reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Madzia, Zuza ma piękne hobby, a w tej stadninie są jakieś takie weekendowe zjazdy że dzieci moga tam nocować?
Tak to stadnina z pokojami dla gości, Zuzia jeździ tam od 3 lat na kolonie i na ferie i na weekendy.
Jutro muszę wstać przed 6 rano:szok: więc idę spać, czeka mnie weekend w sali wykładowej.
Miłego wieczorku

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale mnie nosi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zuzka zasnęła ale musiałam ja ponad godzine nosic na ręcach. Strasznie marudna dzisiaj, mam nadzieje że nie złapała jakiegos wirusa:no::no:
Tez mi sie @ zbliza i to wielkimi krokami... Dzisiaj stwierdziłam,że jutro nie robie obiadu. Mąż wróci później z pracy, a po drugie dzisiaj większa połowę ziemniaków wyrzuciłam, zupy wylewam do wc więc powiedziałam koniec. Jak oszczędność to oszczędność. Tylko Zuzi ugotuje rosołek. Jutro jade do Siostry bo mama dzisiaj przyjechała do niej więc tam posiedze do wieczorka, a co? Może grila zrobimy:-)

Witam się wieczorowo.

Już niestety zaczął mi się semestr i byłam dziś w szkole. Jutro też idę na 8.30. No i będę pracę dyplomową pisać niedługo, ale zastanawiam się, w jaki sposób z tym moim łobuzem to uczynię? :eek:

Szopek, niesmowita historia z tym dzieckiem :no: Ja od samego początku powiesiłam sznurki od rolet na karniszu, bo czytałam jakiś artykuł, jak zabezpieczyć dom.

Nie doczytam wszystkiego, więc życzę udanego wieczoru. Ja też sobie chyba jakiegoś drina strzelę - zdrówko Wiki! :-)

panna migotka no zdroweczko ja juz trzecia lampke spijam kororowo :-D
M wzdycha na prawo i lewo mam nadzieje ze Młodego nie zarazi
co do szkoly dasz rade zobaczysz.. im wiecej obowiazkow tym czlowiek bardziej sie mobilizuje

mamita pewnie ze sie nalezy ;-) Mezulek zamowi sobie pizze :-)

Ja tez piwkuje ale przy Redsiku.Rano jedziemy na kulki i na zakupy a po poludniu ostatni grill.
Jestem padnieta po dzisiejszym dniu.
Zmykam spac, dobranoc.

To i ja witam sie po przerwie,mialam pisac czesciej a tu lipa, jeszcze mniej czasu, duzo roboty w tym motelu, przeprowadzilismy sie,ale i tak polowa rzeczy jeszcze w walizkach.
U nas raz cieplo, raz zimno, wczoraj ponad 30st. a dzis ledwo 10, choc ja wole chlodek bo juz mi stopy puchna jak jest za cieplo.
Jeszcze 9 tyg. zostalo do narodzin malenstwa,alez ten czas leci! Juz nie moge suie doczekac:tak:. Isabella dostala ostatnio lozeczko takie dla starszych dzieci, powoli sie przyzwyczaja,bo bedzie musiala oddac swoje dla braciszka.
Coraz ciezej mi sie robi,brzucholek duzy, upaly,ganianie za mala i prowadzenie motelu... Dobrze za za kilka tyg. moja mama przylatuje.
Widze,ze drinkujecie dziewczyny,tez bym z checia sobie zimne piwko wypila:tak:
Ktos mial sie starac o dzidziuisa z Majoweczek,nie pamietam kto,zadnych wiesci?

Witam! Ja pierwsza?! Toż to :szok::szok::szok: No nie licząc Glorii...
Pranie wstawiłam Zuzia jak zwykle na śnadanie suche płatki kukurydziane:baffled: No nic nie chce jeść a jak zostawie ja u Chrzestnej albo u Siostry mojej to w ciągu 3 godz. potrafi zjeść ze 2 miski zupy, jogurt, kanapki, owoce. Więc chyba częściej będzie na służbie:-D
Za godzinke wybywamy z domku., słoneczko świeci chociaz narazie tylko 12 stopni:eek::sorry:

witam
mamita heh nasz tez platkowy ale on z mlekiem modyfikowanym i dzis jad sam lyzka :szok: nawet trafial do buzi za kazdym razem ... czyzby zlobek ?:eek:

gloria tylko 9tyg wow niezle duzo duzo zdrowka

Ja sie witam:-)
Spijam kawusie i zaraz do pracki:.brrzuch mnie boli,@@@jeszcze nie przyszla,chyba zaatakuje mnie w pracy:baffled:chyba bedzie znow z tych gorszych okresow:baffled:
Gloria ale ten czass zlecial:szok:dopiero co mowilas o ciazy.Nie przepracowuj sie bardzo:sorry:a cieploty zazdroszcze,ja luie:-)
widze ze wczoraj duzo pifffkowalo.G mi przyniosl tez pifko ale nie mialam ochoty,tylko slodddddkie:no:

milego dnia kobiety.

reklama
Do góry