reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Marciaa to mozemy sobie raczki podac :sorry2: Moj Maly ma tyle ciuchow, ze codziennie bede go musiala ubierac w cos innego, bo niestety tyle ile dni w roku, tyle ubran mamy :shocked2: Od narodzin do roku ubrany, a nawet dluzej. Nie wiem kiedy to sie uzbieralo :szok: Teraz to wszystko piore, a pozniej czeka mnie prasowanie. No i zamiast komody musimy kupic szafe, bo sie nie pomiescimy :no::-D

to dobrze się zabezpieczyłyście, więcej czasu dla siebie będziecie mieć a mniej chodzenia po sklepach :-D

Mag007 na mojego maila o tresci: "Mam nadzieje ze przesylka zostanie do mnie wyslana w poniedzialek"

otrzymalam odpowiedz: "Witam. Poniedziałek lub we wtorek, mebelki są już u nas fizycznie. Teraz
staremy się nadrobić zaległości w ich wysyłce, narasła nam powiedzmy duża górka."

na to ja odpisalam: " Jednak mam nadzieje, ze wysylka do mnie zostanie zrobiona jakos jedna z pierwszych, gdyz mam dosyc czekania."

ciekawe co ten buraK odpisze..

pierz kochana etapami np. teraz rozmiar 56 i 62 a jak będzie wyrastać to wtedy 68 itd. mówię ci , bo tak to za duzo roboty :szok::-D

Marciaa to mozemy sobie raczki podac :sorry2: Moj Maly ma tyle ciuchow, ze codziennie bede go musiala ubierac w cos innego, bo niestety tyle ile dni w roku, tyle ubran mamy :shocked2: Od narodzin do roku ubrany, a nawet dluzej. Nie wiem kiedy to sie uzbieralo :szok: Teraz to wszystko piore, a pozniej czeka mnie prasowanie. No i zamiast komody musimy kupic szafe, bo sie nie pomiescimy :no::-D

Na początku to będziecie/my przebierać kilka razy dziennie :tak: Mói chłopcy mieli super zwyczaj przesikiwania :zawstydzona/y: się kilka razy dziennie, do tego doliczcie kupy "po pachy", ulewania itp i już wcale tak dużo ciuszków nie ma. ;-)

Mag007 na mojego maila o tresci: "Mam nadzieje ze przesylka zostanie do mnie wyslana w poniedzialek"

otrzymalam odpowiedz: "Witam. Poniedziałek lub we wtorek, mebelki są już u nas fizycznie. Teraz
staremy się nadrobić zaległości w ich wysyłce, narasła nam powiedzmy duża górka."

na to ja odpisalam: " Jednak mam nadzieje, ze wysylka do mnie zostanie zrobiona jakos jedna z pierwszych, gdyz mam dosyc czekania."

ciekawe co ten buraK odpisze..
Skoro im narosła "górka" to niech odrabiają po godzinach lub w soboty - firmy kurierskie i poczta działają... niestety - to jest biznes i za błędy własne lub swoich dostawców trzeba płacić własnym czasem i/lub pieniędzmi.
Ciekawa jestem czy rzeczywiście dostali Wasze łóżeczko...

Acha i w poniedziałek poproście ich o numer listu przewozowego, a najlepiej w ogóle skan druku nadania przesyłki!

reklama
Do góry