reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

panistępelek jedziemy na mazury :tak: do takiego osrodka przy jeziorku jest tam stadnina koni, strzelnica,kregielnia, kino, sauna, masaze, solarium, boiska place zabaw sprzet wodny juz sie doczekac nie moge jeszcze tylko dwa dni do pracy i urlopik ;-)

reklama
Super Wiktoria! To będziecie mieli co robić :-)

My jedziemy w poniedziałek na 10 dni na Słowację (przy Chopoku), ale to bardziej agroturystyka - spacerki po lesie, wycieczki rowerowe, grillowanie, od czasu do czasu wypad do ciepłych źródeł :happy2: Mamusia będzie się byczyć, a babcia latać za małą. Nawet jakby nie chciała, to Iga tak ją bardzo kocha, że na pewno nie da jej spokoju :-p

A co do smoka, to u nas na noc i na drzemki. Ostatnio zrobiłam próbę drzemki bez smoka, to stała i wyciągała do niego ręce z wielkim płaczem, póki go nie dostała. Kiedy indziej pomyślimy o odstawieniu.

No ładnie, nikt za mnąnie tęsknił :-(

Pozdrowienia z Dąbek.
Mam chwilkę, żeby zajrzeć bo Nataly śpi.

Trafiłam tu na dwoje małych majowiczów, jeden na plaży dzień młodszy od Natalki a drugi tu na kwaterze dwa dni młodszy (jeszcze nie chodzi). Dzieciaki olewały swoją obecność. Natalka woli towarzystwo starszych kilkulatków :tak:.
Dzisiaj trochę popadało ale już niebo się przeciera, jest szansa na słońce.
Po obiedzie trzeba by iść nad morze, mieliśmy inne plany ale deszcz...
To tak w skrócie.

Natalka nie je w nocy, budzi si tylko jak chce pić. Pije wodę i śpi dalej.

Mamita przykro mi z powodu taty, mam nadzieję, że jednak dojdzie w miarę do siebie. Tobie życzę dużo siły.

Lecę na zamknięty. Zajrzę jeszcze niedługo. Pa

Joanna, skoro już zajrzałaś, to ucałuj mocno Anię i złoż jej od nas życzenia urodzinowe
Tort%20adwokatowy.jpg

ja się witam, proszę o troszkę słonka i wracam do pracy...

Wiki, ja daję smoka do snu, w ciągu dnia czasami, już smok był w odstawce i jak próbowałam odzwyczaić ucinając po kawałku to sama sobie kuku zrobiłam, bo nie dość, że musiałam dać nowego całego, to już go nie chciała oddać :dry:

kamilka, powodzenia w poszukiwaniach opieki dla Adaśka :tak:

jo-anna-on, jak nikt nie tęsknił??? ja tęskniłam, ostatnio tu takie pustki :-(

Joanna, jakto nikt nie tęsknił :sorry2: Ja tęskniłam :tak:;-) Poza tym NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA TWOJEJ ŚLICZNEJ CZTEROLATKI!!:-)

Dokass, nie zauważyłam, że napisałam praktycznie to samo co Ty do Joanny haha!!

reklama
Witam. Tate przeniesli na inna salę. Ma swoja łazienkę. Dziś zaczął mówić pojedyncze słowa ale nadal słaby jest. Gotuje buraczki na zaprawę i śmierdzi w całym domu:confused:

panistępelek jedziemy na mazury :tak: do takiego osrodka przy jeziorku jest tam stadnina koni, strzelnica,kregielnia, kino, sauna, masaze, solarium, boiska place zabaw sprzet wodny juz sie doczekac nie moge jeszcze tylko dwa dni do pracy i urlopik ;-)
Ale super:-):-):-)

Joanna wszytkiego najlepszego dla Ani. A dla Ciebie pogody życzę;-):-):-):-)

Do góry