reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
mcgosia83 , moniSkaBe hehe dzięki - panele są świeżo położone ale widac kazdy okruszek na nich...jek bede chciala urodzic zaczne je polerowac :-)

silvii28 to jest firma Jedo model Baltatina - polska firma i wózek naparwde polecam mimo braku skretnych kół ale jest leciutki, bo ma steleż aluminowy i ma wszytko to co emmaljunga edge (ok 2800zl) a on kosztuje 1100 - oczywiscie bez fotelika !! koła pompowane na pasach lub wahaczach do wyboru, wielgachna gondola z funkcja kolyski, wentylacja w budce , regulowane oparcie w gondoli i wiele innych + .... no i przedewszytkim cena:szok: i mozna zamontowac fotelik Maxi cosi do stelazu wiec naparwde wart uwagi

mazia89 w ostsniej chwili sie zdecydowalismy na niego bo na poczatku był ecri- to dopiero by sie brudzil nam:sorry:ale nie jest wcale taki jasny:-)

Ostatnia edycja:
silvii28 to jest firma Jedo model Baltatina - polska firma i wózek naparwde polecam mimo braku skretnych kół ale jest leciutki, bo ma steleż aluminowy i ma wszytko to co emmaljunga edge (ok 2800zl) a on kosztuje 1100 - oczywiscie bez fotelika !! koła pompowane na pasach lub wahaczach do wyboru, wielgachna gondola z funkcja kolyski, wentylacja w budce , regulowane oparcie w gondoli i wiele innych + .... no i przedewszytkim cena:szok: i mozna zamontowac fotelik Maxi cosi do stelazu wiec naparwde wart uwagi
Też oglądałam tej firmy, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na Roan Maritę, ma dokładnie to samo, może jest trochę cięższy - nie wiem i też jestem bardzo zadowolona:-D Cenowo podobnie -1400 zł z fotelikiem; a kolor mam bardzo podobny:tak:uważam, że taki jasny na wiosnę będzie w sam raz:-)

mcgosia83 , moniSkaBe hehe panele są świeżo położone ale widac kazdy okruszek na nich...jek bede chciala urodzic zaczne je polerowac :-)

silvii28 to jest firma Jedo model Baltatina - polska firma i wózek naparwde polecam mimo braku skretnych kół ale jest leciutki, bo ma steleż aluminowy i ma wszytko to co emmaljunga edge (ok 2800zl) a on kosztuje 1100 - oczywiscie bez fotelika !! koła pompowane na pasach lub wahaczach do wyboru, wielgachna gondola z funkcja kolyski, wentylacja w budce , regulowane oparcie w gondoli i wiele innych + .... no i przedewszytkim cena:szok:

mazia89 w ostsniej chwili sie zdecydowalismy na niego bo na poczatku był ecri- to dopiero by sie brudzil nam:sorry:ale nie jest wcale taki jasny:-)

Tak właśnie myślałam...u mnie też stoi (czeka sobie już od listopada:tak::tak::tak::tak:) Jedo model Bartatina - wersja freeline:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-) i faktycznie kosztował około 1000 zł z adapterem do fotelika Maxi Cosi....tylko mój kolorek jest taki....

Załączniki

• Natalia 024.jpg
    Natalia 024.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 60
  • Natalia 027.jpg
    Natalia 027.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 51
Też oglądałam tej firmy, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na Roan Maritę, ma dokładnie to samo, może jest trochę cięższy - nie wiem i też jestem bardzo zadowolona:-D Cenowo podobnie -1400 zł z fotelikiem; a kolor mam bardzo podobny:tak:uważam, że taki jasny na wiosnę będzie w sam raz:-)
heheh roan i emmaljunga to były konkurentki naszego wózka :-) ale w oststecznosci kosz do nas przemówił bo mi sie bardziej podobał mareriałowy niz metalowy ale moja przyjaciólka miała Roan Maritę i była z niej bardzo zadowolona:-D

Tak właśnie myślałam...u mnie też stoi (czeka sobie już od listopada:tak::tak::tak::tak:) Jedo model Bartatina - wersja freeline:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-) i faktycznie kosztował około 1000 zł z adapterem do fotelika Maxi Cosi....tylko mój kolorek jest taki....
heheheh śliczności ja mam wersje clasic ale reszta jest identiko :rofl2: a kupilas maxi cosi fotelik czy jedo??

heheh roan i emmaljunga to były konkurentki naszego wózka :-) ale w oststecznosci kosz do nas przemówił bo mi sie bardziej podobał mareriałowy niz metalowy ale moja przyjaciólka miała Roan Maritę i była z niej bardzo zadowolona:-D

heheheh śliczności ja mam wersje clasic ale reszta jest identiko :rofl2: a kupilas maxi cosi fotelik czy jedo??

Maxi Cosi:-)....koszt prawie taki jak wózka:szok::szok::szok:, ale tata sponsorował:-):-):-):-):-):-)...a ma możliwość montażu isofix w samochodzie:tak::tak::tak:.......kolor fotelika inny niż wózia, ale razem w gondolą go nie wożę....więc co za różnica;-);-);-);-)

Maxi Cosi:-)....koszt prawie taki jak wózka:szok::szok::szok:, ale tata sponsorował:-):-):-):-):-):-)...a ma możliwość montażu isofix w samochodzie:tak::tak::tak:.......kolor fotelika inny niż wózia, ale razem w gondolą go nie wożę....więc co za różnica;-);-);-);-)

My jeszcze myslimy nad fotelikiem jaki kupic....ale jakby cos to ten citi model a nie cabrio bo wtedy koszt tak jak napisalas parwie 2x tyle!! My sami sobie sponosrowalismy wiec jeszcze rozmyslamy czy jedo czy citi:-)
No to takiej kupilas wózek ode mnie o 200 zł :eek: skoro 1 tyś z adapterem zapalcials bo adapter kosztuje stówke :confused2:no ale co tam ..moze po nowym roku ceny poszly w gore:confused2: i tak jestem b. zadowolona z zakupu:rofl2:

No jescze w poniedzialek łóżeczko z poscielą obierzemy i bedzie wszytko:rofl2: wkoncu :rofl2:

reklama
odnośnie ubranek różowych dla chłopca....
...na Święta (jeszcze nie wiedziałam ze będzie chłopak)...dostałam paczkę od chrzestnej z USA a w niej prawie same rzeczy różowe, fioletowe typowo dziewczęce...niebieskie też - no ale z motylkami i serduszkami :sorry: w różnych rozmiarach...kilka oddałam znajomej...a resztę chyba sprzedam na Allegro;-)

Do góry