reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Tabasia- dziś w Bootsie znalazłam przecenę na Pampersy- za 2 te wielkie paki (tam jest 60 lub 70 pieluch w każdej) zapłaciłam 16 euro :tak:
tymczasem jedna mała paczuszka pieluszek (35 szt.) była po 6.99;
kupiłam rozmiar 2 i 3, bo 1 juz miałam w domu :-)
Dzieki kochana za cynk ;-) My w sumie tydzien temu zawitalismy do Bootsa i kupilismy 1 i 2 te wlasnie duze za 20e, wiec nienajgorzej. Kiedys cos mi sie obilo o oczy, ze byly 3 paki za 20.
Ale na te najmniejsze pampki zadko promocje robia, a szkoda :-D

reklama
Ja dzis pojechalam na zakupy dla dzidzi i kupilam az kocyk i zabawke(wybrana przez zdenerwowane na mame dzieci).
Gdy weszlam i zoaczylam na polkach 20 rodzajow butelek to moje zdecydowanie na zkupy minelo.
Wogole w tej ciazy jestem niezdecydowana.
Przyklad:bylam pewna ze butelka napewno avent teraz zbaczylam te TT i wacham sie pomiedzy jedna a druga.Avent sprawdzony TT podoba mi sie bo ma ten system antykolkowy w srodku.

Wozek 40 wozkow na polce a ja dalej niezdecydowana:ten za ciezki,tamten za tandetny i wyszlam bez decyzji.
Szkoda ze termin za niecale 5 tygodni a ja mam tylko mebelki i ciuszki no i 2 kocyki.Sama jestem na siebie wsciekla.Najgorsze ze tu juz nie chodzi o taki wozek ale nie moge sie nawet zdecydowac na smoczek za 2$.Tylko strzelic se w lep.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Musze jutro zabrac G bo on to decyzje w sekunde podejmuje.Dzieci moje juz w trzecim sklepie:mamo czy my dzis cos kupimy?Wiec wzielam kocyk a one wybraly zabawke.

owIrene, ja myslalam o avent, ale czytajac wiele opinii, prawie wszystkie kobiety pisaly ze ciekna, teraz avent podobno wyszedl z kolekcja ktora nie cieknie, ale Ty nie wiesz czy masz ta kolekcje czy stara, dopoki ich nie uzyjesz. Ja kupilam butelki NUK Gerbera, smoczki tez bo sa identyczne do smoczkow od butelek. Oba sa w Walmart za przystepna cene Gerber Nuk|Orthodontic Bottle, 5 oz - Buy and Save on all Feeding & Nursing Products#

i smoczki
Gerber Nuk Pacifier - Buy and Save on all Feeding & Nursing Products

linki nie z Walmart bo nie moglam znalesc, ale w sklepach sa napewno.

mi tez sie z butelkami Aventu czasem zdarzalo ze ciekly ale byla to moaj wina bo gwint zle przykrecilam.

Polecam taki lezaczek H4789 Leżaczek -Bujaczek Fisher Price !!!!! (890994191) - Aukcje internetowe Allegro ze wzgledu wlasnie na to ze dosyc dlugo sie go pouzywa - potem jak znalazl do karmienia zanim jeszcze dziecko stabilnie siedzi :tak: a wazy juz nierzadko wiecej niz te 9kg ;-)

co do butelki to u nas to nie jest wymog!!!!! a tak moglysciem nie zrozumiec. Mleka w malych buteleczkach szklanych bierze sie z lodowki kolo dyzurki pielegniarek, podgrzewa w miseczce z woda i podaje strzykawka do buzi (oczywiscie strzykawke za kazdy mrazem nowa sie bierze). Mi po prostu sie znudzila ta zabawa strzykawka i butelka byla moim pomyslem ;-)

Ja wlasnie uzywalam Avent i bylam bardzo zadowolona tylko teraz sa te TT i tez wydaja mi sie dobre i chyba kupie i te i te i sprawdze.

Czytałam gdzieś ,że nowe łóżeczko powinno być rozłożone około 6 tygodni ,żeby wywietrzało z farb i lakierów. Z drugiej strony przecież producenci powinni używać wyłącznie nietoksycznych chemikali

reklama
a to ostatnio dostalam, takie slodkie ze az musialam wam pokazac:-)

Załączniki

• IMG_0002.jpg
    IMG_0002.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 70
Do góry