reklama
mcgosia, a jakbyś teraz rozcieńczyła taki sok z wodą?? i wypiła zamiast zjedzenia jakiegoś owoca?? nie możesz?
jakby to był sok 100% i z niesłodkich owoców to mogłabym...ale raczej nie więcej jak szklankę ... Ale do porodu wytrzymam
w całej ciąży nie miałąm żadnych zachcianek...dopiero jak po glukozie okazało się że mam cukrzycę ciężarnych i doszła ta dieta...to jakoś bardziej mi sie chce różnych rzeczy...no ale od wieków wiadomo "ZAKAZANY OWOC SMAKUJE NAJLEPIEJ"
Nie wiem, czy ktoś będzie zainteresowany, ale ja kupowałam łóżeczko u tego sprzedawcy: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro i przyszło po tygodniu od zakupu "całe i zdrowe".
mysz1978
Fanka BB :)
ja mam jzu przyszykowana jedna butelke 0,7 - nie biore pok ico wiecej zeb ynei dzwigac. Kupilam tez biszkopty i wafelki Grzeski ;-)
Dziewczyny - nie radze brac nic w czekoladzie!!!! Nie chodzi o to ze to tez alergen, ale i bez tego wizyta w toalecie i zaatwienie sie moze byc trudne wiec po co sie dodatkowo zatwardzac.
Po porodzie M mi pryzwozil batoniki Corny - niby zdrowsze no ale wiadomo ze niby i jogurty
Nie pamietam czy pilam cos przy porodzie - urodzilam w 4 godziny wiec chyab nawet mi sie nie chcialo, choc mzoe jakis maly lyczek wodywzielam... Kurcze - nic juz nie pameitam...
Dziewczyny - nie radze brac nic w czekoladzie!!!! Nie chodzi o to ze to tez alergen, ale i bez tego wizyta w toalecie i zaatwienie sie moze byc trudne wiec po co sie dodatkowo zatwardzac.
Po porodzie M mi pryzwozil batoniki Corny - niby zdrowsze no ale wiadomo ze niby i jogurty
Nie pamietam czy pilam cos przy porodzie - urodzilam w 4 godziny wiec chyab nawet mi sie nie chcialo, choc mzoe jakis maly lyczek wodywzielam... Kurcze - nic juz nie pameitam...
mysz1978
naprawde niektorzy to maja tupet... straszne jak mozna byc oszustem - ja sobei w ogoel tego nie wyobrazam...
A propos jeszcze przecen, to w 5-10-15 sa spore obnizki ja osobsicie nie przepadam za ty msklepem, no ale zaopatrzylam syna w sztruksy (z 50 na 20 wiec cena dobra). chcialam jeszcze kurtke ale oni tam maja cos nie ta kz numeracja. Bo to niemozliwe zeby na bynajmniej nie jakiegos grubego czy gigantycznego tryzlatka ciasnawa byla kurtka, ktora teoretycznie jets na 6-7 letnie dziecko...
A propos jeszcze przecen, to w 5-10-15 sa spore obnizki ja osobsicie nie przepadam za ty msklepem, no ale zaopatrzylam syna w sztruksy (z 50 na 20 wiec cena dobra). chcialam jeszcze kurtke ale oni tam maja cos nie ta kz numeracja. Bo to niemozliwe zeby na bynajmniej nie jakiegos grubego czy gigantycznego tryzlatka ciasnawa byla kurtka, ktora teoretycznie jets na 6-7 letnie dziecko...
mysz1978
tylk oze wiesz co??? ja nie pamietam juz praktycznie nic i tylko sie naraze poloznym Kiedy sie prze, a kiedy oddycha to dla mnie kosmos jakis w ogole...
Jedyne co pameitam to to, ze bylo mi zimno po porodzie i polozna pryzniosla mi koc za ktory potem mi sie oberwalo na oddziale juz normalnym ,ze mam koc z porodowki
reklama
moniazuber
=)
ja tez u nich kupiłam, w tydzień wszystko załatwione, jestem zadowolonaNie wiem, czy ktoś będzie zainteresowany, ale ja kupowałam łóżeczko u tego sprzedawcy: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro i przyszło po tygodniu od zakupu "całe i zdrowe".