iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kwiateczek,no ale pic powinien bo sie odwodni i wyladujecie w szpitalu,jesli nie chce tak smecty to rozrob w malej ilosci wody i podaj mu przez strzykawke prosto do buzi,Jedyny sposob by podac lek.Zdrowka zycze!
Kamilko super ze malzonek bedzie pracowal w swoim miescie :-)
Szopek a jak Domiś ?
Dziubek zdrwoka tez zycze ,oby nic sie nie rozwinelo powaznego z tego...moze i do was 3dniowa doszla.;-)
A ja dzis ponad 3 godziny spedzilam z dziewczynkami w Ogrodku Jordanowskim(plac zabaw na powietrzu ) Ja siedzialam sobie na sloneczku :-)Bylo milo tak sie wygrzewac...
A wczoraj sobie troszke po piwkowalam,w nocy nie moglam spac wogole.ale dzis ok sie czulam.W sumie to 4 wypilam do tego grilla i ploteczek.;-)
Kamilko super ze malzonek bedzie pracowal w swoim miescie :-)
Szopek a jak Domiś ?
Dziubek zdrwoka tez zycze ,oby nic sie nie rozwinelo powaznego z tego...moze i do was 3dniowa doszla.;-)
A ja dzis ponad 3 godziny spedzilam z dziewczynkami w Ogrodku Jordanowskim(plac zabaw na powietrzu ) Ja siedzialam sobie na sloneczku :-)Bylo milo tak sie wygrzewac...
A wczoraj sobie troszke po piwkowalam,w nocy nie moglam spac wogole.ale dzis ok sie czulam.W sumie to 4 wypilam do tego grilla i ploteczek.;-)