reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

witajcie majóweczki:tak::tak:
Dotkass no kurcze jak zajrzałam na wątek zdjęciowy to się normalnie zdenerwowałam kurcze jakim prawem ktoś kto pisze pierwszego posta na forum i odrazu takie chamstwo:wściekła/y::wściekła/y::no::no::angry::angry: więc po prostu chyba wrócę do starych zwyczajów i nie będę pokazywać tak ogólnie fotek córci:-( bo napewno nie potrzeba nam komplemwntów od takiego kogoś :no:

reklama
Dotkass a daleko jest od Ciebie Białołęcki Ośrodek Kultury?

Kawałek jest, ale mam auto, wi ec nie będzie problemu, a poza tym, chyba kupimy ten domek, więc będzie jeszcze dalej, ale nie będzie stanowić to dla mnie większego problemu, by Cię tam zawieźć :tak::-). Link do tego domku wkleję na zamkniętym i napiszę też ;-):tak::-).

Co do wątku zdjęciowego...ten ktoś to koleś...napisał kolejnego posta, już grzeczniejszego z przeprosinami :tak:, ja także napisałam mu coś w miarę grzecznie, choć co prawda teraz obraził mnie :tak:;-):-), podejrzewam, że nas podczytuje i nie tylko nas, zalogowany jest od lutego a dopiero teraz pierwszy wpis...trochę to dziwne

Obiadek u Babci pierwsza klasa, pychotka...tyle pyszności i słodkości, że chyba z 5 kilo mi przybyło :-p;-), chociaż może nie tak źle, bo spodni rozpinać nie musiałam :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Ja dopiero teraz dotarłam do domu. Zaliczyliśmy zoo i galerię krakowską (kupiłam sobie krótkie spodenki i kostium kąpielowy, tylko kiedy ja będę miała okazję go założyć :confused:).

Miałam dziś przyjemność spotkać się z Sylwią i jej rodzinką :-) Zuzia jest przesłodka, ma śliczne oczka i jest grzeczniutka bardzo (aniołeczek w porównaniu do mojego diobła :-D). Niestety spotkałyśmy się tylko na chwilę w mini zoo, ale mam nadzieję, że kiedyś dłużej będziemy miały okazję poplotkować (o ile Sylwia będzie miała ochotę) ;-)

Hej,

My pojechalismy mimo takiej sobie pogody dzisiaj nad jeziorko. Ludzi tłumy były. Mała się nie kąpała ale przynajmniej zmieniła otoczenie. Ja się wykąpałam ale chyba nie potrzebnie bo teraz katar mnie męczy:baffled:

Kwiateczek - moja Zuzia miała tak kiedyś że czasami juz o 9 spała. Teraz zazwyczaj ma jedną drzemkę więc idZie na nią o 11 lub 12.

Migotka - pozazdrościć wypadu i spotkania z Sylwią. Ja chciałabym ogromnie z Wami się spotkać tylko niestety za daleko mieszkacie. Trzebaby kiedyś obrać jakieś miejsce w Polsce do którego mniej więcej wszystkie Majoweczki mają w miarę blisko. Środek Polski. Co to za miasto??? Miałam na geografii to wieki temu ale nie pamiętam:zawstydzona/y:

Hej kochane cioteczki . Wpadlam tyko przypomniec wam się ze pamietam o was i tesknie za klikaniem z wami. Padł nam całkowicie komp stacjonarny. Z komorki tez nie moglam sie wogóle połączyc.a tak wogóle to u nas wszystko ok . Przypuszczam że tak okolo miesiac minie za nim będe mogła znow klikac jak wczesniej.

Witam Was Kochane,

Słońce już od rana grzeje, więc dzień jak co dzień pranie się robi :tak:, gorąco już jest, a co dopiero będzie w południe :szok:. Nie mogłam wczoraj zasnąć, chyba z wrażenia po wczorajszym dniu, Ami zresztą też miała problem :tak:. Siedzieliśmy wczoraj z R do 24:00 przy winku (nie jednym), jakoś tak dobrze wchodziło :tak:, miło było, w końcu trzeba oblać to, że udało nam się znaleźć takie cudo :-p, chociaż chyba jeszcze nie powinniśmy, by nie zapeszyć, ale wierzę, że się uda :tak::-)

dziubek, chyba najbardziej centralnie leży Łódź, ale ja jestem za tym, by kosztów za nocleg nie ponosić to w przyszłe wakacje chętnie zaproszę Was do mnie :tak:;-):-), co Wy na to??? rzeczka, kajaczki, basenik itp

Iwonka, witaj Kochana, brakuje nam Ciebie, wracaj jak najszybciej się da :tak:

Uciekam, na śniadanko :tak:
Miłego Dnia

Czesc wszystkim! Ja w ogóle wczoraj się nie odzywałam bo w sobote zjadłąm pizze z sosem czosnkowym i wypiłam 3 drinki. A wczoraj byłam chora jak nie wiem co:no: Cały dzień przeleżałąm w łózku!!! Nigdy więcej:no::no:
Dotkass to jednak kupujecie domek? A to piętrówka jakaś czy parterówka? Super że wreszcie na swoim i bez kredytu:tak: My zanim się dorobimy to minie pewnie z 30lat:baffled:
U nas świeci słonko ale chmurzy się :baffled:

Witam:-)
Dotkass ciesze sie z Tob:tak:
Iwonka wracaj do nas szybko:tak:

Ja dzis nocke tezx mialamstraszna:no:nie moglam wogole spac:no:cala noc sie meczylam i jeszcze do pracki dzis:baffled:i w srode a za tydz do domu:-)mam internet w domu wiec bede zagladac;-);-)

reklama
mamita, domek jest nie duży, ma 120 metrów pow całkowitej, ale parterowy z możliwością zaadoptowania poddasza, i zrobienia kolejnego pokoju obok pod wiatą na samochód...narazie nam wysarczą te trzy :tak:, tymbardziej, że działka ogromna i piękna, bo 1400 m :szok:

kwiateczek, dzięki za wstawienie się za mną na wąteczku zdjęciowym :tak:;-):wink:

Ja już po śniadanku, Ami śpi, jedno pranie wywieszone, drugie się robi...gorąc straszny na dworku, a musimy iść na bazarek po zakupy, bo nic na obiad nie mam :dry:

Do góry