reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Oj Kamilka biedna wpołczuje ci.......Coś czesto ci sie to zdarza Nie mozna temu jakoś zaradzić?

Keyko ja kawki nie mam ochoty,chyba sie połoze bo pęka mi głowa,kaszel; okropny bolący fuj.

A co zrobiła ,kupe? Moja Klaudia znowu odpukac spi bez pieluchy od dwoch tyg i jest sucho_Oby tak zostało.

reklama
Iwonka to była kupa i jeszcze mega bąk:szok:. Wczoraj na obiad dla Miśki i siebie zrobiłam misko z indyka z brokułami i groszkiem, żeby Miśka zjadła coś pożywnego i to chyba wywołało u Olki ból brzucha. Chociaż wcześniej też jadłam takie rzeczy i nic jej nie było. A Miśka niestety nadal w pieluszce śpi. Wczoraj chciała bez, ale mialam przeczucie i założyłam jej. W nocy się często odkrywa, a jak zmarznie, to sika. Jak by się zsikała bez pieluchy, to by zaczeła się drzeć i obudziła by pół bloku.

Też bym się położyła, ale muszę przynajmniej część ubrań Miśki poprasować.

Witam witam.
Szopek moja starsza wyciera nos w rękaw a młodsza - rękaw w nos ;-)

Jestem po urlopie, buuuu... ciężko było wstać. I jeszcze ta pogoda pod psem...

Iwonka zdrówka życzę. Ja w zeszłym tygodniu też zdychałam ale już mi prawie przeszło. Pogoda dobra na rozwój choróbsk.

Kamilka Ty znowu rwę masz? współczucia.

Nataly śpi już od jakiegoś czasu bez pieluchy. Ona w ogóle potrafi długo nie sikać :wściekła/y:.

Pralka mnie woła - bleeee... PA

Witam wieczornie:tak:

Jestem po zaszczykach i fige z makiem mi sie polepszylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no: Juz nie mam nerwow kaza mi wstawac ale jak wstaje to potem caly dzien chce sobie odrabac noge:-:)-:)-( A ja mam 2 raz rwe od hohoho Ostatnia mialam w ciazy:sorry2: potem jak adas mial byc chgrzczony dostalam korzonki i teraz znow rwa:no::no::no: Najgorzej bedzie z praca nie wiem czy beda na mnie czekac :confused:

Dzis ogloszono wyniki do przedszkola i Adam sie nie dostal:sad::sad::sad::sad: Nie ja sie pochlastam chyba:angry:

A z kolejnej kiepskiej sprawy to prawdopodobnie moj maz straci prace:frown::frown::frown: oby nie ale jesli wezmie jeszcze jeden dzien wolny na cokolwiek to prawdopodobnie straci:-(

Jezeli chodzi o sikanie w nocy to u nas z tym spokoj:tak: Adas nie sika juz od pazdziernika:-)
To milego wieczorku:sorry2:

Witam dziewczyny!
mała przerwe miałam od BB i stęskniłam się.
Jesteśmy po chrzcinach które zrobiliśmy 28 marca. Myślałam że Basia będzie grzeczniejsza, a jednak jeszcze bardziej daje w kość. :zawstydzona/y:
Czasem brak mi już sił, a Hania biedna musi się sobą zająć, bo od małej nie moge się oderwać, bo zaraz jest ryk.
Dobrze że chodzi spać o 18:00 bo mam przynajmniej większość wieczoru wolnego.
Odpukać nie chorujemy, ale widzę że większości z Was choróbska się czepiają.
No prócz tego że muszę jednak założyć Mirenę bo mam nawracające infekcje przez prezerwatywy. Wyleczyć się nie mogę i muszę iść do mojego ginekologa.
Przy okazji umówię się na założenie tej wkładki i 1000 zł zabulić...:baffled:
No ale teraz się nam powodzi bo jeszcze dostaję pieniądze z macierzyńskiego i ok 3000 zł wydałam na swoje ciuchy. po porodzie zastałam praktycznie z niczym, bo nic mi się już nie podobało. Tylko mąż się zastanawia że co rusz w czymś nowym wyskakuję hehehe... trzeba korzystać puki mogę.

A własnie po wykapaniu Hani, obciełam jej włosy. I to dość dużo chlasnełam bo aż do szyji.

Kamilka
widzę że u Was zła passa. Oby się już skończyła. Zdrówka i niech mąż pilnuje się w pracy.

Ostatnia edycja:
Witam

Kamilka a tego nie da się wyleczyć całkiem ? i to tak już zawsze będzie wracać ? A z przedszkolem pisałaś że kontynuacja ze żłobka czy nie ? Ja mam nadzieje że nasz się dostanie. :baffled:

jo anna on no to znam Twój ból ja też nie mogłam się zebrać po tygodniu. A nasz to kupe trzyma tak ściśnie pośladki aby tylko nie zrobić, co my z nim mamy ech..

Iwonka zdróweczka trzymaj się ! ładna pogoda nie ma czasu na chorowanie :-)

szopek extra, ciekawe czy dzieci się rozumieją czy tylko aby kto głośniejszy ;-)

A ja też sobie dużo kupiłam bo ciepło się robi szafę trzeba przebrać byłam w fajnym sklepie z tanią nową odzieżom np bolerka z kołnierzykiem po 14 zł ;-) W sumie za ok 100 parę złoty kilka fajnych ciuszków a w ciucholu trafiłam żakiet za 7 zł :happy2:

Wiki z rwy nie da sie wyleczyc... przy silniejszym obciazeniu kregoslupa przez dluzszy czas rwa moze nawrocic:baffled:
Co do przedszkola to to juz osobna bajka niz zlobek:dry: i nie ma kontynuacji itp.. Kurde no ale jestem zla zla zla:angry: Jak nie urok to nie powiem co:wściekła/y:

Moj misiaczek juz spi maz w pracy a ja musze isc za potrzeba i nie mam jak:sorry2::sorry2:

Kamilka, współczuję, moja mama miała rwę i pamiętam jak cierpiała. A pomogło jej wytańcowanie się na weselu. A zła passa minie na pewno szybko, tylko trzeba być dobrej myśli. A macie jakąś alternatywę dla Adasia? Ja czekam na wyniki z przedszkola i porami trzęsę.

Hannah, Ty już po aerobicznej 6? Ja jestem na 12 dniu i już wymiękam. Dałaś radę robić tyle powtórzeń?? Ja nie dość że nie mam sił przy ostatniej serii to mam wrażenie że ta męka nigdy się nie skończy :baffled:

Czy Waszym dzieciom też zdarza się zakląć? Moja już jakiś czas temu podłapała "pier...lę". W domu nikomu się nie wyrywa, więc musiała usłyszeć albo na ulicy albo w lulusiu. Wie że to brzydko, ale czasem powie. Ostatnio mówi do mnie "miś musi iść do kąta bo powiedział ...... (właśnie to)", a dziś czytała książkę, niby o piesku wymyślała jakieś historie i też się jej wyrwało.

Ostatnia edycja:
reklama
Kamilka współczuję, wiem co przecodzisz bo tez kiedyś miałam

tak Was czytam i nie wierzę takie duze dzieci i jeszcze w pieluchach śpią? :szok:
u nas na noc pieluszka zniknęła przeszło rok temu ale i tak miałam wrażenie że późno...

Do góry