;-);-)Jejku, ale chyba jest różnica między franią a gruszką do nosa
.
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Fride można również kupić w aptece
A właśnie mi sie przypomniała dyskusja na temat butelek tommee tippee i ich wyglądu tzn czy powinien być napis czarny czy tłoczony, to ja wam powiem, że dostałam od M na urodzinki laktator ręczny razem z butelką właśnie i innymi pierdołami z TT, no i buteleczka ma logo tłoczone, a cały zestaw jest niby z UK, więc nie wiem jak to jest z tymi butelkami.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Fridę w aptece można kupićJejku, ale chyba jest różnica między franią a gruszką do nosa
Poza tym ja tej fridy nie widziałam u nas w sklepach, a z allegro dochodzą jeszcze koszty przesyłki (swoją drogą, skąd ci ludzie czasem biorą takie ceny?).
I tak, jak mówię: nie sprawdzi się gruszka, kupię fridę...
peperka
Fanka BB :)
Mozna kupic fride albo marimer - roznica jest taka ze do fridy sie kupuje ich "filtry", a do marimera wystarczy waty kawalek wlozyc. dzialanie maja takie same.
W kazdej aptece powinno byc.
W kazdej aptece powinno byc.
Ja kupuje marimer, ale spray do noska, tez polecam bo sweitnie radzi sobie z drazeniem gestego kataru u dzieci, nie mowie tu o noworodkach, ale juz o takiech pol-rocznych maluchach. Nie wiedzialam ze marimer tez ma cos jak frida.
reklama
co do fridy to jest super jedyny minus to to, że zarazki przelatują prosto do buzi "wciągającego" więc jak jakaś większa infekcja to dwójka w domu chorych
zawsze można o tym mężusiowi nie mówić i jemu kazać to robić ;-) hehehe
zawsze można o tym mężusiowi nie mówić i jemu kazać to robić ;-) hehehe