reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Ja tez mam gruszke z canpola, zobaczymy jak sie sprawdzi, i tak jak fiolkowa zamierzam kupic fride, jesli z gruszka bedzie problem :)

Ja kupiłam taką niby-gruszkę, ale ze szkoły rodzenia dostałam czeską wersję fridy, całkiem fajna i pewnie była o połowę tańsza ;-)

A właśnie mi sie przypomniała dyskusja na temat butelek tommee tippee i ich wyglądu tzn czy powinien być napis czarny czy tłoczony, to ja wam powiem, że dostałam od M na urodzinki laktator ręczny razem z butelką właśnie i innymi pierdołami z TT, no i buteleczka ma logo tłoczone, a cały zestaw jest niby z UK, więc nie wiem jak to jest z tymi butelkami.:eek:

Jejku, ale chyba jest różnica między franią a gruszką do nosa:sorry:
Poza tym ja tej fridy nie widziałam u nas w sklepach, a z allegro dochodzą jeszcze koszty przesyłki (swoją drogą, skąd ci ludzie czasem biorą takie ceny?:confused2:).
I tak, jak mówię: nie sprawdzi się gruszka, kupię fridę...
Fridę w aptece można kupić

Ja kupuje marimer, ale spray do noska, tez polecam bo sweitnie radzi sobie z drazeniem gestego kataru u dzieci, nie mowie tu o noworodkach, ale juz o takiech pol-rocznych maluchach. Nie wiedzialam ze marimer tez ma cos jak frida.

reklama
co do fridy to jest super jedyny minus to to, że zarazki przelatują prosto do buzi "wciągającego" więc jak jakaś większa infekcja to dwójka w domu chorych :tak:
zawsze można o tym mężusiowi nie mówić i jemu kazać to robić ;-) hehehe :laugh2:

Do góry