reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A ja nabyłam dla Kubola taki kombinezonik
e9cc66d8b439b823med.jpeg

Myślę, że na te jeszcze (może) zimne marcowe i kwietniowe dni mu wystarczy, a że używany, to tani :-):-)

kamikaa prześliczne te ciuszki...tak sobie myślę - gdzie Ty je wszystkie mieścisz hihihi:-D:-D:-D

fiołkowa cudny ten kombinezonik ...aż mam ochotę mojemu Mikiemu jakiś sprawić :-):-):-)

mcgosia83 tydzien temu zrobilam pozadekw szafie dziecka i co mi sie nie podoblo sprzedalm a troche tego bylo :) i teraz trzeba braki zapelnic :)A miejsca jest dosyc :))jeszcze duzo sie zmiesci:) musze w srode po ginie do H& M skoczyc i takie male wieszaki wyzebrac :) nie chetnie daja ale daja :)

jutro nareszcie mam mieć to cholerne łóżeczko:cool2:

dzisiaj sprzedawca wreszcie wysłał je kurierem - ciekawe, w jakim stanie przyjdzie:dry:

to ja z moimi niemieckiem Pampersam izrobilam dosyc dobry interes - za 248 sztuk mam zaplacic 121zl. Z wysylka 140zl wiec nie wiem czy sie nie pofatygowac do Gdyni (mieszkam w Gdansku) albo poprosic o przesuniecie i M pojedzie za 2 tygodnie jak jzu wroci.

Ale szalejecie z tymi zakupami :tak::tak::tak: ALE TO TAKIE MILE, NIE???? :sorry2:

ja tam mam "babcine" do szpitala i nie narzekam - zwłaszcza ze i tak ze znajomych to tylko mój J mnie będzie oglądał - innych wizyt sobie nie życzę :-D
nie mam zamiaru się tam stroić...a już na pewno nie zamierzam kupować koszul na ramiączkach, sexi i przykrótkich...dla mnie będzie się liczyło to żeby Mikołajek był zdrowy a nie to jak wyglądam po porodzie - tym zajmę się po powrocie do domu :-p:-p:-p

To dowalilas. Bo ja pewnie po porodzie zamiast kamic dziecko zajme sie zrobieniem pelnego makijazu i bede sie paradowac po korytarzu i nie wiem przed kim pokazywac :baffled:
Slowem koszulki okreslilam sportowe t-shirty ktore z byciem seksi to maja niewiele wspolnego co tez nie oznacza ze po porodzie czy potem w domu mam w takiej koszuli wygladac tragicznie, przed soba czy wlasnym mezem wiec jezeli wogole mam wydawac pieniadze na taka koszule to chce zeby ona wygladala przynajmniej ludzko. Tym bardziej ze te ktore ogladalam w sklepie wcale tanie nie byly.

Tylko zeby sie nie zrobil teraz temat rzeka z koszul do karmienia:sorry2:

reklama
Do góry