reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzień dobry. Ja mam prawko od jakiegoś 1,5 roku i jestem takim kierowcą średnim. Strasznie mnie stresują wszelkie manewry typu. parkowanie, cofanie. Dziś nawet robię za kierowcę mojego brata ciotecznego i jego rodzinki. Z miła chęcią się zgodziłam, bo i On jak byłam w ciąży to mnie do szpitala woził czy do szkoły na maturkę.

niesia - Duzo zdrówka dla Synka.

iwonka - Ja mieszkam koo małego miasteczka więc tam oprócz placu zabaw niestety nie ma takich miejsca do zabawy.

Pogoda, z dnia na dzień coraz ładniejsza. Może to już koniec zimy? Oczywiście spacerek był.

No i składam najserdeczniejsze życzenia kolejnym dziewięciomiesięczniaczkom: Hani, Natalii i Nikol

Nikolka dziękuje za życzenia :-)
Już myślałyśmy że nas ominie ta miesięcznica, skoro 29-go dnia luty w tym roku nie ma :-p
Całuski gorące dla Hani i Natalki!!!

Coś strasznie boli mnie wątroba, więc narazie spadam się położyć póki mała 9-miesięczna istotka śpi ;-)
Wpadnę do was potem.

Witam.
Nadzym dziewięciomiesięczniakom z 29, 30 i 31go najserdeczniejsze życzenia!!! Ja w imieniu Natalki dziękuję za życzenia.
Kangurka ja się uważam za dobrego kierowcę (skromność!! :zawstydzona/y:), no może za niezłego :)-D:-D) ale nieraz bywają okoliczności, że właśnie się dzieją "dziwne rzeczy za kółkiem". Ogólnie nie lubię jeździć z moim D. bo zawsze się czepia. Ale ja też się go czepiam jak on jedzie więc czepiamy się oboje :tak:. Takie z nas typy :-D:-D:-D.

Natalka właśnie śpi, bo jakoś nie miała szczęścia w dzień się wyspać (czytaj - tupot nóżek siostry oraz jej krzyki). Ciekawe, jak to w nocy będzie :baffled:.
Byliśmy niedawno na dworze i wiosna coraz bliżej - przebiśniegi już lada moment się rozwiną :-)

ja tylKo tak szybciutko wpadam z NAJLEPSZYMI ZYCZONKAMI DLA HANI,NIKOL I NATALII!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI:-)

Ja też składam gorące życzenia dla naszych maluszków Hani, Natalii i Nikol.
Ja mam prawko od 13 lat :)szok::szok: sama nie mogę w to uwierzyć że tak długo), ale nie uważam się za super dobrego kierowcę, bo zawsze mogłoby być lepiej. Jeżdzę co prawda ostrożnie i odpukać nic jeszcze mi się nie stało. A najważniejsze że nie mam stracha jak wsiadam za kółko i bardzo lubię prowadzić. Często się sprzeczamy z R które z nas ma prowadzić :-D.
Nasza powsinoga Oliwka dziś do nas przyjechała:-). Dzieci strasznie się za sobą stęskniły i aż miałam łzy w oczach, jak widziałam jak Miśko się cieszy z widoku siostry.

Ja też coś czuję, że wiosna już się do nas zbliża dużymi krokami bo raniutko jak wchodzę do pokoju Michałka, drugi już raz słyszałam jak ćwierka jakiś ptaszek. Jest więc nadzieja dziewczyny :-D.

Ja też coś czuję, że wiosna już się do nas zbliża dużymi krokami bo raniutko jak wchodzę do pokoju Michałka, drugi już raz słyszałam jak ćwierka jakiś ptaszek. Jest więc nadzieja dziewczyny :-D.

hihi, u mnie ptaszki juz nadają (hałasują!!) od kilku dni :tak:
Jak już jest wiosna to jest taki świergot wiecznie, że przed domem jak gadam przez telefon to muszę głosno mówic bo mnie rozmówcy nie słyszą :-D
Przekrzykuja sie jedynie moje ptaszki z żabkami :eek: Te to dopiero dają czadu!!!! W chałupiew to normalnie powyłanczać wszystko - a i tak zasnąc sie nie da :laugh2::-p

Joanna to jak my,ja mam krotki staz ale nie sadze ze zle jezdze:no:wybitnie tez nie bo czlowiek cale zycie uczy sie wszystkiego:tak:zdarza mi sie zrobic bledy ale coz:sorry:

Mam news ale na odpowiednim watku;-);-)

was nadrobic to szok normalnie ... czytam ale jutro odpisze cos konkretniejszego ;-) musze sie M nacieszyc hehe dzis wrocilismy do domu ...
A ja Oblalam Egzamin :sorry2: z głupoty mialam objechac wysepke zawrocic z wykirzystaniem jej a potraktowalam to jak rondo a tam z kazdej strony dwu kierunkowa no i stalo auto ja lewy kierunek ominelam jej i nie wrocilam na prawy pas tylko z lewego odrazu w lewo hehe :-p

reklama
Wiktoria
nie przejmuj się, chociaż widzę że i tak z luzem podchodzisz do oblanego egzaminu. Nie teraz to za drugim razem:-p

Dziękuję dziewczyny za życzonka dla Hani, na tą okazję mała staneła po raz pierwszy sama w łóżeczku, troszkę późno, ale duża klucha z niej i ciężko tyłek było podnieść:-D.

Mnie nie ma częsciej niż jestem bo zajęta jestem sprzedażą/wymianą internetową mojeciuchy.pl, wciąga niesamowicie.
Jak coś to jestem pod tym samym nickiem i "handluję" swoimi rzeczami.:-p

Do góry