reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
a my chico cały zestaw będziemy mieli okazało się że kumpela z miłą chęcią nam pożyczy gondola wpinany fotelik i sportówka kółka duże pompowane kolor granat z szarym w sam raz dla małego podróżnika:tak::tak::tak:

o co chodzi z tymi kubełkowymi spacerówkami:confused:

bom tępa w tym temacie:dry:
chodzi chyba tylko o to że są nie wygodne do spania, mi przypominają fotelik samochodowy. A gdy dziecko jest duże i zaśnie w takim "kubełku" to nogi mu zwisają poza wózek... a takie zwykłe rozkładanie to jak nogi już wystają to można jes spóścić na dół na ten podnóżek i nogi nie drętwieją.... :tak:
no chyba o to chodzi :-D

Dziewczyny nie wiem czy był już wątek o elektronicznych nianiach??? Dzisiaj kuzynka zabiła mnie pytaniem czy wiem juz jaką kupie:baffled: nie myslalam o tym szczerze mowiąć zreszta narazie wydaje mi sie ze to taki "zbędny luksus";-)
A jakie jest wasze zdanie i które ewentualnie polecacie?

Dziewczyny nie wiem czy był już wątek o elektronicznych nianiach??? Dzisiaj kuzynka zabiła mnie pytaniem czy wiem juz jaką kupie:baffled: nie myslalam o tym szczerze mowiąć zreszta narazie wydaje mi sie ze to taki "zbędny luksus";-)

zależy jaki kto mam metraż w bloku nie potrzebujesz niani ale w domku już się może przydać

My nianie będziemy kupować (znaczy liczę na to, że może ktoś się zadeklaruje, że kupi- patrz dziadkowie;-)) Mieszkamy w domku i tak jak Rybka napisała napewno się przyda. Ale o modelu czy marce to jeszcze nie myśleliśmy. Myślę, że na pierwsze tygodnie to się nie przyda, ale później- patrz w lato tak. Można wtedy maleństwo śpiące zostawić w wózku na ogródku, a samemu np. w domu posprzątać.:tak:

reklama
Do góry