reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Asia firanki i karnisz to juz jak bedzie wieksza jasne i inne *******ki ,niby pokoik ale jak by tak chcial jeszcze to i to to nie ma miejsca ,jak bedzie pannica to trzeba bedzie jej sypialnie oddac a my tam :))teraz tylko ten rozowy kocyk i ten komplet z lozeczka nie bardzo pasuje ale chcialam rozowy to mam abyl taki fajny zolty :/ ech przewraca mi sie w glowie :-D bo nudy i glupieje .

reklama
Mag007 na mojego maila o tresci: "Mam nadzieje ze przesylka zostanie do mnie wyslana w poniedzialek"

otrzymalam odpowiedz: "Witam. Poniedziałek lub we wtorek, mebelki są już u nas fizycznie. Teraz
staremy się nadrobić zaległości w ich wysyłce, narasła nam powiedzmy duża górka."

na to ja odpisalam: " Jednak mam nadzieje, ze wysylka do mnie zostanie zrobiona jakos jedna z pierwszych, gdyz mam dosyc czekania."

ciekawe co ten buraK odpisze..

u mnie było:
Witam. Na początku tygodnia jest u pana w domu.
Pozdrawiam

ciekawe, co do cholery znaczy dla niego poczatek tygodnia:wściekła/y:

u mnie było:
Witam. Na początku tygodnia jest u pana w domu.
Pozdrawiam

ciekawe, co do cholery znaczy dla niego poczatek tygodnia:wściekła/y:
Dobrze że nie napisał że np do połowy miesiąca :baffled:
Współczuję Wam strasznie!

Ja będe kąpać w łazience, w wanience, ubierać zależnie od temperatury w łazience lub w pokoju...
Spokojnie Kamikaa - jak będzie wększa to przewijaka nie będzie i inaczej się będzie przestrzeń wykorzystywać :tak:

Możecie zwrócić się do allegro wtedy o usunięcie negata.
a jakie on ma komentarze w ogóle?
A nie myślałyście nad napisaniem do Klupsia że mają tak nieuczciwego kontrahenta?

kamikaa piękny :-D:-D

Asia a u chłopców mimo pampersa przesiąkało ? :confused::szok:

Ja będę dzidziołka kąpać w pokoju bo tu najcieplej i tak 19 stopni a w łazience 16 :szok:
I jeszcze malowanie mnie pokoju czeka ale dopiero w czerwcu gdzieś jak bedZie cieplo i mozna wietrzyć:sorry2:

reklama
Do góry