reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

naturalne, ze napiszę:tak:;-)

pozdrawiam

p.s. czekam na kuriera - zakupy na allegro zrobiłam w zeszłym tygodniu, ile można jechać:dry::confused:
Mag, ile? pewnie tyle, ile mają ochoty. zawsze mogą zwalić na pogodę. mi ostatnio dzwonili, że kurierowi się szafa rozsypała, ktorą zamówiłam, bo taka pogoda (a co ma śnieg do niezdarności kuriera?), a że szafa była ostatnia... zamówiłam szafki wiszące (problem w tym, że ten kolor jest już wycofany ze sprzedaży, a ja taki właśnie mam w domu)

reklama
Hehehe u nas zamawiając w salonie meblowym musimy czekać dwa tygodnie, a wybraliśmy meble z forte systemowe :)

o takie

apli_z1_b.jpg

Nie zupełnie wszystkie elementy ze zdjęcia bo nie ma tu wszytskich :)

ccaroline ładniutkie meble:tak:

mój M tez jest "trudny' jeśli chodzi o zakupy:-D

dziewczyny wiem, że temat już był, ale za dużo postów, nie wiem jak ogarnąć:

jakie wózki kupujecie/kupiłyście - chodzi mi o modele, bo ciągle się zastanawiamy:dry:

chcieliśmy x landera, ale teraz znalazłam jeszcze baby active jet

jakie wózki kupujecie/kupiłyście - chodzi mi o modele, bo ciągle się zastanawiamy:dry:

To ja znów się odezwę : bo wózki to mój ulubiony temat :cool:, który przez jakieś 3 miesiące mnie do szału doprowadzał. :wściekła/y: Ale już wybrałam i nie ma chyba sensownego usprawiedliwienia dla tego mega wydatku napiszę, że czekam na Teutonie Mistral S ufff :zawstydzona/y: lepszego i tańszego nie znalazłam :baffled:

ccaroline ładniutkie meble:tak:

mój M tez jest "trudny' jeśli chodzi o zakupy:-D

My własnie będziemy zamawiac Baby active jet picasso neo:tak::-)

reklama
Do góry