Agniesiak85
Fanka BB :)
Nam też położna mówiła, że przechowywac mleko w zamrażarce można pół roku. Ale żeby tracilo na wlasciwościach..? heh, tego nie słyszałam..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam też położna mówiła, że przechowywac mleko w zamrażarce można pół roku. Ale żeby tracilo na wlasciwościach..? heh, tego nie słyszałam..
Do zamrażania sa i kubeczki i woreczki. Co kto lubi :-)
Z tym zamrazaniem, to nie chodzi o to że wartości traci jakieś. Chodzi o to że podobno mleko matki przystosowuje się do potrzeb dziecka, w zależności ile dziecko ma miesięcy...lat. I że np jak ściągniecie jak dziecko będzie miało miesiąc, to jak to mleko mu podacie jak będzie miało dziecko pół roczku, to może nie być w pełni przystosowane do potrzeb dziecka. Ale ile w tym prawdy to nie wiem
Ale prawde mówiąc to przecież to mleko nie będzie podstwowym posiłkiem - tzn będzie ono na wszelki wypadek, a nie do stałego karmienia
dziewczyny do lozeczka 120x60 jaka posciel kupilyscie, znaczy chodzi mi o wypelnienie. Bo sa kurde rozne rozmiary.