reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

reklama
ewula mniam mniam a jak banany zduszasz czy co znimi robisz?

kurcze tak zachwalacie leczo barszczyka że musze odkopać ten przepis i też zrobie
my dziś jemy nóżki kurczaczka smażone, ziemniaczki i buraczki z cebulką

A mnie dzis rodzce przywioza sos zz indorka i makaronnii ;-")
wiecie co ja uwielbiam gotowac..to moje hobby.marzylam nawet o wlasnej zarlodajni...lubie wymyslac,przerabiac,ale odkad Majka jest nie bardzo mam czas na jakies wymyslne potrawy...poza tym nie mam dla kogo maz jeszczew irl... ale polecam piersi z kurczka w formie papilotow z sezamem i parmezanem...pychota....i na zimno i nagoraco z sosem greckim...

A mnie dzis rodzce przywioza sos zz indorka i makaronnii ;-")
wiecie co ja uwielbiam gotowac..to moje hobby.marzylam nawet o wlasnej zarlodajni...lubie wymyslac,przerabiac,ale odkad Majka jest nie bardzo mam czas na jakies wymyslne potrawy...poza tym nie mam dla kogo maz jeszczew irl... ale polecam piersi z kurczka w formie papilotow z sezamem i parmezanem...pychota....i na zimno i nagoraco z sosem greckim...

nato prosze o instrukcje obsługi :-D, tzn przepisik bo pysznie brzmi:tak:

Zania7 zadna filozofia wiesz..kupujesz piersi z kurczaka.kroisz je na paseczki takie po 2cm szerokosci dluhie jakie chcesz.szykujesz rozbeltane jajko,make, troche bulki tartej dosypujesz do niej sezamu i sera parmezana i obtaczasz jak zwykle kotlety.
A sos grecki to taka okrojona wersja tzazykow:3 zabki czosnky starte,4 lyzki majonezu,2 lyzki smietany,ciut soli,ciut papryki,mieszasz i....moczysz w nim owego kuraka usmazonego na oleju....i....jestes w niebie...przynajmniej ja bylam;-) mozna do tego sobie zrobic bagietke na chrupiaco,wedle uznania...
zycze smacznego.
kurcze przez to wszystko mam basen w paszczy i glodna sie zrobilam;-)
daj znac jak zrobisz czy trafilo w twoje gusta
ps.zapomnialam dodac ze filety solisz i pieprzysz wedle uznania

Ja kupilam w worku,jak dawniej kasze byly.ziarenka.w tesko powinny byc,choc ja kupilam w zwyklym sklepie spozywczym.

Ja kupilam w worku,jak dawniej kasze byly.ziarenka.w tesko powinny byc,choc ja kupilam w zwyklym sklepie spozywczym.

Jak zrobię dam znac jak sie udało, dobrze, że mam Was to mi jakieś przepisy podsyłacie bo tak to ciągle było to samo;-).

reklama
nato dziękuję w tygodniu zrobie jak kupie sezam bo w domu brak, mam nadziejz że w tym dziwnym kraju dostane sezam luzem
Mamo Q żebyś wiedziała ja też robie jedzonko wg Waszych przepisów i mąż zadowolony że stale coś innego zresztą ja też( Ładne zdjęcie synka w aviatorku:-))

Do góry