reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Ja też miałam nie kupować, bo mam 2 po Filipku, ale jak tak patrzę na te pomalowane ściany, nowy wystrój, to mnie kusi coś kupić :-p

Mnie się zielone i niebieskie przewijaki podobają - bardziej te zielone.
Też je oglądałam parę dni temu :-)

Ładny ale drogie.. u nas w sklepie sa takie same ale tańsze:tak: Ale podobają mi sie:) My nie kupujemy bo nie mamy miejsca na to a na łóżeczku jakoś mi sie nie widzi, żeby to lezało bo potem jak dzidzia większa to i tak trzeba zdjąc:sorry: Ja od razu będe na wyrku przewijac:-)

w sumie to przwijak moglabym u siebie kupic w sklepie, ale jak juz zamawiac cos kurierem (posciel i wypelnienie) to przy okazji moge kupic ten przewijak.

Tez tak myslalam, na poczatku.
Ale jak kilka razy przewijalam Karola siostre mlodsza to bylo mi niewygodnie. Bokiem na lozku niewygodnie, a przodem do lozka kucac albo sie schylac to sobie nie wyobrazam.

w sumie wiekszosc rzeczy mam w kolorystyce zolto - pomaranczowej. tzn reczniczki, przescieradelko, rozek. To chyba wybiore numer 56 przewijaczka :-)
no i posciel tez w takiej kolorystyce.

moniSkaBe - ja wziełam pierwszy z brzegu, bo i tak prześcieradełka na nie kupiłam - bo sama ceratka to nie za fajnie na gołą pupcie, a pieluszka podłozona przy zakłądaniu pampercha ucieka.
A ja na łózeczku przewijak miałąm, a później lekko od ściany odunęłam i między ścianą a łóżeczkiem trzymalam

reklama
Z tymi pojemnikami na pokarm to wyczytałam chyba na styczniówkach, że bardzo dobrze do tego nadają się też jałowe pojemniki na mocz.
Są tańsze niż te "specjalne na mleko":-) Ja właśnie takie pojemniczki kupie w razie W.

Do góry