reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki w kuchni... czyli co serwujemy...

reklama
Simama - teraz sie napracujesz, ale jak potem zostanie to bedziesz miec free od garow; ja tak mam w tym tygodniu - w sobote chrzilismy malego i dwa dni przed siedzialam w garach, rodzinka sie smiala, ze male wesele zrobilam, ale przynajmniej teraz to tylko odgrzewam, odgrzewam i obiad mam w 5 min ;-)
przy okazji - dzieki dziewczynki za przepis - kluski wyszly cudne

Myszko ale Ci dobrze;-).

A u mnie dzis niezawodny makaron z białym serem i skwarkami.:-D

Żaniu jaką kaszę kupujesz do gulaszu?

gryczaną kasze Aniu, a Twój dzisiejszy obiad zrobie jutro hahah dzieki za pomysł :-)
Mysz
ale masz fajnie
siamamo
proszę o przepis na blok czekoladowy, ale mi smaku narobiłaś:tak:

joanko ciesze się że kluski się udały:-D

Robię gulasz z makaronem, ale mi sie troche przejadł juz taki, podsunełaś mi pomysł z ta kasza i ogórkeim tym bardziej, że kaszę bardzo lubię;-). Dzia:-).

Kurcze - normalnie szczeka mi opada jak tak czytam jakie z Was sa super gospodynie... :eek:
Jak meza nie ma to gotowac m isie nie chce tylko dla siebie, wiec czesto robie jakas zupe i jem przez 3 dni..
Z kolei jak maz jest to on nie zje dwudaniowych obiadow i kaze mi robic cos prostego zebym nie musiala spedzac zbyt duzo czasu w kuchni... W sumie to mam dobrze, ale przez to sie specjalnie nie rozwijam...:baffled:

Ja też się niestety nie rozwijam kulinarnie bo jesteśmy na garnku u mamusi. To ona głównie gotuje obiady dla wszystkich ja to tylko jak mnie co naleci. Dziś była zupa meksykańska.

znalazłam w moich szpargałach przepis na smocze skrzydełka - w marynacie z miodu cytryny czosnku i czegoś tam jeszcze - jutro je zrobię i jak będą dobre to podzielę się przepisem :-D:-D

znalazłam w moich szpargałach przepis na smocze skrzydełka - w marynacie z miodu cytryny czosnku i czegoś tam jeszcze - jutro je zrobię i jak będą dobre to podzielę się przepisem :-D:-D

barszczyku dziel się przepisem:-)
a my dziś na obiad mamy żeby było śmiesznie barszcz czerwony z ziemniaczkami ugniecionymi osobno:-D

reklama
Barszczyku jak te skrzydełka?

Ja za miesiac się przeprowadzam i będę miała piekarnik no i chyba w każdy dzień będę coś piekła, no tylko tak na początku;-).

Do góry