To ja już wolę tę przedpotopową gruszkę, dziękujęco do fridy to jest super jedyny minus to to, że zarazki przelatują prosto do buzi "wciągającego" więc jak jakaś większa infekcja to dwójka w domu chorych
zawsze można o tym mężusiowi nie mówić i jemu kazać to robić ;-) hehehe
reklama
A właśnie mi sie przypomniała dyskusja na temat butelek tommee tippee i ich wyglądu tzn czy powinien być napis czarny czy tłoczony, to ja wam powiem, że dostałam od M na urodzinki laktator ręczny razem z butelką właśnie i innymi pierdołami z TT, no i buteleczka ma logo tłoczone, a cały zestaw jest niby z UK, więc nie wiem jak to jest z tymi butelkami.
Mi wytłumaczył sprzedawca w sklepie że tłoczone butelki nie mają BPA zaś z czarnymi napisami są to te strasze butelki które jeszcze go zawierają no ale jak kupilam zestaw startowy i tam byly wszytkie butelki z czarnym napisem a na opakowaniu widnial napis 0% BPA wiec sama nie wiem... ja sprzedalam z czarnym napisem i kupilam z tłoczeniem
Jejku, ale chyba jest różnica między franią a gruszką do nosa
Poza tym ja tej fridy nie widziałam u nas w sklepach, a z allegro dochodzą jeszcze koszty przesyłki (swoją drogą, skąd ci ludzie czasem biorą takie ceny?).
I tak, jak mówię: nie sprawdzi się gruszka, kupię fridę...
mozesz kupic na doz.pl i jest taniej niż na allegro:-) Ja też mam fride ale jakos nie jestem przekonana do wyciągania fryków buzią..wiem wiem są filtry no ale jakoś takie mam opory..... M bedzie sie bujał z fridą
ale frida naprawde jest dobra! nic tak nie wyciągnie tych gili jak ona - no i nie podrażnia tak noska jak gruszka. Jestem z niej zadowolona. A dziecko czasem się zaraża od nas, więc jak my już jesteśmy chorzy to i tak wsio obojętneTo ja już wolę tę przedpotopową gruszkę, dziękuję
mysz1978
Fanka BB :)
mnie tez frida obrzydzala ale teraz sobei nie wyobrazam jakbym jej miala nie miec... Jak jechalam na Boze Narodzenie pociagiem 8 godzin i Jas mial katar a ja sobei uswiadomilam ze nie mam Fridy to pierwsza rzecza jaka zrobilam jak wysiadlam z pociagu byl zakup nowej
Tak jak dziewcyzny pisza - jest Frida, Marimer i cos co sie nazywa Sopelek czy Katarek (albo jedno i drugie nawet) - wiem ze jedn oz tych urzadzen sie podlacza do odkurzacza, ale to jzu dla mnei przegiecie
Generlanei to fakt - faceci sprawdzaja sie lepiej przy odciaganiu kataru frida czy czyms innym bo po pierwsz ich to nie brzydzi zazwyczaj, a po drugie maja lepszy ciag
Ackolwiek znajomy mial az za dobry ciag bo jego coreczce peklo naczynie w nosie i troche krwi poszlo - to sie facet przestraszyl
Tak czy siak - gruszke tez mialam i to byla porazka
mialam zadac pytanie, na ktore juz poniekad odpowiedzi udzielila frotka - czy bierzecie do szpitala jakis plyn do higieny intymnej????? Mam albo cala butle AA albo reszte Lactacydu
Tak jak dziewcyzny pisza - jest Frida, Marimer i cos co sie nazywa Sopelek czy Katarek (albo jedno i drugie nawet) - wiem ze jedn oz tych urzadzen sie podlacza do odkurzacza, ale to jzu dla mnei przegiecie
Generlanei to fakt - faceci sprawdzaja sie lepiej przy odciaganiu kataru frida czy czyms innym bo po pierwsz ich to nie brzydzi zazwyczaj, a po drugie maja lepszy ciag
Ackolwiek znajomy mial az za dobry ciag bo jego coreczce peklo naczynie w nosie i troche krwi poszlo - to sie facet przestraszyl
Tak czy siak - gruszke tez mialam i to byla porazka
mialam zadac pytanie, na ktore juz poniekad odpowiedzi udzielila frotka - czy bierzecie do szpitala jakis plyn do higieny intymnej????? Mam albo cala butle AA albo reszte Lactacydu
Tabasia
Podwojna marcowka :)
co do fridy to jest super jedyny minus to to, że zarazki przelatują prosto do buzi "wciągającego" więc jak jakaś większa infekcja to dwójka w domu chorych
zawsze można o tym mężusiowi nie mówić i jemu kazać to robić ;-) hehehe
To ja mojego nie bede uswiadamiac w takim razie
Tez mam fride i normalna gruszke tez. Faktycznie odciaganie glutow troche niefajne, ale samo urzadzenie tak jak mowicie ponoc rewelka. Zobaczymy jak sie sprawdzi u nas.
Oooo nie pomyslalam o plynie do higieny intymnej... Mam tantum rose, ale plyn tez chyba wezme.
hehehe to rzeczywiście dobry ciąg ma
Ja biorę lactacyd i tamtum rosa:-)
ja to samo, mam otwarta juz buteleczke lactacydu no i dokupie kilka saszetek tantum
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Ja również biorę i to i to
reklama