reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

zapomnialam o Hani.9 BUZIAKOW DLA MALEJ:-)

Wiki nie przejmuj sie,ja zdalam za trzecim razem:tak:poprzednie dwa tez z mojej glupoty:sorry:jeden raz min,z lewego pasa skrecilam w prawo:szok::-D:-DNIE ZAUWAZYLAM OBKO PRAWEGO:-D bo to byla taka waska jednokierunkowa a ja myslalam ze ten pas jest dla tych co skrecaja z glownej a tam 5 m dalej byl skret:-D:-D OBYSCIE ZROZUMIALAY CO MAM NA MYSLI:SORRY:
LECE SIE POLOZYC PRZED TV
DOBREJ NOCKI ZYCZE

reklama
Hej kochane, wpadam tylko na moment niestety bo muszę skończyć zlecenie na jutro rano echhhh!!

Miki strasznie gryzie przy karmieniu, juz nie wiem co robić - napisałam z prośbą o rady na wątku o zębach.

Serdeczne życzenia dla małych jubilatów!!!!!

Ja też mam prawko od 13 lat. Matko, ale to już długo!!
Wiktoria, powodzenia następnym razem!!

Reszty nie doczytam, przepraszam....

u nas dzisiaj piekne słonko. No i mrozik mały jest. Ale humorek dopisuke. Odespałam trochę sobotnią imprezkę bo dzisiaj mała spała do 7.30:tak:

Skłądma zaległe życzonka dla weekendowych dzieciaczków:-)

Wiktoria - nie martw się egzaminem. Ja zdałam za 2 razem. Na kiedy masz drugi termin??

witam sie z rana kawe spilam bo nie moglam oczu otworzyc maly darl sie w nocy myslalam ze mnie trafi cos bo bolal go brzuch ale dluga historia :dry:
teraz sbie spi a ja nie moge sie zmobilizowac niewiem w co rece wlozyc ech ..

Ja sie nie zapisalam bo ten mialam na 19 :baffled: ale pusto bylo na miescie itd fajnie szkoda tylko ze oblalam a zapisze sie dzis jak M wroci z pracy pojedziemy

hej dziewczyny

u mnie juz lepiej jeszcze slaba jestem ale jest poprawa...
Adas mi spi a ja czekam na siostre i dopiero napije sie kawy...

moj maz ehhh dobrze ale nadal szuka pracy.. mowie wam jest przez to nie do wytrzymania ciagle marudzi narzeka i mam ochote go juz udusic:dry::dry::dry: narazie chyba dajemy sobie rade ale on i tak widzi wszystko teraz w ciemnych barwach.. ahhh te chlopy...

dzis u nas pieeekkkna pogoda cieplo i sloneczko... :-):-):-) az sie zyc chce...

sowaczki mi sie zatrzymaly:////

witam
piękną dziś pogodę mamy :-)
jak tylko mała się obudzi, to jemy obiadek i na dwór. pewnie do zoo wskoczymy - mam karnet całoroczny.
co do egzaminu na prawo jazdy: to ja zdałam za 2 razem, ale nie polecam sposobu "na kingę" - czyli zrobić awanturę egzaminatorowi na placu.
za pierwszym razem jechał ze mną.. gliniarz. nie wykonałam jego polecenia. kazał mi potem zawrócić na rondzie. pięknie wykonałam manewr i skręcić w prawo przy pierwszej okazji. tak skręciłam w prawo, że wylądowaliśmy na chodniku :-) tu skończył się mój egzamin.
facet okazał się sympatyczny. pomagał mi zdobyć materiały do pracy inżynierskiej. :-D

Witam kochane majóweczki :-)

