reklama
Swietny napis super bodziaka to ostatnio dostalam, takie slodkie ze az musialam wam pokazac:-)
Marta sliczne ubranka, dad rulzes napewno podobalo sie tatusiowi co?
1kkarolaa1
Fanka BB :)
cześć marcóweczki,
chciałam się poradzić czy warto kupić Waszym zdaniem takie łóżeczko?
Łóżeczko Tapczanik BARTEK z szufl. KLUPŚ(W-wa) (904543145) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko Tapczanik BARTEK z szufl. KLUPŚ(W-wa) (904543145) - Aukcje internetowe Allegro
alex___
też kupiłam taką koszulkę, nawet w dwóch kolorach, jedna w brązach, druga granat. Super są!ja tez postanowilam dzis pochwalic sie moimi wczorajszymi zakupkami i nie tylko wczorajszymi
AsiaKC
Just mama
cześć marcóweczki,
mnie osobiście się nie podoba to że one sa z płyty - szczyty ich.
Znajomi mają i używają, starsza dostała takie i spała do 4r.ż, młodsza ma drugie od urodzenia, teraz ma rok z hakiem.
Moim zdaniem lepiej kupić zwykłe małe łóżeczko a potem jakiś tapczanik... no chyba że macie mało miejsca i tapczanik będzie i tak 70x140...
mysz1978
ja sie przy Jasiu zastanawialam nad takim Łóżko MAX sosna
ale po obejrzeniu go z bliska doszlam do wniosku ze wyglada bardzo graciarsko i postawilam na zwykle lozeczko sosnowe - teraz Jas je odda maluszkowi sam sam dostanei materac jako forme przejsicowa meidzy lozeczkiem o zwyklym lozkiem (bedzie je mial w nowym mieszkaniu za kilka miesiecy)
ale po obejrzeniu go z bliska doszlam do wniosku ze wyglada bardzo graciarsko i postawilam na zwykle lozeczko sosnowe - teraz Jas je odda maluszkowi sam sam dostanei materac jako forme przejsicowa meidzy lozeczkiem o zwyklym lozkiem (bedzie je mial w nowym mieszkaniu za kilka miesiecy)
reklama
a ja kupiłam takie :-) 4B Klupś ŁÓŻECZKO Radek VII SOSNA SZUFLADA (892177188) - Aukcje internetowe Allegro