Asia firanki i karnisz to juz jak bedzie wieksza jasne i inne *******ki ,niby pokoik ale jak by tak chcial jeszcze to i to to nie ma miejsca ,jak bedzie pannica to trzeba bedzie jej sypialnie oddac a my tam )teraz tylko ten rozowy kocyk i ten komplet z lozeczka nie bardzo pasuje ale chcialam rozowy to mam abyl taki fajny zolty :/ ech przewraca mi sie w glowie bo nudy i glupieje .
reklama
Mag007 na mojego maila o tresci: "Mam nadzieje ze przesylka zostanie do mnie wyslana w poniedzialek"
otrzymalam odpowiedz: "Witam. Poniedziałek lub we wtorek, mebelki są już u nas fizycznie. Teraz
staremy się nadrobić zaległości w ich wysyłce, narasła nam powiedzmy duża górka."
na to ja odpisalam: " Jednak mam nadzieje, ze wysylka do mnie zostanie zrobiona jakos jedna z pierwszych, gdyz mam dosyc czekania."
ciekawe co ten buraK odpisze..
u mnie było:
Witam. Na początku tygodnia jest u pana w domu.
Pozdrawiam
ciekawe, co do cholery znaczy dla niego poczatek tygodnia
AsiaKC
Just mama
Dobrze że nie napisał że np do połowy miesiącau mnie było:
Pozdrawiam
Współczuję Wam strasznie!
Ja będe kąpać w łazience, w wanience, ubierać zależnie od temperatury w łazience lub w pokoju...
Spokojnie Kamikaa - jak będzie wększa to przewijaka nie będzie i inaczej się będzie przestrzeń wykorzystywać
moniSkaBe
Fanka BB :)
u mnie było:
Pozdrawiam
ehh.. dobry jest.
mysle nad negatywem..
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Z tego co piszecie dziewczyny wystawiłabym negatyw nie zastanawiając się!! Pewnie odwdzięczy się tym samym, ale tak to już jest.
kamikaa piękny
Asia a u chłopców mimo pampersa przesiąkało ?
Ja będę dzidziołka kąpać w pokoju bo tu najcieplej i tak 19 stopni a w łazience 16
I jeszcze malowanie mnie pokoju czeka ale dopiero w czerwcu gdzieś jak bedZie cieplo i mozna wietrzyć
Asia a u chłopców mimo pampersa przesiąkało ?
Ja będę dzidziołka kąpać w pokoju bo tu najcieplej i tak 19 stopni a w łazience 16
I jeszcze malowanie mnie pokoju czeka ale dopiero w czerwcu gdzieś jak bedZie cieplo i mozna wietrzyć
reklama
mimo pampersów... bokiem szło jakoś... :-)
o matko może za słabo były zapięte ...... chyba muszę kupić na wszelki wypadek ceratkę do łóżeczka