reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Cosmo współczuję, trochę kiepsko wyszło, ale mam dla Ciebie propozycję, jeżeli nie masz się gdzie zatrzymać możesz zatrzymać się u mnie :tak:, a ja ani grosza od Ciebie nie wezmę, jeszcze chętnie przejdę się z Tobą ;-):tak::-), no chyba, że kupimy już do tego czsu dom (w co wątpię) i nie będzie to już w Warszawie a kilkadziesiąt kilometrów za, no ale zawsze mogę po Ciebie autkiem podjechać na pociąg, a potem zawieźć na imprezkę i odebrać...nie powiem miłoby było się spotkać :tak::-);-)

Prawdopodobnie jutro jedziemy obejrzeć jeden dom, co prawda jakieś 50 km od Wawy, ale za to stać nas by było za gotówkę, którą mamy i jeszcze by zostało, na zdjęciach super...jeden minus...nie ta strona Wisły którą obstawialiśmy, ale ogromny plus- żyć z czystym kontem bez kredytu...nic jedziemy na 14 obejrzeć, tzn babka ma jeszcze o 13 potwierdzić, czy Ci co są umówieni przed nami się nie zdecydują, bo jeżeli tak to nie jedziemy...wieczorkiem zdam Wam relację czy wogóle pojechaliśmy i czy warto go kupować...trzymajcie jednak kciukasy, może się uda :tak:. Jutro na 15 do Babci na imieninowy obiadek, więc się najem smakołyków, a potem będę zdychać, ale relację zdam napewno z wyprawy do Nasielska :tak:

Moje dziecię już smacznie śpi, padła szybciutko bez marudzenia, pewnie dlatego, że dziś miała tylko jednogodzinną drzemkę w ciągu dnia

reklama
Dotkas ale fajna propozycja:tak::tak:Mysle ze Cosmo mogla by przyjac i sie w koncu odprezyc:-)
Trzymam bardzo kciukasy:tak:;-)

ide pod prysznic.@@@dostalam w pracy,jest tak cieplo ze az mi bylo niedobrze,zygac wrecz sie chcialo dotego G wczoraj jak jechalismy autem otworzykl na chwile okna i mam taki szum w uszach caly dzien ze szok:szok::angry::angry:normalnie mi dudni:no:co na to pradzic kobiety,moze ktoras wie:confused::confused:jak sie rano z tym obudze to sie pochlastam.kazdy dziwek dudni w glowie,nawet pisac nie moge:baffled::baffled::baffled:

Padam na mordkę. Dzień zalatany. Kupiłam dzisiaj sobie strój kapielowy. Czarny. Wkleiłabym Wam zdjęcie ale nie moge go skopiować:-(
BYliśmy na grilu. Zuzia zabawiana była co róż przez inne osoby. Ja miała odpoczynek od mojej niuni. Spała tylko godzinkę (to tak jak u ciebie Dotkass:-)) i teraz padła szybciutko. Chcielismy jutro jechać nad jeziorto a tu dupa blada bo zapowiadają gorszą pogodę. Kwiateczek przeslij nam upały na jutro;-)

Cosmo - no to jesteś uziemiona. Kicha. Inni rzeczywiście nie potrafia zrozumieć że dla nas takie jedno wyjście to bardzo dużo

Dotkass - i jak tam domek?? Podoba się. Zazdroszczę Ci tego że będziesz miała swój upragniony dom, ogródek i dużo miejsca do zabawy dzieci:-) My to się chyba wybudujemy ale za 50 lat:-(

Dotkass powodzonka, własna chałupka to suuper sprawa. Trzymam kciukasy również:-)
Dziś wzięłam Zosię i stałyśmy przy kabinie pokazywałam jej swoją myjkę -krowę no patrzyła zaciekawiona, to ją wsadziłam do środka postała na ręczniku żeby się nie pośliznęła, no i tak z 5 min. stała i oglądała żele pod prysznic, potem już jej sie odwidziało i chciała wyjść. Myślę, że tak trzeba będzie codziennie robić żeby mi się przyzwyczaiła:tak: nie widzę innego sposobu chyba że jeszcze miskę jakąś kupię i będę ją kąpać w łazience na podłodze, ale co z moim kręgosłupem:sorry2:

jestem
coś mi klawiatura w lapku szwankuję

Dotkass dziękuj Kochana za propozycję, jak tylko będe miała z kim dzieci zostawić to chętnie skorzystam. Wiecie wczoraj pierwszy raz żałowałam, że nie jestem singlem bez zobowiązań, kiedyś prowadziłam bardzo bujne życie co chwile jakies koncerty po europie na stopa ale jak tylko popatrzyłam na śpiacego Michałka to mi odeszły takie myśli, i głupio mi teraz... zwłaszcza, że moje dzieci to żadna wpadka tylko wyczekane, ukochane.

