reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam. Umyłam sobie okno i piorę firanki. Chociaż nic mi się nie chce ale cos trza robić:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zuzka juz zasnęła :szok::szok:Nie wiem czemu jakaś taka zmęczona -wstała o 6,40 ale chyba dlatego ze pampers przeleciał i prześcieradło było mokre. Nie wiem co mi strzeliło do łba żeby wypróbować pieluchomajtki-porażka:eek::eek:
Chyba za prasowanie sie zabiorę.
Iwonka myślałam że podniosa troche wychowawcze a tu lipa 400zł jeszcze od czasów jak moja mama była na urlopie wychowawczym. Próg dochodowy też mieli podnieść...

reklama
Iwonka - Zobaczymy czy mi doktórka w zime będzie kazała dawac czy nie.

Jestem wściekła bo Nasz samochód jest rozebrany i mąż miał wyrwać się z pracy o 10 żebysmy pojechali do Skarbówki i przychodni. Czekałam z córcia naszykowana az w końcu zadzwoniłam i okazało się, że nie przyjedzie, bo nie może. Potem zadzwonił, żebym przetrzymała Klaudię bo on gdzieś za godzinkę przyjedzie. Więc czekałam do tej 12 a nawet dłużej i jego nadal nie było i położyłam córcię spać.
W końcu przyjechał (o13) no ale córcia spi więc tylko szybko wyskoczylismy do Sakrbówki złozyć wniosek i zaświadczenie o dochodach dopiero w środę będzie a to akurat ostatni dzień na składanie papierów o rodzinne :-/.
A do przychodni albo pójdę sobie pieszo jak córcia wstanie, czego mi się bardzo nie chce, bo kawałek drogi mam albo dopiero w poniedziałek.
Kurczę mógł przed tą 10 sam zadzwonić, że nie przyjedzie to bym poszła pieszo albo później nie mówić, że za godzinę będzię, tylko później to bym znowu Klaudię normalnie na drzemkę położyła.

To się wyżaliłam :p

anusiasac - Specjalnie dla Ciebie

Załączniki

• P9140729.jpg
    P9140729.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 39
Mamita ja tez piore firanki i wlasnbie musze okna przetrzec:baffled:mam tylko 4 i nie wielkie a zamiast myc to tu usiadlam:sorry:
Panistepelek a ja sobie kupilam dzis gruszeczke:-p

My zadzwonilismy tez do tesciowej by kupila cebionmulti i bedziemy dawac jak w zeszlym roku:tak:akurat kolega jest w Polsce wiec przywiezie:tak:
dobra musze isc myc okna bo Kondzik zaraz wstanie:sorry:

hej dziewczyny

nie bylo mnie caly tydzien ale to dlatego ze mialam zawirusowany komputer i dopiero dzisiaj maz mi zrobil bo dostawalam wscieklizny:wściekła/y::wściekła/y:

u nas ok adas zdrowy od poniedzialku idzie do zlobka a moj maz studiuje:crazy::crazy::crazy: mowi sie trudno:confused2::confused2:

a ja znow lapie dola bo zbliza mi sie @@@ i i wszytko mnie drazni.. na domiar tego poklucilam sie z kolega w pracy :rofl2::rofl2: ale to duzo opowiadac....

Szopek normalnie w szoku jestem.Ja tez mam taki dlugi sznurek od zaluzji.przezucilismy go przez karnisz.
Kamilka rozumie Cie bo nie dawno sama mialam popsuty komputer:baffled:ale juz jestes z nami:tak:co do @@@to wlasnie czekam i bede miala lada chwila:baffled:czekam na G bo chce sie wykapac w wannie.moze zdarze:tak:poza tym zaczelam jesc tone slodyczy:baffled:

szopek, jestem przerażona...jak to trzeba myślami wybiegać w przód i mieć otwarty umysł i szeroką wyobraźnię...dziecko ma mnóstwo pomysłów "ciekawych" do wykorzystania w zabawie :no:

kwiateczek, ja też czekam na @ i też lada moment powinnam dostać, non stop chodzę "nabuzowana", od kilku dni czepiam się R za byle co, ale muszę przyznać, że cud chłopak z tego mojego małżona, przyjmuje na klatę moje karcenie za nic i narzekanie, pewnie dlatego, że siedzi na zwolnieniu i nie stresuje się pracą, jedyne jego "obciążenie" teraz to Amelia, która się uczepiła Tatusia i nie chce puścić, dzięki czemu ja mam trochę więcej luzu :tak::-)

Dobranoc dziewczynki

wiecie co probowalam was nadrobic ale nie da rady poprostu jestem padnieta a tu tyle stron i wkoncu przelecialam wszystko po lebkach...

nic mi sie nie chce nawet nie sprzatalam nie gotowalam nie mam sil..

reklama
Dotkass meza w domku ma to jak szybko lulkac ucieka :-D

straszna tragedia z tym dzieckiem nie do pomyslenia :no:

Kamilka ja w trakcie @ M juz sie nazbieralo troche zjobków :sorry: a czemu nie po nosie Ci ze studiuje K ? chyba powinnac byc zadowolona

panistepelek to jest tylko facet nie przeszkoczysz tego :tak:

Do góry