Witam:-)
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy. Byłam u Taty do 13,30 potem Mama urwała się z pracy wcześniej. TAta mnie poznał nie wygląda aż tak źle poza tym że nie mówi tylko kiwa głową i leży nieruchomo. Zanik mięśni postepuje. Ma wielka odleżynę
Muszę iść do gimnazjum bo Brat skończył 2 klasę i ma komisyjkę z j. angielskiego-orłem nie jest ale facet trochę sie chyba uwziął na niego. Może mu przełożą ten egzamin bo ma 25 sierpnia ale nie wiem czy jest sens żeby wogóle szedł na niego. Może warunkowo go przepuszczą.
Chodzę na rehabilitacje 2 razy w tyg i ćwiczymy w domu, do tego hydromasażę, no i ma być basen ale wstrzymujemy sie na razie bo nie chce żeby złapała jakąś infekcje dróg moczowych przed urografia
A moge wiedzieć dlaczego Ania ma rehabilitacje zaleconą i jak ćwiczycie?
Witam!:-)
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy. Byłam u Taty do 13,30 potem Mama urwała się z pracy wcześniej. TAta mnie poznał nie wygląda aż tak źle poza tym że nie mówi tylko kiwa głową i leży nieruchomo. Zanik mięśni postepuje. Ma wielka odleżynę
Muszę iść do gimnazjum bo Brat skończył 2 klasę i ma komisyjkę z j. angielskiego-orłem nie jest ale facet trochę sie chyba uwziął na niego. Może mu przełożą ten egzamin bo ma 25 sierpnia ale nie wiem czy jest sens żeby wogóle szedł na niego. Może warunkowo go przepuszczą.
Mamita mam nadzieje, ze to bledna diagnoza i Tata wyzdrowieje
Z Zuzia chodzisz na rehabilitacje czy masz z nia sama cwiczyc w domu???
Zapomnialam ,ze Ania miala isc na kontrole do lekarki od rehabilitacji jakies 2 mce temu. Musimy pokazac sie tez do rehabilitantki bo kazala przyjsc jak juz Ania bedzie chodzic.Wydaje mi sie, ze tez ortopeda mowil cos o wizycie jak juz Ania bedzie chodzic.
Chodzę na rehabilitacje 2 razy w tyg i ćwiczymy w domu, do tego hydromasażę, no i ma być basen ale wstrzymujemy sie na razie bo nie chce żeby złapała jakąś infekcje dróg moczowych przed urografia
A moge wiedzieć dlaczego Ania ma rehabilitacje zaleconą i jak ćwiczycie?
No nie mogłam spać-zasnęłam nad ranem ale trzebabyło zaraz wstaćFuck znowu nie spię... mamita Ty pewnie też nie...
panistępelek przeczytałam na wątku zębulkowym Gratuluję :-)
Miłoszek tez jest z maja 23.2008r.
Witam!:-)