reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Niestety nie widziałam bo babeczka na sklepie miała tylko dwa kolorki z tego modelu. Mianowicie ten brązowy co my chcemy i ten SNAKE S6:tak: I powiem Ci, że ten Snake s6 tez ładniutki:tak: Taki wyrazisty.. ale M powiedział, że za bardzo "kolorowy":confused2::-D To pewnie za bardzo dla niego rzucający sie w oczy;-)

reklama
hmmm...i potem sie tym polewa krocze po każdej wizycie w toalecie?

a może jakiś spryskiwacz do tego kupić - chociaż on nie działają do góry nogami:eek:

hmmm...i potem sie tym polewa krocze po każdej wizycie w toalecie?

a może jakiś spryskiwacz do tego kupić - chociaż on nie działają do góry nogami:eek:

Tak polewa się tym krocze, w pierwszej ciąży nic nie używałam (nie miałam nacięcia) mam nadzieję, że tym razem również się nie przyda, ja wezmę butelkę od małej wody z dozownikiem i będę se polewała.

no ja właśnie w promocji 1/2 ceny z 1/2 ceny - wtedy te ciuszki jakos normalnie kosztują :tak:
Ale juz dość! ;-)

ha.. boczek łóżeczka przyszedł.. połamany i uszczerbiony :-D
ten sprzedawca sobie kpi. :-D

Karol do niego zadzwonil najpierw grzecznie. Sprzedawca powiedzial, ze oddzwoni za chwilke.
Nie oddzwanial, to Karol zadzwonil po raz drugi. Juz mniej grzecznie.
Ja juz pisalam maila, tez niegrzecznego i grożącego powiadomieniem allegro, gdy dostalam taka wiadomość.

"Witam. Proszę o dalszą reklamacje na mail slawek@2o2.pl, z powdu moje nadchodzacego uropu (tutaj podkreślam że się od niczego nie wykręcam).
Po rozmowie z głównym handlowcem mam 2-wie propozycję. Jak Pan podkreślił przez telefon, nie robimy sobie z Pana "żartów", iż każda reklamacja kosztje również nas (36zł), czyli prawie 3 krotnie więcej niż nasz zarobek na łóżeczku. Więc to że wysyłamy do Pana uszkodzony elemt nie wchodzi w grę.
Co do rozwiązania reklamacji, proponuje zwrot całego łóżeczka, a my odeślemy
Panu pieniądze na konto. Lub ponowną reklamacje uszkodzonego elemntu na Pana
odpowiedzialność (tzw. ostatni próba). Mam nadzieję że w tym 2
przypadku mnie Pan zrozumie, ale takich wysokich kosztów nie jestem w stanie ponosić.
Jeżeli zdecyduje się Pan na reklamacje elementu, proszę sobie go
zaznaczyć jakimś markerem, aby niepomyślał Pan że wysyłamy ten sam element,paczke zapakujemy tak jak wieźlibyśmy w niej "złote skorupki" oraz z dodatkową
opcją ostrożnie szkło. Mam nadzieje że uda nam się polubownie
rozwiązać zaistaniałą sytuację. W dniu jutrzejszym jak mówiłem proszę o kontakt z Panem Sławkiem, może Pan przesłać również treść tego e-maila aby wszystko było załatwione jak najszybciej."

odpisałam mu:
Witam.
W takim razie wybieram opcję nr 1, czyli proszę przysłać jutro do mnie kuriera. Ja zapakuję łóżeczko w całości i proszę o zwrot 193,00 zł na konto.
Co do zabezpiecznia paczki, to juz teraz element mial byc zapakowany tak,"ze przewoznik bedzie mogl sobie grac nim w hokeja". A nie wiem czy nalepki "uwaga szkło" to odpowiednie zabezpieczenie.
Zgodnie z umową przesyłam zdjęcia elementu, zeby nie bylo wątpliwości.
Jutro rano skontaktuje się z Panem Sławkiem.

a tu macie zdjecia.
2ce6rtg.jpg

2ueqomo.jpg

f4moap.jpg

1ieu87.jpg

reklama
Do góry