reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam:-)
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy. Byłam u Taty do 13,30 potem Mama urwała się z pracy wcześniej. TAta mnie poznał nie wygląda aż tak źle poza tym że nie mówi tylko kiwa głową i leży nieruchomo. Zanik mięśni postepuje.:baffled: Ma wielka odleżynę :no:
Muszę iść do gimnazjum bo Brat skończył 2 klasę i ma komisyjkę z j. angielskiego-orłem nie jest ale facet trochę sie chyba uwziął na niego. Może mu przełożą ten egzamin bo ma 25 sierpnia ale nie wiem czy jest sens żeby wogóle szedł na niego. Może warunkowo go przepuszczą.
Mamita mam nadzieje, ze to bledna diagnoza i Tata wyzdrowieje

Z Zuzia chodzisz na rehabilitacje czy masz z nia sama cwiczyc w domu???

Zapomnialam ,ze Ania miala isc na kontrole do lekarki od rehabilitacji jakies 2 mce temu. Musimy pokazac sie tez do rehabilitantki bo kazala przyjsc jak juz Ania bedzie chodzic.Wydaje mi sie, ze tez ortopeda mowil cos o wizycie jak juz Ania bedzie chodzic.

Chodzę na rehabilitacje 2 razy w tyg i ćwiczymy w domu, do tego hydromasażę, no i ma być basen ale wstrzymujemy sie na razie bo nie chce żeby złapała jakąś infekcje dróg moczowych przed urografia:no:
A moge wiedzieć dlaczego Ania ma rehabilitacje zaleconą i jak ćwiczycie?

Fuck znowu nie spię... mamita Ty pewnie też nie...

panistępelek przeczytałam na wątku zębulkowym Gratuluję :-)
No nie mogłam spać-zasnęłam nad ranem ale trzebabyło zaraz wstać:baffled:

Miłoszek tez jest z maja 23.2008r.

Witam!:-)

reklama
Wtam.
Napisałam wczoraj posta ale mi świat ( czyt. internet) zaniknął na chwile i poszło w ...niepamięć wszystko co wystukałam.
Mama dzwoniła -lekarka powiedziała jej że Tata jest rośliną:baffled:i mamy dać mu spokojnie umrzec:no::no::no:Jestem załamana, tak mi się chce ryczeć:no::no::no::no:

Dzieki Bogu nie oni decydują kto wyzdrowieje a kto umiera ( najczęściej). Trzymam kciuki żeby była to zła diagnoza.

Powiedzcie mi czy Wasze maluchy budzą się jeszcze w nocy na jedzenie....
Miku nie wstawał jako niemowlak, nawet jeszcze był w kategorii noworodek jak przestał się budzić chyba a teraz nie ma przebacz.Drze ryja tak, ze żadną wodą nie oszukam. Musi być butla. Tez mi pucha bebilonu na 5 dni starcza:baffled:.
W dzień je dużo. Napisze na innym wątku -> włala https://www.babyboom.pl/forum/dziec...o-o-karmieniu-16542/index128.html#post4027608

Miłoszek tez jest z maja 23.2008r.
Witam

Poza tym z tego co pisałam wczoraj
- myśłam ostatnio właśnie o Zwolince . Rozpoczęła nasz watek a teraz przepadła. Ciekawe co u innych dziewczyn, mało się już udzielających.
- anusiasac- niezła akcja, dobrze, ze spisałaś nr. Pewnie facet był na bani to uciekł.

Witam Was Kochane,

U nas dziś słoneczko, ale czy fajnie, nie wiem chyba mam dni na deszcz, wczoraj padało i było tak fajnie, a dziś już koniec "fajności", ale w sumie muszę wybrać się na bazarek po zakupy, więc chyba dobrze, że nie pada...

mamita, trzymam kciuki za zdrówko Taty i za to byście razem z Mamą miały dużo siły, by znosić tych wszystkich lekarzy :tak:

Uciekam na zamknięty, potem na kawkę ;-):-p

Witam

Mamita moja Ania tez jest po wylewie ale chyba drugiego stopnia. Chodzilysmy przez kilka miesiecy na rehabilitacje bo miala za slabe napiecie miesniowe i asymetrie. Ostatnio bylysmy w styczniu i rehabilitantka kazala pokazac sie jak Ania bedzie juz chodzic.

