reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Mi własnie wóziczek tylko został...i juz mi się dwoi i troi od nich. Nie mozemy się zdecydować. W sumie sama nie wiem jai jest najlepszy. Myslałam o mutsym na lesnie drogi byłby idealny ale moja siostra go miała i jest cięzki. Na oku jest jeszcze ABC design i Quinny buzz 3...heeeelp

mam podobne upodobania co Koza :-D tzn. wsio co napisałaś tez musi być w moim wózku. Tylko pałąk wole łamany bo dziecko później może samo sobie pchać wózek - a to niezła fajda dla 1,5 roczniaka :tak:
to mój typ... oglądałam... kupuje...
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (885910874) - Aukcje internetowe Allegro

taki jak nasz :-D
wzięliśmy ten brązowo-żółty (pierwszy na zdjęciu) :happy2:
super się prowadzi, leciutko i faktycznie spacerówkę można zupełnie na płasko położyć :tak: a jakby sie ktos uparł posadzić dziecko w głębokim, to też tam jest taka opcja, ale my na pewno nie skorzystamy ;-)

Już pisałam chyba ,strasznie mi sie coneco v4 podoba:)Waham się ciągle miedzy nim a ferrari ,które ma tylko miękką gondolkę a raczej nosidełko. Dzieciątko urodzi się ponad 4 kilo więc latem w gondoli już nie powożę ...Sama nie wiem, a już pora żeby kupować ,te wysyłki tyle trwają...

I jak tu sie nie wkurzyc, skasowal mi sie caly moj wywod o wozkach....

Tak w skrocie to ja juz kiedys pisalam ze moim zdaniem dla takiego dziecka luty/marzec najwazniejsza przy wyborze wozka jest duza, rozkladana na plasko, wygodna spacerowka z przekladanym siedzieskiem tyl/przod. Bo zobaczycie ze w wakacje wiekszosc z nas bedzie dzieci juz wozila w spacerowkach, poza tym jesienia i zima dzieciaki beda jeszcze spaly na spacerach a beda juz swoje wazyly.

A reszta to jak Koza71 napisala, indywidualna sprawa. Ja chcialam duzy wozek, taki ktory mozna troche pobujac,ktory ma dobra amortyacje a nie wazne byly dla mnie skretne kola na przyklad. Na wage tez nie zwracalam uwagi. Kupilam emmaljunge city cross i jestem zachwycona :)
Potem kupie jeszcze maclarena ktoregos jak mala podrosnie.

I dla mnie tez kompletnie odpadaja wozki z kubelkowymi siedziskami. Nie jestem w stanie zakumac o co w nich chodzi. Ja byl nie chciala spac z tylkiem w dole a nogami i glowa w gorze :sorry2:

A te Bexy sa calkiem fajne, moja kolezanka ma i sobie bardzo chwali.

Mi własnie wóziczek tylko został...i juz mi się dwoi i troi od nich. Nie mozemy się zdecydować. W sumie sama nie wiem jai jest najlepszy. Myslałam o mutsym na lesnie drogi byłby idealny ale moja siostra go miała i jest cięzki. Na oku jest jeszcze ABC design i Quinny buzz 3...heeeelp

Nam sie strasznie podobal ABC Design 4s.
no ale nie stac nas na niego niestety :no:

No fajny fajny szczególnie ten z pomaranczowym stelażem.:-)..
Ja mieszkam w lesie i kurcze boje sie, ze bede przeklinac wozki z kauczukowymi kołkami..jednak na te moje wertepy jakies wieksze kola by sie przydały

Dla mnie te wozki ABC design sa calkiem ciekawe, takie inne troche ale ja osobiscie bym go nie kupila. Tak juz uczepiajac sie tej spacerowki to moim zdaniem ona nadaje sie tylko dla takiego malca. Jakos takiego 1,5 roczniaka juz w niej sobie juz nie wyobrazam.

A tak wogole to w tym sklepie sa chyba wszystkie wozki ( ja tam kupilam jeden z moim wozkow )
www.bobowozki.com.pl/

Własnie myśle o samej gondoli i kupieniu fotelika a spacerówke bym dostała po siostrze..zawsze mam po siostrze stelaż po mutsy...cos sie wymysli :) Ja to zawsze mowie byłby jeden dobry wozek to i by problemu nie było :)

reklama
Do góry