reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ja właśnie dostaje pierdolca, w Amelię jakiś demon dziś wstąpił, oczy jej się kleją, ale o spaniu nie myśli, już nie wyrabiam, chyba coś mnie trafi zaraz :wściekła/y:, nie mam już siły, dziś mam kiepski dzień na takie fantazyjne pomysły mojej córki :wściekła/y:

reklama
Ami powoli zaczyna padać, ale czy jej się za chwilę nie odwidzi, tego nie jestem w stanie stwierdzić :dry::confused2:...pogoda u nas się psuje, a ja chciałam pranie na balkon wyrzucić, by przeschło na powietrzu, a tu będę musiała rozwiesić w domu, by się "kisiło" :no:

Amela usnęła, oj byle by pospała :tak:, ja piję zimną już kawkę :dry: a za oknem leje deszcz, oj niech popada, bo szaro za oknem i szumi może dłużej moje dziecie pośpi...teraz jestem na siebie zła, że byłam dla niej nie dobra i się na nią denerwowałam, bo była taka pewnie przez pogodę :zawstydzona/y:

u mnie już przestało padać. Moje dzieci śpią :szok: oba naraz :szok::szok::szok:
Majka sama się położyła i zasnęla a młodego ululałam w huśtawce. Jaki relaks :-D

Dotkass a Ty sie nie obwiniaj, każdy ma czasem gorszy dzień i to zupełnie normalne, że czasem brakuje nam cierpliwości

Hej dziewczyny , w czwartek popoludniu wcieło nam internet i nie bylo go aż do teraz ,pomimo wszelkich zabiegów:no: Czulam się jak odcięta od świata ...caly tydzień Więc komunikuje ze jesteśmy Pomału nadrabiam zaleglości wiec mam nadzieje że jak go znów nie wetnie to bede na bieżaco

Witaj Sylwia :-)

R wrócił, więc zapowiedziałam, że następne wyjście moje, a w sobotę robię sobie "dzień leniucha", czyli śpię do której mi się podoba, robię sobie maseczki, itp... cały dzień dla mnie, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :dry:

Piję sobie teraz herbatkę czerwoną i szykuję się psychicznie na robienie gołąbków na jutro :tak:;-)

reklama
jakie to gołąbki?

Zwykłe, kapusta biała z mielonym mięskiem (z indyka) dodałam cebulkę i lekko przyprawiłam mięsko, a potem zalałam sokiem pomidorowym :tak:, nie ma tego przepisu, poprostu połączyłam produkty, które można jeść na diecie Dukan'a :tak:, zawsze dodawałam też ryżu do mięsa, teraz zrobiłam bez :sorry2:

Do góry