reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

No ostatnio kupiłm kurteczkę z H&M na 1,5 roczku śliczną różowiutką za bagatela 5 zł :tak: Jak ze sklepu.

reklama
Ja tez lubię ciuszki z ciucholandów:tak: I na Tomasza czekają już w komodzie tez takie:tak: Myślę, że dla dziecka warto tam kupowac bo ciuszki sa często markowe, dobrej jakości, no i przede wszystkim w super cenie:tak::-)

No z marek polskich jakie polecam to śpiochy i body z coccodrilo i tup tup ale jak widzę ceny na metkach bo teściowa mi pokupowała troche to wymiękam body za 35 zł a śpiochy za 50 :confused: Wybieram więc ulubione sklepy i smigam. Ale niestety teraz jestem zmuszona doleżenia i właśnie tych wypadów mi brakuje. Bo żeby uzbierać kolekcję ciuszków używantch trzeba się nachodzić ale ja to własnie lubię:tak:

a propos ciucholandów....niedaleko mam jeden fajny....z markowymi rzeczami tylko cena....59zł/kg :szok::szok::szok::szok:
raz mi się udało na jakąś przecenę tam trafić i było 18zł/kg :sorry2:
może po wypłacie się przejdę i mam nadzieję że znowu trafię na przeceny :-D

Ja dziś pojechałam do centrum handlowego i w Cubusie dla starszaka kupiłam sweter za 15 zł i 2 bluzy po 17,90 :szok:. A dla maluszka komplet polarowy za 20 zł :baffled:. W Smyku widziałam ładne kombinezony za 50 zł, ale na razie nie kupuję :-).

A ja to chyba nigdy nie bylam w ciucholandzie :) moj Bartek ma troche rzeczy uzywanych ale na allegro kupionych.
A to fakt ze u nas w Polsce sa drogie ubranka dla dzieci. Teraz Malej pokupowalam pare rzeczy ale to naprawde przegiecie placic za jakiegos pajaca 30 -40 zl , jak on jest na 3 miesiace.
W Warszawie byla taka gielda na Namyslowskiej ( chyba tam ) gdzie mozna kupic ubranka dla dzieci super firm i jakosci za mala kase. Tylko nie wiem czy ona jeszcze funkcjonuje bo ja tam sie od 2 lat wybieram i nie wiem czy po drodze jej nie zlikwidowali :sorry2:
pamietam jak moje kolezanki z pracy tam obkupowaly swoje dzieci

reklama
Candy ja mysle ze tak bo dla mnie sutek jest czescia brodwaki i ja smarowalam wszystko, ale przed karmieniem maluszka warto sutek przetrzec ciepla woda zeby malec nie musial zjadac wazeliny.

Do góry