Nie umiem sie poukładac po tym szptalu....
Pisały wam dziewczyny ,że leżałyśmy z Nelcia???
Jak nie to jakieś niecałe 2 tyg.leżałam z mała na dziecięcym w szpitalu bo załapała bakterię Klepsiella oxytoca ,przez która wymiotowała i maiała baaardzo nieładne kupki ze sluzem (fuj!)
Załatwiłysmy sobie przy okazji prawie wszystkie ciuszki po takich "atrakcjach ciężko było doprać tymbardziej w szpitalu....
Wiecie co jak tak dokońca nie ufam tym naszym "białogardzkim"lekarzom:no::no::no:
Cięzko cokolwiek wydębić i o wszytsko trzeba samemu pytać :crazy::crazy::crazy:
Niby już dobrze ,bakteria sie ma wchłonąc tzn.ma ją niby wydalić (no kupki juz ładne)ale wczoraj wracaliśmy ze spaceru bo nam zwymiotowała desrkiem:szok:a pozatym nic czuła się oki.
Wiecie co lekarezm nie jeste i nie mam pojęcia już co tej mojej niuni dolega szkoda mi jej.........
W wieku prawie 10 miesięcy(za tydz.skończy)waży zaledwie 8,3oo kg:szok:
A je jak może bo apetyt wielki!!!!Ma :-p
Duzo by tu o nas pisac postaram się może potem...Jedno się nie zmieniło mała ma nadal zajebiste kolki (oczywiscie grubo po północy b/z.:wściekła/y:)
Tylko,że jakby bardziej ją bolało bo aż z bólu nie ryczy lecz wyje:-:)-:)-(nózki podkurcza lub nimi kopie:-:)-:)-(wiecie co boli mnie nawet jak o tym piszę bo serce na pół sie kraje gdy sama tego płaczu słucham
.Nikt już nam nie może pomóc.Ja wszytskim lekarzom w szpitalu mówiłam po 2-3 razy a oni tylko "tak","och" i nic nie mówili na to :angry::angry:
Co to za lekarze .Dziewczyny ja już nawet myslę,że ona ma coś w tym brzuszku ,co ją bobolewa i ból się nasila nocą jak mała ma mało ruchu (bo w dzień jest fajnym ruchliwym dzieckiem :-)Do momentu ,gdy przychodzi noc...)Co może jej być.................?

U nas za to był godzinny dziki płacz przed chwila az padła z mleczkiem Ja na poczatku nawet nie pomyslałam bo wychlała cala butle 1,5 godziny tr\emu Myślałam ze znowu od choroby bo niestety dzis dostala katar i kaszlala w nocy oby przeszło bo choroba to najgorsze co moze byc

Wiktoria nastepnym razem bedzie lepiej Za pierwszym to malo kto zdaje Ja zdałam za trzecim czyli jak porównywałam to tak najbardziej standardowo;-)

Ja mam prawko 5 lat i chyba takim średnim kierowca jestem ale jak widze czasem jak ludzie niektórzy jezdza to zupełnie nie wiem do jakiej klasyfikacji ich zaliczyc nawet na kiepskich sie nie nadaja

U nas też ślicznie ale nie wiem czy wyjdziemy bo zuzke ewidentnie cos bierze a do zoo to sobie zaplanowalismy ze w maju pojedziemy na urodzinki Zuzi i tatusia niestety mamy troche daleko a ja jak małe dziecko uwielbiam ogladac zwierzatka mam nadzieje ze Zuzia tez

Ide musze cos na obiad zrobic bo nie wiadomo jak pózniej bedzie

kathy wspolczuje kochana niewiem a robili jej moze usg brzucha czy cos w tym kierunku ? nie mam pojecia co doradzic moze jedno zrobic pozadny wywiad i isc do dobrego lekarza pediatry

reklama
Kathy wspolczuje Ci,Nie ma nigdzie porzadnego pediatry???Och ci lekarze ja mialam to samo tu tylko ech,panikuje itd:no:co do tych nocek to ja obecnie mam tak samo:baffled:budzi sie w nocy ok 12-1ej i tak godz czasem dwie czasem 15min,placz na przemian ze stekaniem,wierceniem:no:nie moge go odlozyc do lozeczka bo zaraz jest krzyk:baffled:w dzien zadnych objawow:no:tak jest miesiac juz a w piatek musze do pracy isc na 2 tyg:sorry:
Kathy tez sie zastanawiam czy on nie ma czegos ale w dzien jest ok i wszystko zrzucamy na zeby:sorry:

Do góry