Dzis raczej bedzie lepsza pogoda bo slonce wychodzi a wczoraj u nas caly dzien padal deszcz.

Milego dnia majoweczki.

hej dziewczyny

ja siedze sobie sama moj maz zabral Adasia do siebie do pracy bo pojechal po delegacje i chce sie mlodym pochwalic:dry::dry::dry: heh a iech soebie jedzie ja zaraz kawke pije Dotkass napijemy sie razem... kto do nas dolaczy :confused::confused: bo wczoraj to nie bylo co nadrabiac w czytaniu hehehe nikogo nie bylo...

mamita trzymam kciuki za ciebie i tate bo sie nalatasz dziewczyno wszystko na glowie...

szopek- ja zawsze jak wchodze na majoweczki to widze zwolinke i zawsze sie zastanawiam co z nia?? i wogole cala reszta dziewczyn... napewno wrocila mama Krzysia przynajmniej wiemy co i jak... no i gloria.. a reszta??

Dzień dobry, co to się dzieje, że wątek aż tak zamiera.... niesamowite.

No właśnie, co tam u dziewczyn, które od dawna nie piszą? Ciekawa jestem co u nich słychać, u tych o których pisałyście no i u Tolki na przykład.... i u innych...

To fakt ciekawe co u dziewczyn, mało nas się zrobiło strasznie, może to okres wakacyjny :confused:, pewnie jak zacznie się zimno robić i będzie plucha zrobi się nas więcej :tak:

Pewnie korzystaja z wakacji albo poprostu pracuja ja wchodze kilka razy dziennie na BB i czytam po jednym dwa posty pozniej zapomne co chcialam napisac a po pracy to w domu duzo do roboty
Pamietam jak w ciazy rany ciagle sie zagladalo pisalo ;-)
W sobote wyjezdzamy oby tylko pogoda dopisala

Moje dziecie tez wstaje w nocy chociaz wczoraj zrobil dym taki (dwie godziny wczesniej jadl butle) moze brzuch dajecie brzoskwinie? bo jadl ale pozniej jak zasnol to spal jeszcze jak do pracy wychodzilam :szok: i ostatnio tak czesto ma ze dluzej spi ale w nocy ze nie je to sporadyczne przypadki a jak go probuje oszukac czy cos to dym jak niewiem usiadzie na spiocha i buczy ech..

dajecie jeszcze smoka ?:sorry2:

cosmo - Dziękuję. Na chwilę obecną przebiła się już i druga górna jedynka.
Tak się zastanawiam jak długo trzeba czekać by zębolek już całkowicie wyszedł??

Co do jedzenia w nocy to u mnie córcia budzi się nad ranem ale wystarczy łyczek herbatki i dalej idzie spać.

kamilka - A Twój mąż robi stronę jakiejś firmy czy czego??

Wktoria - gdzie się wybierasz?? bo ja też możę ne weekend [pojadę w góry :)

U nas smoczek jest głównie do snu a w dzień to tylko czasami.

reklama
panistepelek- moj maz robi strone firmie tzn znajomemu ktory ma zaklad stolarski robia drzwi okna i wykonczenia w domach...

a ja jestem wsciekla bo kolejny tydzien musze szukac kogos do opieki nad Adasiem bo tesciowa wymyslila sobie ze pojedzie na tydzien do siostry do Warszawy nie mam zdrowia juz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: ona mysli ze bedzie miala kaprys i pstryk a ja musze uprosic wiele osob zeby z nim ktos zostal:angry::angry::angry: normalnie miala siedziec z nim przez wakacje bo juz od wrzesnia do zlobka a tu siedziala moze z nim tylko 2 tygodnie:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry