reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

tez kupiłam kilka sztuk podkładów, z myślą o sobie na łóżku szpitalnym (te wkłady poporodowe to jednak tylko mega wielkie podpachy - mogą przecieknąć, a ja nie chcę leżeć we krwi:dry::dry::dry:)

poza tym jak bede w szpitalu małego przewijać tez się przydadzą

przewijak kupiłam taki na łóżeczko za 49 zł, uważam, ze warto

ale to decyzja każdej z nas

a w ogóle to jestem przeszczęsliwa, bo przyszły zamówione ubranka i pościel - własnie sie piorą

brakuje tylko łóżeczka:tak::tak::tak:

reklama
top nie chodzi o 7,5 tylko o to czy sa one naprawde potrzebne.
Bo nie sztuka nakupowac wiele rzeczy, ktore potem beda lezec w szafce nieuzywane.
jak trafisz na mily personel w szpitalu co zmieni ci zakrwawione przescieradlo to zakup zbedny ale jak trafisz na skrzywiona babe ktora sto razy bedziesz prosila o wymiane a i tak ci nie przyniesie to wtedy sie przydadza :sorry2:
haha
a jak nie uzyjesz w szpitalu to napewno uzyjesz przy noworodku potem wiec w sumie mozna kupic, ja do szpitala wezme ( nie lubie o nic nikogo prosic )

racja kasaii:tak:

juz widze minę niektórych bab w szpitalu, nie wszystkie sa przyjaźnie nastawione

a ja nie będę palic się ze wstydu, prosząc o zmiane zakrwawionego przescieradła:dry:

a.. dziewczyny u jakich sprzedawcow zaopatrywalyscie sie w rzeczy dla dzidzi takie jak przescieradla, nozyczki i inne duperelki. Fajnie jakby tez bylo tam cos dla mamy, typu podklady, wkladki. Chcialabym jak najwiecej zalatwic u jednego sprzedawcy.

a.. dziewczyny u jakich sprzedawcow zaopatrywalyscie sie w rzeczy dla dzidzi takie jak przescieradla, nozyczki i inne duperelki. Fajnie jakby tez bylo tam cos dla mamy, typu podklady, wkladki. Chcialabym jak najwiecej zalatwic u jednego sprzedawcy.

ja kupowałam u tego sprzedawcy - rzeczy dla mnie i dla dziecka
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
bezkonfliktowy i szybka wysyłka...i MEGA PRZYSTOJNY KURIER!!! :-D:-D:-D

tez kupiłam kilka sztuk podkładów, z myślą o sobie na łóżku szpitalnym (te wkłady poporodowe to jednak tylko mega wielkie podpachy - mogą przecieknąć, a ja nie chcę leżeć we krwi:dry::dry::dry:)

poza tym jak bede w szpitalu małego przewijać tez się przydadzą

przewijak kupiłam taki na łóżeczko za 49 zł, uważam, ze warto

ale to decyzja każdej z nas

a w ogóle to jestem przeszczęsliwa, bo przyszły zamówione ubranka i pościel - własnie sie piorą

brakuje tylko łóżeczka:tak::tak::tak:

mag masz może linka do pościeli??? :sorry2:

reklama
Do góry