reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

reklama
Ale mąż zrobił mi dziś dobrze..... Zakupił pizze na kolację. Ale się nawchrzaniałam , że się tak wyrażę. Aż ledwo sie ruszam.

u mnie marniutko z jedzeniem (ale przyajmniej schudlam odrobine :-D) - zjadlam zapiekanke jak bylam z Jasiem na spacerze - ale patrzyl lakomie :-D

barszczyku wczoraj byliśmy w restauracji indyjskiej pycha jedzonko, a dziś zrobiłam na obiad żurek też niczego sobie:-D

mysz Maja też na nas patrzy jak jemy jakby chciała powiedzieć że też chce i czasem nawet sie oblizuje

a u mnie lenistwo maksymalne i rozpieszczanie przez rodzicow :-) Mama gotuje, a ja tylko troszke pomagam :-) Poniewaz uwielbiam kurki to dzis na pewno zupa z kurek a na drugie danie jeszcze nie wiem

ja wczoraj upiekłam chleb razowy - to z córką się zajadałyśmy - pycha!!!;-)

a dla męża zrobiłam - (on uwielbia z dziecinnych lat , dla mnie fujjj same kalorie) - blok czekoladowy, taki na mleku w proszku, ale się go nie tykam a on przeszczęśliwy !!! a niech ma trochę frajdy!!!! :-D dziś smaże śleedzie i robie je w zalewę octową z cebulką, (jutro mamy cały dom gośći) zrobiłam leczo kurczaka z pieczarkami w sosie słodko-kwaśnym, "się"gotuje już bigosik ze śliwkami wędzonymi jak mi starczy sił to zrobie sałatkę warzywną (lubie czasem taką tradycyjną bo zwykle robi się wszędzie wynalazki a ta wtedy bardzo smakuje) ja do niej daje dużo kisz.og. , jabłek i ziel. pietr. żeby była taka chrupiąca, a kurczaki na gororąco to jutro dzisiaj tylko je zamarynuje...
tylko nie myślcie dziewczyny, że tak zawsze pichce, hihihihi, niestety jutro z cmentarza zwali mi sę fura gości....
;-)

Myszko ale Ci dobrze;-).

A u mnie dzis niezawodny makaron z białym serem i skwarkami.:-D

Żaniu jaką kaszę kupujesz do gulaszu?

reklama
ja wczoraj upiekłam chleb razowy - to z córką się zajadałyśmy - pycha!!!;-)

a dla męża zrobiłam - (on uwielbia z dziecinnych lat , dla mnie fujjj same kalorie) - blok czekoladowy,

ja uwielbiam blok czekoladowy;-)

tylko nie myślcie dziewczyny, że tak zawsze pichce, hihihihi, niestety jutro z cmentarza zwali mi sę fura gości....
;-)

Prawdziwa gospodyni z Ciebie Simamo;-).

Do góry