reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

u nas dziś była karkówka z ziemniaczkami i mizerią

musze sie pochwalić że w końcu kupiłam sezam w supermarkecie i jutro robie piersi z kurczaka z przepisu nato

A Ty Aniu znalazłaś sezam u was?

Jeszcze nie byłam w supermarkecie jeżdzimy raz na 10 dni na wielkie zakupy, a tak to tylko drobiazgi a u mnie nie ma takiego sklepu musiałabym się do centrum wybrać ale to już z facetem przy okazji dużych zakupów.

reklama
Zania7 nie ma za co.bardzo sie ciesze ,ze ktos podziela moje gusta kulinarne;-)
zapiekanaka zwana w irl shepards pie;-)

miesko mielone podsmazamy z cebulka,pokrojona na kosteczke papryke,kosteczki marchewki i pieczarki(jak ktos lubi|)pod koniec smazenia dodajemy groszek zielony,kukurudze i przecier pomidorowy i troszke keczupu zeby byl smak lagodniejszy.doprawiamy papryka,pieprzem i sola.gotujemy ziemniaki,tluczemy je.nastepnie kladziemy do brytfakni mieso(odsaczajac ta wodnita czesc,ale tak bez przesady,przykrywamy to ziemniakami,i wstawiamy do piekarnika na 170st,wyjmujemy jak sie wierzch zapiecze tzn zrobi sie taka lekka skorupka. podajemy krojone w kostki z czym kto chce;-)
jest naprawde smaczne i daje energie.
bon apetite

dziekuje nato:-)
u mnie dzis było na obiad spagetti, jutro robie naleśniki z jabłkami i bananami osobno troche takich troche takich:-D
Po jutrze zapiekanka ze szpinakiem a w niedziele mąż gotuje ja mam wolne:happy2:

A u mnie wczoraj spagethi a dzisiaj pomidorowa z ryżem i skrzydełka w sosiku koperkowym i ziamniaczki, a ostatno coś mi nie idzie te gotowanie, wczoraj przypaliłam makaron a dzisiaj ziemniaki:szok:.

reklama
Do góry