moniSkaBe
Fanka BB :)
do Nas jutro ma przyjsc.
Coneco v4.
czekam tylko na maila potwierdzajacego od sprzedawcy na allegro.
Coneco v4.
czekam tylko na maila potwierdzajacego od sprzedawcy na allegro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam podobne upodobania co Kozatzn. wsio co napisałaś tez musi być w moim wózku. Tylko pałąk wole łamany bo dziecko później może samo sobie pchać wózek - a to niezła fajda dla 1,5 roczniaka
to mój typ... oglądałam... kupuje...
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (885910874) - Aukcje internetowe Allegro
Mi własnie wóziczek tylko został...i juz mi się dwoi i troi od nich. Nie mozemy się zdecydować. W sumie sama nie wiem jai jest najlepszy. Myslałam o mutsym na lesnie drogi byłby idealny ale moja siostra go miała i jest cięzki. Na oku jest jeszcze ABC design i Quinny buzz 3...heeeelp
Ja mieszkam w lesie i kurcze boje sie, ze bede przeklinac wozki z kauczukowymi kołkami..jednak na te moje wertepy jakies wieksze kola by sie przydały