reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ale numer z tym łóżeczkiem:no:kurcze

może faktycznie lepiej zamówić w sklepie internetowym, ja moje tak zamawialam i jestem zadowolona:tak:

moniska to może jakiś sklep internetowy? nie wiem...

...a sprawdzałaś przesyłkę przy kurierze???:sorry:

z zewnatrz przesylka wygladala ok.
Nie moge zrobic czegos takiego, ze odpakuje z folii i dopiero podpisze mu odbior. Chyba, ze jest tak zaznaczone od sprzedawcy.

Gosia a czym sie rozni sklep internetowy od allegro?
przeciez i od tego i od tego przesylka idzie kurierem.
Takze tez nie wiadomo w jakim stanie dojdzie.

z zewnatrz przesylka wygladala ok.
Nie moge zrobic czegos takiego, ze odpakuje z folii i dopiero podpisze mu odbior. Chyba, ze jest tak zaznaczone od sprzedawcy.

Gosia a czym sie rozni sklep internetowy od allegro?
przeciez i od tego i od tego przesylka idzie kurierem.
Takze tez nie wiadomo w jakim stanie dojdzie.

no niby tak...ale może w internetowym taniej znajdziesz :sorry:

ja bym kupiła w sklepie... wiem, że drożej i trzeba jechać, ale przynajmniej nie bedziecie czekać znowu i denerwować...
a jak (odpukać) dzidzia pojawi się wczesniej, niż łóżeczko?? :eek:

MoniSka co za tupecik ma ten sprzedawca!!! Szkoda twoich nerwów ... a może lepiej kup w skepie interenetowym jak radzi mcgosia83 i odbierz sama...tzn jak bedziesz przy okazji w Wawie...te łóżeczka chodza po 199zł w sklepech interenetowych wiec niby taniej niż 230zl ale masz pewność że tym razem bedzie całe;-)Albo tez zamow sama kuriera...znalazłam fajnego kuriera- przesylka do 30kg kosztowala 18,90zł:-)

Ja też sie nacięłam na allegro. Kupilismy łóżeczko Hippo z Drewexu z materacykiem i do tego miała byc gratis pościel 3 -elementowa z tej samej serii. Poszewki na poduszkę i kołderkę i ochraniacz. Przyszło wszystko oprócz ochraniacza. Ale po pierwsze - 3 tygodnie czekaliśmy na przesyłkę. Po drugie łóżeczko ma mała wadę. Peknięcie przy srubie, które mam nadzieję sie nie "rozejdzie". Nie miałam już ochoty go wymieniac, ale poprosiłam telefonicznie o dosłanie ochraniacza. Żona sprzedawcy cały czas obiecywała, ze niedługo mi go wysle, że to jej niedopatrzenie itd. Zasłaniała sie tez wysoką ciążą, a że ciężarna cieżarną rozumie nie robiłam awantur. Ale jako, że aukcja zakończyła sie 11 grudnia - straciłam cierpliwość, tym bardziej, że przestała odbierać ode mnie telefony. Wystawiłam im negatywa i jak sie kożna było domyślać zostałam wyzwana od oszustek, że nie dzwoniłam, że dwa miesiące od zakończenia aukcji im robie świństwo itd. Ręce opadają. Jestem zła tym bardziej, ze nie da się dokupić samego ochraniacza z tej serii. Można kupić tylko w komplecie z pościelą, albo sama pościel:angry:
Taka to oszczędność z tym allegro.

reklama
A pakujecie do torby cos do jedzenia i jakas wode do picia ?
Mi po porodzie strasznie chcialo sie jesc, ale to straszliwie i to mialam akcje na herbatniki i goraca herbate ;-) nie wiem co mnie naszlo , ale tak mi sie tego chcialo ze polozna robila mi herbate a malz biegl po herbatniki ;-)
no a wode to mozna pic podczas porodu wiec chyba wezme do torby od razu

Do góry