reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam,

MY po Kościółku. Mała śpi. Kawusia wypita i leniu****emy. Namawiam męża na wypad do Reala ponoć są tanouśkie kombinezony dla dzieci. Nie wiem tylko czy uda mi się go namówić. U nas słoneczko piekne świeci więc na jakis spacerek po obiedzie się wybierzemy.

Iwonka - Z Veneską juz lepiej?

reklama
tez slyszalam o tych kombinezonach ale my mamy juz :-p

Ja czekam na moich maly spi w aucie a M go pilnuje ale jestem glodna mam dzis rosolek i ruchliwce :-D

Iwonka moze to jakis wirus M tez mial goraczke ze szok w jeden dzien a na drugi dzien juz przeszlo :eek:duzo zdrówka

My po odwiedzinach u znajomych kurcze poszla bym nad morze ale dzis niedziela wiec pewnie duzo ludzi bedzie sie szwedac a juz mam dosc po sezonie :-p moze las gdzybki ...

kamilka a co mezulek mgr robi ?

kwiateczek ale mi smaka narobilas z tymi paczkami a Ty nie dobra

mamita a moze zabki ida ze tak sie jej niechce jesc u nas czasami wcina ze szok a czasami sa takie dni ze bardzo malutko

Ja tez po kosciolku,wlsanie wrocilam:tak:zdarzylam zjesc rosolek i Kondzik wlasnie wstal:-pzaraz drugie danie robie i tez odpoczynek i moze spacer potem:tak:
Wiki ja nie dobra jestem???Ty to chociaz mozesz sobie takie gdzies kupic a ja nie mam szans tu:no::sorry:angileskie mi nie smakuja:no:sa namoczone olejem :no:bleeeemam jedne paczki ktore kupuje,mto w lidlu,mrozone z bita smietana:tak:ale to juz jak sie zachce:sorry:oki lece chyba kawusie robic i obiadek dalej:-p
milego popoludnia

A my bylismy na bazarku,potem u cioci na kawce.U nas dzis pomidorowa i kotleciki schabowe.
Patrzylam w Realu gazetke i takie sobie te kombinezony.
16-17.jpg

Witajcie dziołszki.

My wczoraj i dziś u mamy byliśmy. Wstąpiłam do sklepu i znów coś tam kupiłam Idze do ubrania - normalnie drogie to wszystko, że szok. Dziś kupiłam ciepły pajac do spania i komplet - rękawiczki, czapka, szalik i taki nakładany przez głowę golfik. Nie wiem, jak będzie z tymi rękawiczkami, bo tak się darła, jak jej chciałam przymierzyć, jakby ją ze skóry obdzierali. Kurczyła palce i nie dało się wsadzić tego jednego palca dużego na swoje miejsce.:eek:
Jutro rok mija od naszego chrztu, ale zleciało :szok:

witam wieczorkiem
jestem padnięta po weekendzie spędzonym na wykładach a jutro do pracy:szok:
dzieciaki już śpią a ja idę sprzątnąć bałagan i łazienkę niedziela nie niedziela a sprzątać ktoś musi.

Migotka gdzieś doczytałam ,ze tez studiujesz, ja mam jeszcze 3 semestry przed sobą i napisanie pracy a tobie ile zostało? i nie martw się jakoś dasz radę, w chwilach zwątpienia pomyśl że ja mam 3 dzieci:szok: tak prawdę mówiąc to też nie wiem jak dam radę ale jakoś muszę, pozdrawiam

Madzia, ja sobie z jednym dzieckiem przy nauce poradzić nie mogę, podziwiam Cię, że tak sobie radzisz - dzieci, praca i jeszcze studia.
Mi został ostatni semestr i teraz będę pisać pracę, na koniec lutego egzamin końcowy i obrona. Ale chyba nie będzie źle, bo to nie magisterka, więc praca na jakieś 30 stron wystarczy.

reklama
Kwiateczek, ja też gratuluję! :-) Ja nigdy nic nie wygrałam. Chyba puszczę lotka, może jutro 40 baniek wygram :-p
P.s. Ach, przepraszam, wylosowałam w autokarze w Gracji gipsową figurkę Ateny :-D

U nas dziś znów nudy będą. Ja jakaś dziwna jestem, ale nie mogę się już doczekać Bożego Narodzenia :sorry:

Do góry