reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Ja nigdy nie robilam henny,mam czarne rzesy i brwi.Moj malzonek zmienia miejsce pracy i na szczescie nie bede go widziec calymi dniami jak do tej pory.Jedziemy na zakupy niedlugo bo pustki w lodowce,a jutro do tesciowej smigamy bo miala imieniny.
Milego i slonecznego weekendu zycze :-)Oby do wiosny!

Dotkass wspolczuje,oby mas szybko znalazl prace .

Kwiateczek to faktcznie dlugo po siedzial dziadzius ;-)

Panistepelek kup sobie ceratke pod przescieradelko do lozeczka.

Majeczko 10 slodkich buzakow na 10 miesiecy :-)

reklama
iwonka - Świetny pomysł z tą ceratką. W sumie to jak Klaudia przez pierwszy miesiąc była w pieluchach tetrowych to ceratka była obowiązkowa, bo to wiadomo, że zaraz może coś przesiąknąć.

iwonka - Świetny pomysł z tą ceratką. W sumie to jak Klaudia przez pierwszy miesiąc była w pieluchach tetrowych to ceratka była obowiązkowa, bo to wiadomo, że zaraz może coś przesiąknąć.
Teraz tez sie moze przydac,bo a to moze picie poleciec z kubka niekapka ;-),bedzie cieplo to dobrze wietrzyc pupke i wtedy zawsze moze sie cos zdarzyc :-p:-D:-D

A moja ZABA od ponad tygodnia ani razu nie budzi sie w nocy!
ja mam teraz to nieszczęście,że mały budzi się z coraz większym płaczem i nic nie pomaga oprócz położenia go na moja poduchę:dry:
NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA MAJECZKI!!!!!!!!!!!!10000 BUZIAKÓW:-)
Ja ostatni farbowałam wlosy i zastanawiałam sie czy nie machnąć sobie troszkę brwi ale dałam spokój,aż tak żle nie jest:-)

Ostatnia edycja:
witam
ja po jeździe. idzie mi coraz lepiej. dziś już nie brałam zakrętów "tropem węża" :-) nadal mam problemy na rondach (głównie na rondzie starzyńskiego. wyłącza mi się myślenie jak tam wjeżdżam :-)). no i zachowanie w nagłych wypadkach także szwankuje. gdyby nie instruktor, kilka razy miałabym stłuczkę. ale nie od razu kraków zbudowano;-)
my po pierwszej wyprawie nowym wózkiem. wrażenia z jazdy na wózkowym - jeśli ktoś zainteresowany. dziękuję za podtrzymanie mnie na duchu. mała była zachwycona. wpadłyśmy na panią z psem i kilkuletnim dzieckiem. rechot zosi był niesamowity, aż ta pani specjalnie rzucała psu piłeczkę niedaleko nas, żeby mała się śmiała. niunia nie chciała siedzieć w pozycji półleżącej. trzeba było ją posadzić.
uciekam. zaraz przyjadą po wózek. muszę ogarnąć dom.
miłego wieczoru.

kinia zdajesz na prawo jazdy???bo jestem troche nie w temacie:eek:
ja zdawałm jak byłam w 7mym miesiącu ciąży!!! i nie zdałam za pierwszym razem,dopiero za drugim:tak: i to po nieprzespanej nocce,przeziębiona no i z wielkim brzucholem,pojechałam z pewnoscia,że nie zdam i już myślałam o trzecim podejściu ale udało się:-) trafiłam na fajnego egzaminatora:tak:

Kinia no widzisz pamietam jak przesadzilam mala do spacerówki od razu przodem to teściowa zaczeła mi truć ze jak tak można A tu w koncu szczesliwe dziecko bylo

A ja dalej nie posprzatane mam bo bylismy w miescie potem obiad spacer z wizyta u ozdobnych kaczek normalnie jak w zoo odkryłam kilka domów dalej i zuza padła po tym w 3 sekundy przed chwila Dobra ide bo wieczorem mamy miec ogladanie domu

Gorące życzonka dla Majeczki przesyła ciocia Beatka z Igusią :-)

Jeśli chodzi o ceratkę, ja przez jakiś czas na początku używałam w łóżeczku, ale jak się okazało, że jest ona powodem niesamowitego pocenia się Igi, wywaliłam ją i pocenie przeszło jak ręką odjął. A czasem przydałaby się taka ceratka.

Kupiłam dziś krem Vichy, mam nadzieję, że coś mi polepszy. Nie polecam natomiast kremu Lirene z bawełną - jaka cena taka jakość.

reklama
kinia ja też już sporo nie jezdziłam i czeka mnie szkolenie przez męża w Norwegiii:szok: strasznie nie lubie z nim jeżdzić bo ma mało cierpliwości:dry:
jak narazie nie widze potrzeby uzywania ceratki:no: do tej pory tylko 3razy zdarzyło się,ze siuśki przeleciały:tak:ale pewnie za lużno miał zapiętą pieluszkę:eek:

Do góry