reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Nie chcę wymądrzać ale fotelika używanego nie powinno sie kupować. No chyba ze od przyjsciół czy ludzi wysokiego zaufania. A to dlatego ze istnieje mozliwość że taki fotelik był po stłuczce lub wypadku ale nic po nimnie widać z po każdym takim zderzeniu powinno się fotelik wymienić bez względu na jego stan. Aha i plastik utrzymuje swoją wytrzymałość do 7 lat od daty produkcji (plastik dobrej jakosci) Stary fotelik nie spełnia już swoich funkcji bezpieczeństwa. Także jestem za używanymi rzeczami ale jeśli chodzi o ubranka wózek czy łóżeczko. Ale fotelika używanego nie kupiłabym.

Popieram koleżankę. Też nie kupiłabym używanego fotelika. W końcu to kwestia bezpieczeństwa. Bezpieczeństwa nie byle kogo, a własnego dziecka.

reklama
moj M bedzie w domu przez okolo 2 miesiace z nami wiec mi pomoze przy naszej dwojce :tak: n oale potem jak pojedzie to 24 godziny na dobe bede sama przez 2 miechy... :eek:

Mój przyjeżdża 6tego marca na 6 tyg (bez 2 dni) dlatego też chciałabym jaknajszybciej po 6tym urodzić ;-)
Żeby jaknajdłużej być w 5tkę w komplecie...
No a potem na 6 tyg (+2 dni) zostaję sama na 3 etaty... :sorry2:

poprzednio M wyjechal na 3 miesiace jak Jas mial 5 tygodni.... Teraz niby bedzie dluzej i potem wyjedzie na krocej niz wtedy no ale ja zostane jzu z dwojka dzieci... :sorry: I dlatego chyab raczej na dwojce poprzestaniemy :-D

AsiaKC i Mysz podziwiam Was dziewczyny! :happy:
A bedziecie mialy kogos do pomocy? Bo samej to faktycznie moze byc ciezko :sorry:

no i w koncu zakupilismy taki:
FOTELIK SAMOCHODOWY 0+ (920182944) - Aukcje internetowe Allegro

moj Karol sie strasznie buntuje na wszystko co dziewczece :-D albo nie do konca "meskie" :-D
hehe az mnie to smieszy :-D
MoniSka świetny wybór:tak: Masz rację, skoro dzidzia nie będzie często jezdzic w foteliku to naprawdę dobry wybór:tak: Zresztą wydaje mi się, ze foteliki bardzo rzadko są powypadkowe:sorry:
Wiadomo, że nie każdego stac na nowiutki fotelik. Nas tez by nie było stac, ale rodzice M nam wozio kupili i tam od razu był fotelik:tak: No i my tez tylko z pensji M zyjemy..:sorry: A w wakacje to wogóle dochodu nie mamy.. bo M ma umowy od wrzesnia do czerwca i tak cały czas. No ale w wakacje jedzie na kolonie z dzieciakami z którymi pracuje więc troche grosza przywiezie to akurat na wakacje będzie żeby jako tako przezyc;-) DObrze, że mam jeszcze alimenty:sorry:

reklama
moniSkaBe - chrzestny Filipka to nawet mi nie pozwolił kupić sztućców z różowo zółtą rączką. Był ze mną w hurtowni i jak zobaczył ten kolor, to oczy na wierzch i od razu protesty:-D. Faceci są zabawni

Do góry