reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

reklama
Ale mąż zrobił mi dziś dobrze..... Zakupił pizze na kolację. Ale się nawchrzaniałam , że się tak wyrażę. Aż ledwo sie ruszam.

u mnie marniutko z jedzeniem (ale przyajmniej schudlam odrobine :-D) - zjadlam zapiekanke jak bylam z Jasiem na spacerze - ale patrzyl lakomie :-D

barszczyku wczoraj byliśmy w restauracji indyjskiej pycha jedzonko, a dziś zrobiłam na obiad żurek też niczego sobie:-D

mysz Maja też na nas patrzy jak jemy jakby chciała powiedzieć że też chce i czasem nawet sie oblizuje

a u mnie lenistwo maksymalne i rozpieszczanie przez rodzicow :-) Mama gotuje, a ja tylko troszke pomagam :-) Poniewaz uwielbiam kurki to dzis na pewno zupa z kurek a na drugie danie jeszcze nie wiem

ja wczoraj upiekłam chleb razowy - to z córką się zajadałyśmy - pycha!!!;-)

a dla męża zrobiłam - (on uwielbia z dziecinnych lat , dla mnie fujjj same kalorie) - blok czekoladowy, taki na mleku w proszku, ale się go nie tykam a on przeszczęśliwy !!! a niech ma trochę frajdy!!!! :-D dziś smaże śleedzie i robie je w zalewę octową z cebulką, (jutro mamy cały dom gośći) zrobiłam leczo kurczaka z pieczarkami w sosie słodko-kwaśnym, "się"gotuje już bigosik ze śliwkami wędzonymi jak mi starczy sił to zrobie sałatkę warzywną (lubie czasem taką tradycyjną bo zwykle robi się wszędzie wynalazki a ta wtedy bardzo smakuje) ja do niej daje dużo kisz.og. , jabłek i ziel. pietr. żeby była taka chrupiąca, a kurczaki na gororąco to jutro dzisiaj tylko je zamarynuje...
tylko nie myślcie dziewczyny, że tak zawsze pichce, hihihihi, niestety jutro z cmentarza zwali mi sę fura gości....
;-)

Myszko ale Ci dobrze;-).

A u mnie dzis niezawodny makaron z białym serem i skwarkami.:-D

Żaniu jaką kaszę kupujesz do gulaszu?

reklama
ja wczoraj upiekłam chleb razowy - to z córką się zajadałyśmy - pycha!!!;-)

a dla męża zrobiłam - (on uwielbia z dziecinnych lat , dla mnie fujjj same kalorie) - blok czekoladowy,

ja uwielbiam blok czekoladowy;-)

tylko nie myślcie dziewczyny, że tak zawsze pichce, hihihihi, niestety jutro z cmentarza zwali mi sę fura gości....
;-)

Prawdziwa gospodyni z Ciebie Simamo;-).

Do góry