reklama
A wicie co ja zrobiłam? Wykukałam na allegro szlafroczki krótkie satynowe za 5.99 zł!!! I zamówiłam sobie dwa:-) Jestem strasznie ciekawa ich jakości jak przyjdą Z czystej ciekawości zamówiłam.
MAm gruby frotte szlafrok ale właśnie z uwagi na upał na oddziałach połóżniczych ( doświadczenie z pierwszego porodu) chciałam kupic jakis lżejszy.
Pewnie sie nie zmieszczę w te zakupione szmatki ( rozmiar uniwersalny) ale może na potem bedzie chcociaż. Zobaczę.
Ale przyznajcie same-cena powalająca:-)
oj z tym upałem to prawda
jak czekałam na mojego gina na oddziale, mylałam, że spłynę - tak było nahajcowane
szukam szlafroczka, ale bawełnianego, satyny nie lubię
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja wyczaiłam w tej aptece Dbam o Zdrowie krem do pupy i maść na brodawki z serii AA. Może te wypróbuję
mysz1978
Fanka BB :)
ja tuz po porodzie tak mialam ze bylo mi bardzo zimno wiec polozna dala mi koc. Potem na drugi dzien na obchodzie sie przyczepily ze mam koc z innego oddzialu
PATRZCIE CO KUPILAM!!!!!! Jednorazowe podkładki sedesowe, WC 25szt, Toly (877073612) - Aukcje internetowe Allegro Moim zdaniem bardzo pozyteczna sprawa
Sa tez w innnych cenach i mniejszych lub wiekszych opakowaniach :-)
http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=podkladki+sedesowe
PATRZCIE CO KUPILAM!!!!!! Jednorazowe podkładki sedesowe, WC 25szt, Toly (877073612) - Aukcje internetowe Allegro Moim zdaniem bardzo pozyteczna sprawa
Sa tez w innnych cenach i mniejszych lub wiekszych opakowaniach :-)
http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=podkladki+sedesowe
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
A ja mam pytanko do osób, które bephanten mają już w domku. Czy któraś z Was mogłaby zajrzeć na ulotkę lub opakowanie i sprawdzić, czy pisza tam (ktoś mi mówił), że trzeba zmywać zawsze przed karmieniem?!
Nie czytałam ulotki, ale ja nie zmywałam jak karmiłam Dawidka, zresztą farmaceutka z apteki mówiła, że nie trzeba.
Krem ten będę używała do brodawek, albo jak się pupcia odpaży, na co dzień będzie linomag, sudocrem też zakupiłam w razie potrzeby, zresztą używam codziennie Dawidowi.
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ale może dobrze skrojony biustonosz bez fiszbin potrafi dobrze trzymać piersi? Kurczę, nie wiem... Nie znalazłam żadnego sensownego karmnika z fiszbinamiblueberry77 ja fiszbiny uwazam za konieczne bo chciałabym po karmieniu miec sensowny biust a nie odgarniać go z pępka