reklama
Noukie
Majowa mama 2007
A u mnie na kolację były naleśniki z bananami. Mniam.
Pychotka, a u mnie dzisiaj leczo Barszczyka;-), już po raz drugi serwowane a mój facet jest poprostu w tym leczu zakochany, jeszcze raz dzięki Barszczyk i pisz co z tymi skrzydełkami.
Żania7
mama kochanych urwisków
ewula mniam mniam a jak banany zduszasz czy co znimi robisz?
kurcze tak zachwalacie leczo barszczyka że musze odkopać ten przepis i też zrobie
my dziś jemy nóżki kurczaczka smażone, ziemniaczki i buraczki z cebulką
kurcze tak zachwalacie leczo barszczyka że musze odkopać ten przepis i też zrobie
my dziś jemy nóżki kurczaczka smażone, ziemniaczki i buraczki z cebulką
A mnie dzis rodzce przywioza sos zz indorka i makaronnii ;-")
wiecie co ja uwielbiam gotowac..to moje hobby.marzylam nawet o wlasnej zarlodajni...lubie wymyslac,przerabiac,ale odkad Majka jest nie bardzo mam czas na jakies wymyslne potrawy...poza tym nie mam dla kogo maz jeszczew irl... ale polecam piersi z kurczka w formie papilotow z sezamem i parmezanem...pychota....i na zimno i nagoraco z sosem greckim...
wiecie co ja uwielbiam gotowac..to moje hobby.marzylam nawet o wlasnej zarlodajni...lubie wymyslac,przerabiac,ale odkad Majka jest nie bardzo mam czas na jakies wymyslne potrawy...poza tym nie mam dla kogo maz jeszczew irl... ale polecam piersi z kurczka w formie papilotow z sezamem i parmezanem...pychota....i na zimno i nagoraco z sosem greckim...
Żania7
mama kochanych urwisków
A mnie dzis rodzce przywioza sos zz indorka i makaronnii ;-")
nato prosze o instrukcje obsługi , tzn przepisik bo pysznie brzmi
Zania7 zadna filozofia wiesz..kupujesz piersi z kurczaka.kroisz je na paseczki takie po 2cm szerokosci dluhie jakie chcesz.szykujesz rozbeltane jajko,make, troche bulki tartej dosypujesz do niej sezamu i sera parmezana i obtaczasz jak zwykle kotlety.
A sos grecki to taka okrojona wersja tzazykow:3 zabki czosnky starte,4 lyzki majonezu,2 lyzki smietany,ciut soli,ciut papryki,mieszasz i....moczysz w nim owego kuraka usmazonego na oleju....i....jestes w niebie...przynajmniej ja bylam;-) mozna do tego sobie zrobic bagietke na chrupiaco,wedle uznania...
zycze smacznego.
kurcze przez to wszystko mam basen w paszczy i glodna sie zrobilam;-)
daj znac jak zrobisz czy trafilo w twoje gusta
ps.zapomnialam dodac ze filety solisz i pieprzysz wedle uznania
A sos grecki to taka okrojona wersja tzazykow:3 zabki czosnky starte,4 lyzki majonezu,2 lyzki smietany,ciut soli,ciut papryki,mieszasz i....moczysz w nim owego kuraka usmazonego na oleju....i....jestes w niebie...przynajmniej ja bylam;-) mozna do tego sobie zrobic bagietke na chrupiaco,wedle uznania...
zycze smacznego.
kurcze przez to wszystko mam basen w paszczy i glodna sie zrobilam;-)
daj znac jak zrobisz czy trafilo w twoje gusta
ps.zapomnialam dodac ze filety solisz i pieprzysz wedle uznania
Noukie
Majowa mama 2007
Ja kupilam w worku,jak dawniej kasze byly.ziarenka.w tesko powinny byc,choc ja kupilam w zwyklym sklepie spozywczym.
Jak zrobię dam znac jak sie udało, dobrze, że mam Was to mi jakieś przepisy podsyłacie bo tak to ciągle było to samo;-).
reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
nato dziękuję w tygodniu zrobie jak kupie sezam bo w domu brak, mam nadziejz że w tym dziwnym kraju dostane sezam luzem
Mamo Q żebyś wiedziała ja też robie jedzonko wg Waszych przepisów i mąż zadowolony że stale coś innego zresztą ja też( Ładne zdjęcie synka w aviatorku:-))
Mamo Q żebyś wiedziała ja też robie jedzonko wg Waszych przepisów i mąż zadowolony że stale coś innego zresztą ja też( Ładne zdjęcie synka w aviatorku:-))