reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A wicie co ja zrobiłam? Wykukałam na allegro szlafroczki krótkie satynowe za 5.99 zł!!!:szok: I zamówiłam sobie dwa:-) Jestem strasznie ciekawa ich jakości jak przyjdą:-D Z czystej ciekawości zamówiłam.

MAm gruby frotte szlafrok ale właśnie z uwagi na upał na oddziałach połóżniczych ( doświadczenie z pierwszego porodu) chciałam kupic jakis lżejszy.

Pewnie sie nie zmieszczę w te zakupione szmatki ( rozmiar uniwersalny) ale może na potem bedzie chcociaż. Zobaczę.
Ale przyznajcie same-cena powalająca:-)

oj z tym upałem to prawda

jak czekałam na mojego gina na oddziale, mylałam, że spłynę - tak było nahajcowane:-D

szukam szlafroczka, ale bawełnianego, satyny nie lubię:-p

a ja w pierwszy dzień po CC miałam takie dreszcze, że mimo kołderki to jeszcze o koc prosiłam, a na nogach miałam grube skarpety... później oczywiście było mi gorąco.... :tak:

A ja mam pytanko do osób, które bephanten mają już w domku. Czy któraś z Was mogłaby zajrzeć na ulotkę lub opakowanie i sprawdzić, czy pisza tam (ktoś mi mówił), że trzeba zmywać zawsze przed karmieniem?!

A ja mam pytanko do osób, które bephanten mają już w domku. Czy któraś z Was mogłaby zajrzeć na ulotkę lub opakowanie i sprawdzić, czy pisza tam (ktoś mi mówił), że trzeba zmywać zawsze przed karmieniem?!

Nie czytałam ulotki, ale ja nie zmywałam jak karmiłam Dawidka, zresztą farmaceutka z apteki mówiła, że nie trzeba.

Krem ten będę używała do brodawek, albo jak się pupcia odpaży, na co dzień będzie linomag, sudocrem też zakupiłam w razie potrzeby, zresztą używam codziennie Dawidowi.

reklama
Do góry