reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A właśnie mi sie przypomniała dyskusja na temat butelek tommee tippee i ich wyglądu tzn czy powinien być napis czarny czy tłoczony, to ja wam powiem, że dostałam od M na urodzinki laktator ręczny razem z butelką właśnie i innymi pierdołami z TT, no i buteleczka ma logo tłoczone, a cały zestaw jest niby z UK, więc nie wiem jak to jest z tymi butelkami.:eek:

Mi wytłumaczył sprzedawca w sklepie że tłoczone butelki nie mają BPA zaś z czarnymi napisami są to te strasze butelki które jeszcze go zawierają no ale jak kupilam zestaw startowy i tam byly wszytkie butelki z czarnym napisem a na opakowaniu widnial napis 0% BPA:eek: wiec sama nie wiem... ja sprzedalam z czarnym napisem i kupilam z tłoczeniem:sorry:

Jejku, ale chyba jest różnica między franią a gruszką do nosa:sorry:
Poza tym ja tej fridy nie widziałam u nas w sklepach, a z allegro dochodzą jeszcze koszty przesyłki (swoją drogą, skąd ci ludzie czasem biorą takie ceny?:confused2:).
I tak, jak mówię: nie sprawdzi się gruszka, kupię fridę...

mozesz kupic na doz.pl i jest taniej niż na allegro:-) Ja też mam fride ale jakos nie jestem przekonana do wyciągania fryków buzią..wiem wiem są filtry no ale jakoś takie mam opory..... M bedzie sie bujał z fridą:-D

mnie tez frida obrzydzala ale teraz sobei nie wyobrazam jakbym jej miala nie miec... Jak jechalam na Boze Narodzenie pociagiem 8 godzin i Jas mial katar a ja sobei uswiadomilam ze nie mam Fridy to pierwsza rzecza jaka zrobilam jak wysiadlam z pociagu byl zakup nowej :-D
Tak jak dziewcyzny pisza - jest Frida, Marimer i cos co sie nazywa Sopelek czy Katarek (albo jedno i drugie nawet) - wiem ze jedn oz tych urzadzen sie podlacza do odkurzacza, ale to jzu dla mnei przegiecie :szok::szok:
Generlanei to fakt - faceci sprawdzaja sie lepiej przy odciaganiu kataru frida czy czyms innym bo po pierwsz ich to nie brzydzi zazwyczaj, a po drugie maja lepszy ciag :-D
Ackolwiek znajomy mial az za dobry ciag bo jego coreczce peklo naczynie w nosie i troche krwi poszlo - to sie facet przestraszyl :sorry:

Tak czy siak - gruszke tez mialam i to byla porazka :eek::no:

mialam zadac pytanie, na ktore juz poniekad odpowiedzi udzielila frotka - czy bierzecie do szpitala jakis plyn do higieny intymnej????? Mam albo cala butle AA albo reszte Lactacydu

co do fridy to jest super jedyny minus to to, że zarazki przelatują prosto do buzi "wciągającego" więc jak jakaś większa infekcja to dwójka w domu chorych :tak:
zawsze można o tym mężusiowi nie mówić i jemu kazać to robić ;-) hehehe :laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To ja mojego nie bede uswiadamiac w takim razie :-D
Tez mam fride i normalna gruszke tez. Faktycznie odciaganie glutow troche niefajne, ale samo urzadzenie tak jak mowicie ponoc rewelka. Zobaczymy jak sie sprawdzi u nas.

Oooo nie pomyslalam o plynie do higieny intymnej... Mam tantum rose, ale plyn tez chyba wezme.

Ackolwiek znajomy mial az za dobry ciag bo jego coreczce peklo naczynie w nosie i troche krwi poszlo - to sie facet przestraszyl :sorry:
mialam zadac pytanie, na ktore juz poniekad odpowiedzi udzielila frotka - czy bierzecie do szpitala jakis plyn do higieny intymnej????? Mam albo cala butle AA albo reszte Lactacydu

hehehe to rzeczywiście dobry ciąg ma:eek:

Ja biorę lactacyd i tamtum rosa:-)

reklama
Do góry