reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

hahaha widzę ze i mag poleca sprzedawcę "rodzyneczki" :-D

dzięki mag też mam na taką oko...tylko ja to chyba 12-częściową kupię

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a zamawialyscie moze przez all ciuszki?? ja caly czas mam dylemat, bo w sklepie jednak sa drozsze ...kto mi cos poleci ? bede wdzieczna

hahaha widzę ze i mag poleca sprzedawcę "rodzyneczki" :-D

dzięki mag też mam na taką oko...tylko ja to chyba 12-częściową kupię

ja tez u niego kupowalam :-) kupilam min. posciel do wozka i facet dzwonil zapytac czy moga mi wyslac posciel z kroliczkiem bo na zdjeciu byla ze slonikiem ale juz tej nie maja.... ja zaczelam sie smiac bo mi wszystko jedno czy slonik czy kroliczek a on " no wie pani, niektorzy ludzie robia z tego wielki problem wiec wole dzwonic "
tak wiec o klineta dbaja :)

Dziewczyny a zamawialyscie moze przez all ciuszki?? ja caly czas mam dylemat, bo w sklepie jednak sa drozsze ...kto mi cos poleci ? bede wdzieczna

Ostatni moj zakup to body z dlugim rekawem, jakosc bardzo dobra, srednia cena 5,50-6,50 za szt i polspiochy u tego sprzedawcy: Informacje o Użytkowniku karolina8111 - Aukcje internetowe Allegro

Kupowalam tez u tego sprzedawcy, ale to ze wzgledu na napis "jestem aniolkiem tatusia" niz cene Informacje o Użytkowniku RYS47 - Aukcje internetowe Allegro

tylko raz sie nacielam przy kupnie na allegro dla dziecka, ale to kupilam uzywane 30 szt - okazalo sie ze do uzytku nadaje sie moze 1/3

Też polecam sprzedawce "rodzyneczki":-) pieniadze przelałam w sr wieczorem w pt wysłał towar w pn miałam juz paczke;-)

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore kupily butelki z tommee teppe:confused: Czy wasze butelki mają czarny napis tej firmy czy tłoczony? Bo ja mam czarny i butelki wydają sie podróbkami i wogle takie małe granaty:baffled: na zdjeciu na allegro lepiej sie prezentowaly a tak wygladają na jakąś tanią chińszyznę:dry: Kupilam wogle zestaw startowy teramoopakowanie szczotke do butelek i zakretni ogolnie wydalam 130 zł i jestem srednio zadowlona :baffled:

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore kupily butelki z tommee teppe:confused: Czy wasze butelki mają czarny napis tej firmy czy tłoczony? Bo ja mam czarny i butelki wydają sie podróbkami i wogle takie małe granaty:baffled: na zdjeciu na allegro lepiej sie prezentowaly a tak wygladają na jakąś tanią chińszyznę:dry: Kupilam wogle zestaw startowy teramoopakowanie szczotke do butelek i zakretni ogolnie wydalam 130 zł i jestem srednio zadowlona :baffled:

Sprawdzilam i moje maja napis tloczony - 260 ml, ale butelki 150 ml maja czarny

Też polecam sprzedawce "rodzyneczki":-) pieniadze przelałam w sr wieczorem w pt wysłał towar w pn miałam juz paczke;-)

moje butelki maja napis tłoczony...za 3szt zapłaciłam prawie 40zł

reklama
te szpitalne koszule to u nas byly takei wiazane na troczki co mnei by troche krepowalo bo troczk iczesto sa pourywane...
Ja jednak wole swoje. Ale generlanie bede miala 4 i jakby nei wiadomoc o sie dzialo to jeszcze 2 letnie w domu sa wiec spoko :-D
Jeszcze tez zalezy ile sie lezy -0 jak wszystko jest ok z dzieckiem to bodajze 3-4 dni i do domu wiec w ty mrpzypadku mnostwo koszul sie nie przyda :-D no ale ja poprzednio lezalam tydzien bo Jas mial antybiotyk

Do góry