reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Jeszcze wyprzedażowe przeglądałam i cośtam wygrzebałam ;-)
Z nowej nie kupię na pewno bo mi ręka uschnie przy płaceniu - ceny masakryczne :-(
ja jak bylam ze 2 tygodnie temu to na wyprzedażach zaś 150 wydałam, ale radoche miałam:D
a jeszcze byla taka fajna promocja 1/2 od 1/2 ceny, więc za grosze

Oczywiście:tak::-) Upatrzony jest z allegro. A w sklepie go obejrzałam dokładnie, podnosiłam itp. I dla mnie superowy;-) Choc na allegro jak zobaczyłam kolor to niezbyt mi sie spodobał szczerze mowiąc.. no ale na żywo to co innego:laugh2: Prześliczny kolorek jest:tak:

Oczywiście:tak::-) Upatrzony jest z allegro. A w sklepie go obejrzałam dokładnie, podnosiłam itp. I dla mnie superowy;-) Choc na allegro jak zobaczyłam kolor to niezbyt mi sie spodobał szczerze mowiąc.. no ale na żywo to co innego:laugh2: Prześliczny kolorek jest:tak:

agniesiak wybieraliście baby active jet?
bo tak mi się zdawało, że pisałaś

bo my zamawiamy właśnie baby active jet turkusowy

My zamawiamy baby active jet neo N4
BABY ACTIVE JET+FOTELIK PREMIERA KOLEKCJI+GRATIS (863084035) - Aukcje internetowe Allegro

Na żywo te kolorki sa przecudne:tak: Wogóle mówiła babeczka w sklepie, że kolorki sa żywsze niż na zdjęciach i z tym sie zgodze bo jak na allegro patrze na nasz wybrany wózio to mi sie wcale nie podoba:-p a jak go w sklepie oglądałam to po prostu sie w nim zakochalam:tak: No i kołka trochę inne ma nasz od tego Waszego ale ogólnie taki sam:tak:

reklama
My zamawiamy baby active jet neo N4
BABY ACTIVE JET+FOTELIK PREMIERA KOLEKCJI+GRATIS (863084035) - Aukcje internetowe Allegro

Na żywo te kolorki sa przecudne:tak: Wogóle mówiła babeczka w sklepie, że kolorki sa żywsze niż na zdjęciach i z tym sie zgodze bo jak na allegro patrze na nasz wybrany wózio to mi sie wcale nie podoba:-p a jak go w sklepie oglądałam to po prostu sie w nim zakochalam:tak: No i kołka trochę inne ma nasz od tego Waszego ale ogólnie taki sam:tak:

kochana a ten turkusowy może widziałaś?
nie daje za bardzo po oczach?
bo nie wiem

Do góry