reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Wygląda super! :-D
Tylko dzidziusia w łóżeczku brakuje ;-)

I jeśli mogę... tą półkę to jakoś bliżej przewijaka bym sugerowała lub przewijak bliżej półki, bo ciężko będzie sięgać. Może nie na początku, jak dziecko się nie obraca jeszcze ale potem, kiedy jedna ręka i oczy na stałe na dziecku żeby nie fiknęło.

Kamikaa świetnie :tak: :-)

i popieram Asię :sorry2: chyba, że w szufladzie komody masz pod przewijakiem pieluchy itp :-)

u nas na razie wszystko w naszej sypialni... jakieś ozdoby trzeba porobić nad łóżeczko, żeby dzidzia miała weselej :-) mam nadzieję, że dostanę zwolnienie, to będę tworzyć :-)

AsiaKC polka miala byc nad komoda ale jakos tak nie wiem nie moglam sie przekonac bo mam stracha ze jak by tak walnela na dol to szokkkkkkk:/ a pozatym nawet jak bede siegac jakimis mokrymi rekoma i niech mi sie taki duzy krem wyslizgnie i uderzy jakos niesfornie dzidzie :// i z M doszlismy do wniosku ze lepiej tak z boku :)Jak juz mala bedzie to wozek tam nie bedzie stal tylko na dole w przedpokoju i wtedydosunie sie komode i bedzie wszystko na wyciagniecie reki :)

Czyli opcja przewijak do pólki :-) A tak jeśli o obawy chodzi to, na środku, nad Marcysią mogłabyś trzymać pieluchy i waciki...
Ale fajnie masz, moje łóżeczko stoi i czeka aż je złożę. I mimo że bardzo chcę to jakoś ciągle tyle rzeczy mam do zrobienia że dotąd mi się nie udało...

W komodzie sa body , pieluchy tetrowe ,pizamki i recznik po kapaniu :)A jak zniesiemy wozek to tam w rogu bedzie taki kolory kosz wiklinowy i tam beda pampersy :)jeszcze by sie przydalo cos na ta sciane gdzie okno tam u gory nad zaluzja ? cos co by tez troche rozkrecilo ten bialy .tylko tak ponasrywac tez nie ma co czy jak ?Macie jakies pomysly :)

Ja wiem? Chyba bym nic nie dawała... w przyszłosci karnisz i firanki w królewnę śnieżkę ;-)

reklama
AsiaKC nad komoda miala tez byc ta lampa dla noworodkow ale M powiedzial ze mala to nie kurczak :-D i dogrzewac jej nie trzeba .Zaraz lampe do e-bay i po klopocie .gdzie bedziecie kapac takie maluchy w pokoiku czy w lazience ?Ja mysle ze w pokoiku a przynajmniej na poczatku bo tam bedzie cieplo i nie bede musiala latac z lazienki ,woda do wiaderka i heja :)) Achhhhhh juz nie moge sie doczekac ,wszystko tam juz jest gotowe tylko malej brakuje :)ja jestem strasznie niecierpliwa i jak juz cos przyjdzie ,meble to musza zaraz byc poskladane :)

Do góry