reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Mamita mam nadzieje, ze to bledna diagnoza i Tata wyzdrowieje

Z Zuzia chodzisz na rehabilitacje czy masz z nia sama cwiczyc w domu???

Zapomnialam ,ze Ania miala isc na kontrole do lekarki od rehabilitacji jakies 2 mce temu. Musimy pokazac sie tez do rehabilitantki bo kazala przyjsc jak juz Ania bedzie chodzic.Wydaje mi sie, ze tez ortopeda mowil cos o wizycie jak juz Ania bedzie chodzic.

reklama
Dzień Dobry

U nas pada przeokrutnie, ale jest cieplusio. Powiedzcie mi czy Wasze maluchy budzą się jeszcze w nocy na jedzenie...? BO Michał tak... a dają mu na noc wystarczająco dużo jedzenia... wiem bo nigdy nawet do końca nie zje... a już koło 12 i koło 4-5 rano budzi się na am... i nie oszukam go zadną wodą, bo jak mu się daje napić, to za 5 minut jest straszny wrzask... Łakomczuszek mały i przez to duża puszka Bebilonu starcza mi na 4 -5 dni ostatnim czasy... Majka też najchętniej jadłaby tylko mleczko...

Dzień Dobry,

U nas pogoda też średnio ciekawa, jakby powoli jesień się zbliżała, noce już zimne strasznie, nad ranem też ziąb,teraz słońce próbuje się przebić, ale kiepsko mu to idzie :baffled:

mamita, przykro mi z powodu Taty, a raczej z powodu nie kompetentnych pracowników służby zdrowia, każdy mówi co innego :wściekła/y:...co do włosków, ja już dawno nie robiłam pasemek, baleyage czy czegoś w tym rodzaju :tak:

cosmo, Ami nie je już od dawna w nocy, ale w ciągu dnia je dość dużo, bo na śniadanie kaszkę- paćkę ok 200 ml, do tego kropka chlebka z masełkiem, albo dodatkowo z szyneczką,potem podjada cisteczka Hipp, lub paluszki juniorki, drugie śniadan ie to danonek, na obiad cała miska zupy, lub drugiego dania, zależy co zrobię, na podwieczorek owocki i w między czasie jakieś cisteczka i paluszki, trochę podgryzie obiadu od nas, na kolacje tylko mleczko 180 ml, czasem wypija tylko 150 ml, a i dużo pije w ciągu dnia herbatek, soków lub wody, na noc jak się budzi to tylko wodę pije, ale już żadko :tak:

reklama
hej dziewczyny

mam wolne ale nie moge sie znalesc dzis siedze w domu bo pada i maly tez pokasluje wiec nie ma co robic...

moj maz pojechal robic zdjecia do strony internetowej i nie wiadomo kiedy wroci..:dry::dry:

Do góry