reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
anusiasac - W takim razie przeprszam, dobrze, że nie wstawiłam jeszcze zdjęcia jabłek i winogronu hihi.

wiktoria - Ech... ja o moim męzu mogłabym jeszcze duzo napisać, niestety większośc rzeczy złych :-/.

gloria3pl - Jak ten czas zleciał. Dopiero co pisałas nam, że jesteś w ciąży a tu juz tylko 9 tygodni zostało.

Jak tak o @ pisałyście to ja przed wczoraj dostałam, tyle, że u mnie to ani przed nie jestem jakaś bardziej nerwowa czy coś i w trakcie okresu ogólnie dobrze się czuję. Co jedynie pierwszego dnia bardzo kręgosłup mnie boli, jakos tak po ciąży mi zostało.

Ostatnia edycja:
Melduję, że żyję:-):-) A. przemówił do mnie ale nie wiem czy to przez alkohol:eek: Bo ze szwagrem półeczkę wypili. Ogólnie dzień zleciał miło. Byłyśmy z Zuzia u siostry, Młody wziął Zuzię na spacer. Tylko siostry córeczka strasznie dzisiaj płacze. Ma 2 m-ce jest na piersi ale dzisiaj ciągle ulewała i to dużo aż chlustało. I ciągle płacze podała czopek viburcol i nic. Kurcze Zuzia jak miał zapalenie płuc to też wymiotowała tylko żadnych innych objawów... Zuzia już wykapana kaszkę zjadła niemal z przymusu-nic dzisiaj nie zjadła oprócz 2 misek rosołu i jogurtu:-(

Witam i ja.Caly dzien poza domem bylismy.Rano w eldorado na kulkach,wspinalam sie na sama gore z dziewczynkami i w tunele wchodzilam i zjezdzalnia taka sliska i spadzista a jak sie z niej zjechalo to normalnie kregoslup czulam jak ladowalam na tylku,az sie wystraszylam jak mnie zabolalo.Ja nie wiem co z tym mam.Dzien w dzien bol,w nocy mnie tez boli ale juz nie bede narzekac. Potem pojechalismy zrobic grilla.I tak dzionek zlecial.

Gloria a w koncu wiesz co bedziesz teraz miala bo nie pamietam czy pisalas.Alez ten czas leci!A z majoweczek to vanessa2 jest tez w ciazy i tez chyba ma ten termin co ty ale nie pisze z nami wogole.......

Witam wieczornie
Myslalam ze tu bedzie duzo do nadrobienia tu pustki prawie:szok:
Iwonka to w sumie fajny dzionek mieliscie procz tego bolu:sorry:
A ja siedze sama.G stwierdzil ze zrobi sobie wychodne bo ja ostatnio wyszlam:baffled:jakbym go w domu trzymala:baffled::angry:wlasnie otworzylam sobie zyyywca:-p:-p brzuchol boli od@@@wiec moze sie troche rozluzni:-p

Dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!Zycze milego dzionka :-)

Vanesska mi cos w nocy goraczkowala ale juz jest dobrze.Mam nadzieje ze sie nie rozlozy.

hej dziewczynki i ja sie witam.. z kawka oczywiscie...

ale bym dzis zjadla paczkow!!!! ale nie wolno:-:)-( ehhh za godzinke biore sie za obiadek...

a u mnie rosolek juz prawie prawie:-p a paczusia takiego typowo polskiego tez bym zjadla:-pmoj brat kiedys robil w cukierni(deawno,dawno temu)i przynosil rozne pysznosci:-pnajlepsze byly dla mnie paczusie przekrojone na pol a posrodku duzo bitej smietany:tak:co ja bym dala za takiego:sorry::-p

reklama
no u mnie juz obiadek wstawiony

adas spi.. wiec wszystko jest ok mezus na uczelni a ja teraz bede sie nudzila...

i mysle ze popoludniu sie gdzies wybierzemy bo ja juz nie moge w domu nudzi mi sie jak nie wiem..

Do góry