reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

moniSkaBe - przegięcie z tym łóżeczkiem, stan tragiczny, ale to chyba wina producenta, bo moje było szczelnie zapakowane, więc ten sprzedawca nie mógł widzieć, co wysyła

inna sprawa, że powinien natychmiast bezproblemowo i na własny koszt wysłać nowe łóżeczko, bo w końcu to on sprzedał łóżeczko i on odpowiada za to, byś otrzymała to, co zamówiłaś:no::wściekła/y:

biedna, masz jakiegoś normalnie pecha do tego łóżeczka

jak lozeczko przyszlo pierwszy raz, razem z materacem, to owszem. Co do zapakowania nie moglam sie klocic, bylo ok.
Lozeczko w kartonie i dodatkowo wszystko jeszcze obwiazane folia.
Ale to jak wyslal ten front reklamowany to poprostu kpina.
Dol, ten ciemny owinal czarna folia cienko i caly bok byl owiniety dwoma warstwami takiej folii bombelkowej z naklejkami "uwaga szklo." kpina. wiec wcale sie nie dziwie, ze mogl peknac.

ale cale szczescie, ze Wy macie dobre to lozeczko.:tak:

reklama
my narazie nie kupujemy, zostawiamy pare rzeczy aby ktoś mógł nam coś kupić :-D
bo później goście się pytają co kupić, a tu aż trudno wymysleć. Tylko, że jest ryzyko że kupią coś co się nie będzie podobać....

jeszcze nie mamy leżaczka.... ale kurcze teściu dostał kiedyś od nas taki fajny różowy jak mu się córa 4 lata temu urodziła. Wtedy mu oznajmiliśmy, że chcemy go do zwrotu :-D byłam wtedy w ciąży z Olkiem i nie wiedzieliśmy jak mu to ładnie przekazać, że zostanie zarówno ojecem jak i dziadkiem :laugh2:

Czesc!!! Ja mam juz wiekszosc rzeczy, w spadku po starszej siostrze.
To moje pierwsze malenstwo :).
Dziewczynka, najprawdopodobniej.
Mam nadzieje bo w komodzie tak rozowo:).
Mam pytanie jaka ilosc pampersow w rozmiarze1 musze kupic???
Termin 24.03:)
pozdrawiam

MoniSkaBe, współczuję Tobie szczerze:-( Ten facet to kpiny sobie robi , jak tu się nie denerwować:szok::szok::szok: Negatyw zaraz bym wstawiła.
Najpierw przejście z wózkiem teraz taka akcja z łóżkiem:szok:

MoniSkaBe, współczuję Tobie szczerze:-( Ten facet to kpiny sobie robi , jak tu się nie denerwować:szok::szok::szok: Negatyw zaraz bym wstawiła.
Najpierw przejście z wózkiem teraz taka akcja z łóżkiem:szok:

ehhh.. nie ma co sie uzalac. :-D
cala ciaze mam przeboje ze wszystkim i wszystko pod gore to mozna sie przyzwyczaic :-D
tylko wkurzaja mnie, bo napisalam maila przed 11 do nich i sie nie odzywaja.
Niech mi oddaja kase i zabieraja to gowniane lozeczko.
Negatyw i tak dostana.

a ja narzekałam, jak ponad miesiąc na swoje czekałam i przyszło najpierw pól, a potem drugie pół... :sorry:
z tego co widzę, to powinnam odszczekac wszystko, co powiedziałam i pomyslałam o tym gościu :sorry:

echhh, MONISKA mam nadzieję, że chociaz kasę Wam prześle bez problemu :sorry:

a ja wracając od lekarza nie mogłam się powstrzymać i zaszłam do mothercare :sorry:
kupiłam spodenki zielone, 2 body z długim, ale takie jak bluzeczki, grzechotkę i coś dla Taty od córeczki :happy: na Walentynki ;-)

a ja dzis przyniosłam z piwnicy dzidziusiowe zabawki - grzechotki i takietam i skrzynie pod łóżeczko. Skrzynie czekają na myciei założenie kółek a zabawki na pranie :-)
I właśnie zrobiłam półeczkę na drobiazgi nad łóżeczko bo poprzednia już dawno przewieszona i "zaksiążkowana" :-D Zastanawiam sie czy ją poolejować, czy zostawić "surową"... ?

reklama
Ja się zaopatrzyłam w dwa:

Melissa - internetowy sklep z elegancką, damską bielizną

Taki tylko czarny. O dziwo nawet nawet , ale bez przedłużki się nie obyło bo strasznie ciasny w obwodzie.

A drugi na sam początek, żeby mnie fiszbiny nieuwierały, no na szczęscie rozmiar dobry, ale masakra bez tych fiszbin:eek::eek:
Ale nie oddaje go bo lepszego nie znajdę.

Biustonosz do karmienia Panache w Biustonosze do karmienia Bradea.pl - sklep internetowy z bielizną. Wąskie obwody, miseczki od AA do K. Biustonosze, figi, stringi, gorsety, staniki do karmienia.

Podsumowaując : marzę by wrócić do swoich staniczków sprzed ciąży;-);-)

Do góry