a mama wczoraj była w pracy na noc, dziś idzie na popołudnie a jutro na rano... sezon urlopowy i tak niestety... we wrześniu planują do bułgarii jechac oby byli w PL już 17 i 18 bo się normalnie pochlastam

słonce wcale jeszcze po oczach nie wali a Maja wstała przed 6 że już się wyspała więc cóz nie ma spania :-)

Dotkass najlepszego dla babci, a jak ma na imię Karolina?

Wpadłam na chwilę się przywitać,

Czekamy na telefon o tej babeczki czy wogóle będziemy jechać :tak:

Pogoda u nas bez słońca, ale w miarę ciepło, upałów nie ma :tak:

A co to za koszmarny "karaluch" pojawił się na naszym wąteczku zdjęciowym??? Normalnie jak przeczytałam to aż mnie wqrw złapał, jak tak można, nie znając sprawy i nas, pierwszy post i taki mało elegancki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dotkas ale fajna propozycja:tak::tak:Mysle ze Cosmo mogla by przyjac i sie w koncu odprezyc:-)
Trzymam bardzo kciukasy:tak:;-)

Za kciukasy nie dziękuję, by nie zapeszyć :tak:

normalnie mi dudni:no:co na to pradzic kobiety,moze ktoras wie:confused::confused:jak sie rano z tym obudze to sie pochlastam.kazdy dziwek dudni w glowie,nawet pisac nie moge:baffled::baffled::baffled:

Jak jeszcze Ci dudni, to może uszy się zatkały, spróbuj tak: zatkaj nos i dmuchnij jakbyś wydmuchiwała nos, powinno pomóc

Dotkass - i jak tam domek?? Podoba się. Zazdroszczę Ci tego że będziesz miała swój upragniony dom, ogródek i dużo miejsca do zabawy dzieci:-) My to się chyba wybudujemy ale za 50 lat:-(

My dlatego też zrezygnowaliśmy z budowy domu, nie mamy czasu zwyczajnie, więc szukamy czegoś gotowego, a dom...na zdjęciach super, jak pojedziemy, obejrzymy to dam znać wieczorem :tak:

Dotkass najlepszego dla babci, a jak ma na imię Karolina?

Dziękuję w imieniu Babci, a Babcia to Halina, miała pierwszego imieniny, dziś robi obiadek :tak:, a co do takich myśli, chyba każda z nas miała choć raz takie, więc nie masz co czuć się winna, człowiek jest tylko człowiekiem i ma prawo do słabości

Wpadłam na chwilę się przywitać,

A co to za koszmarny "karaluch" pojawił się na naszym wąteczku zdjęciowym??? Normalnie jak przeczytałam to aż mnie wqrw złapał, jak tak można, nie znając sprawy i nas, pierwszy post i taki mało elegancki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jak jeszcze Ci dudni, to może uszy się zatkały, spróbuj tak: zatkaj nos i dmuchnij jakbyś wydmuchiwała nos, powinno pomóc

To jaksa zlosliwosc jest,brak slow na takich tchorzy,boi sie ujawnic kim jest wiec zalogowala sie pod drugim nickiem by obrazac innych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Co do uszu to nie sa zatkane tylko przewianbe:baffled:dzis jedno jest jeszcze,takie przytlumione dzwieki slysze i to w glowie:baffled:

Polka
nalewaj troszke wody i cocdziennie probuj ja tam wsadzic,wloz zabawki tez,moze sie w koncu przelamie.problem jest ze to male jakby pomieszczenie i moze sie dlatego bac wejsc tam:baffled:zycze powodzenia:tak::tak:

Witam
moje dziecie dzis wstalo o 7 teraz jest 10 prawie a on juz spi:sorry2:wasze dzieci tez tak szybko usypiaja:confused:W sumie po nocy wyspany powinien brykac a on sie tak juz zmeczyl ze sie zawraca:baffled:nocki sa juz lepsze czasem obudzi sie dwa razy bo smoczek czy goraco:sorry2:nie wiem czemy tak jest:confused:

u nas teraz slonko wychodzi moze bedzie cieplo.Do tej mojej kolezanki co bylam na weselu przyjechala wczoraj siostra z mezem i dzicmi z Wloch.siostra blizniaczka:-)ale jestem ciekawa:sorry2:cala ja:-D:-D:-D

reklama
Do góry