reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
super :-)
w ogole cos mi sie poprzestawialo .
Przeciez mialam poscieli nie kupowac ani przewijaka...
a mam zamiar wlasnie dzisiaj to zrobic
o taki przewijak chce:
http://www.allegro.pl/item910684668_przewijak_berber_dino_70cm_usztywniany_11_kolorow.html
tylko nie wiem jaki kolor.
w ogole cos mi sie poprzestawialo .
Przeciez mialam poscieli nie kupowac ani przewijaka...
a mam zamiar wlasnie dzisiaj to zrobic
o taki przewijak chce:
http://www.allegro.pl/item910684668_przewijak_berber_dino_70cm_usztywniany_11_kolorow.html
Agniesiak85
My mamy taką na "potem"
Wypełnienia - - Gluck
a teraz nam babcia uszyła z owczej wełenki..:-) no i poszeweczki do niej
Wypełnienia - - Gluck
a teraz nam babcia uszyła z owczej wełenki..:-) no i poszeweczki do niej
Agniesiak85
Ładny ale drogie.. u nas w sklepie sa takie same ale tańsze Ale podobają mi sie My nie kupujemy bo nie mamy miejsca na to a na łóżeczku jakoś mi sie nie widzi, żeby to lezało bo potem jak dzidzia większa to i tak trzeba zdjąc Ja od razu będe na wyrku przewijac:-)o taki przewijak chce
Przewijak Berber Dino 70cm usztywniany 11 kolorów (910684668) - Aukcje internetowe Allegro
moniSkaBe
Ładny ale drogie.. u nas w sklepie sa takie same ale tańsze Ale podobają mi sie My nie kupujemy bo nie mamy miejsca na to a na łóżeczku jakoś mi sie nie widzi, żeby to lezało bo potem jak dzidzia większa to i tak trzeba zdjąc Ja od razu będe na wyrku przewijac:-)
w sumie to przwijak moglabym u siebie kupic w sklepie, ale jak juz zamawiac cos kurierem (posciel i wypelnienie) to przy okazji moge kupic ten przewijak.
Tez tak myslalam, na poczatku.
Ale jak kilka razy przewijalam Karola siostre mlodsza to bylo mi niewygodnie. Bokiem na lozku niewygodnie, a przodem do lozka kucac albo sie schylac to sobie nie wyobrazam.
w sumie wiekszosc rzeczy mam w kolorystyce zolto - pomaranczowej. tzn reczniczki, przescieradelko, rozek. To chyba wybiore numer 56 przewijaczka :-)
no i posciel tez w takiej kolorystyce.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
moniSkaBe - ja wziełam pierwszy z brzegu, bo i tak prześcieradełka na nie kupiłam - bo sama ceratka to nie za fajnie na gołą pupcie, a pieluszka podłozona przy zakłądaniu pampercha ucieka.
A ja na łózeczku przewijak miałąm, a później lekko od ściany odunęłam i między ścianą a łóżeczkiem trzymalam
A ja na łózeczku przewijak miałąm, a później lekko od ściany odunęłam i między ścianą a łóżeczkiem trzymalam
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
POKROWIEC - prześcieradło FROTTE NA PRZEWIJAK (913656018) - Aukcje internetowe Allegro
o takie na przykład. Udało mi sie też w sklepie kupić taki "inny". Przez środek zółta frota, a po brzegach czerwona kratka z bawełny
o takie na przykład. Udało mi sie też w sklepie kupić taki "inny". Przez środek zółta frota, a po brzegach czerwona kratka z bawełny
reklama
ramari
Z tymi pojemnikami na pokarm to wyczytałam chyba na styczniówkach, że bardzo dobrze do tego nadają się też jałowe pojemniki na mocz.
Są tańsze niż te "specjalne na mleko":-) Ja właśnie takie pojemniczki kupie w razie W.
Są tańsze niż te "specjalne na mleko":-) Ja właśnie takie pojemniczki kupie w razie W.