moniSkaBe
Fanka BB :)
ja rowniez w takim wypadku kupilabym wozek na pompowanych kolach i do tego na paskach. Zeby dzidzia nie rzucalo podczas przejazdzki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chodzi chyba tylko o to że są nie wygodne do spania, mi przypominają fotelik samochodowy. A gdy dziecko jest duże i zaśnie w takim "kubełku" to nogi mu zwisają poza wózek... a takie zwykłe rozkładanie to jak nogi już wystają to można jes spóścić na dół na ten podnóżek i nogi nie drętwieją....o co chodzi z tymi kubełkowymi spacerówkami
bom tępa w tym temacie![]()
Dziewczyny nie wiem czy był już wątek o elektronicznych nianiach??? Dzisiaj kuzynka zabiła mnie pytaniem czy wiem juz jaką kupienie myslalam o tym szczerze mowiąć zreszta narazie wydaje mi sie ze to taki "zbędny luksus";-)
A jakie jest wasze zdanie i które ewentualnie polecacie?
My nianie będziemy kupować (znaczy liczę na to, że może ktoś się zadeklaruje, że kupi- patrz dziadkowie;-)) Mieszkamy w domku i tak jak Rybka napisała napewno się przyda. Ale o modelu czy marce to jeszcze nie myśleliśmy. Myślę, że na pierwsze tygodnie to się nie przyda, ale później- patrz w lato tak. Można wtedy maleństwo śpiące zostawić w wózku na ogródku, a samemu np. w domu posprzątać.Dziewczyny nie wiem czy był już wątek o elektronicznych nianiach??? Dzisiaj kuzynka zabiła mnie pytaniem czy wiem juz jaką kupienie myslalam o tym szczerze mowiąć zreszta narazie wydaje mi sie ze to taki "zbędny luksus";-)
A jakie jest wasze zdanie i które ewentualnie polecacie?
zależy jaki kto mam metraż w bloku nie potrzebujesz niani ale w domku już się może przydać
Mieszkam w kamienicy, prawie jak blok no ale metraż 130m więc jest po czym biegać;-)
Myślę że może się skusze na taką nianie, kuzynka ma z chicco ale mowi ze te z philipsa sa najlepsze![]()