reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Ja nie uzywalam jeszcze ceratki i jakos ciezko widze to:baffled:
Co do prawka to ja mam rok i staram sie jezdzic ciagle zeby nie miec wlasnie problemu ale jak bedziemy juz w Pl to musze wykupic jazdy:baffled:jezdzilam ale ...nie ta strona

reklama
czesc dziewczyny! Jako tako da się Was nadrobić - przynajmniej w weekendy nie zapisujecie na amen całego forum ;-)

Najważniejsza sprawa - dzieciaczkom, którym nie składałam życzeń w czwartek, piątek i dzisiaj - na kolejne miesięcznice, pragnę czym prędzej pożyczyć wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze!!! No i tego co jest podstawą - zdrowia!!

My skorzystaliśmy dzisiaj z pięknej :sorry2: pogody...
Pojechaliśmy do większej wsi. Zaparkowaliśmy pod parkiem, wsadziliśmy malutką do wózia, okryliśmy folią (Bogu dzięki!) bo był wiaterek i pomknęliśmy przez park na drugi koniec wsi po pieluchy do sklepu. Po drodze dorwał nas za...bisty wiatr i mokry grad :szok:
Wstrętnie, zimno, mokro, ohydnie :crazy:
W sklepie nabyłam najdroższe w świecie pieluchy (droższe niż w Krakowie o 20zł!!!!!!!!!!!), ale nie miałam wyjścia bo potrzebowałam na gwałt a nigdzie indziej tutaj tych pieluch nie mają.
Jezu jaka jestem wpizona!!! Miałabym połowe paczki dodatkowo za to co przepłaciłam :wściekła/y:
Jedyną dobrą wiadomością jest to, że po wyjściu ze sklepu zastało nas przepiękne słoneczko:blink: Więc cały spacer powrotny był cudny i nie chciało się wracać do domu. Ale musieliśmy bo wypadał dzidziowy posiłek.
Malutka cięła komara cały spacer, do tego w sklepie też nawet nie otworzyła oczu :sorry2:

Wstyd sie przyznac, ale mam prawko chyba od 6 lat... i jezdze jak ta ofiara losu :dry:
Mam teraz fajne autko i stoi pod domkiem, bo teraz jak mam dzidziusia to wogóle boję sie wyruszyc z domu z bobasem. Po pierwsze - snieg... Po drugie - debile jezdzące po drogach :baffled:
Mam obsesję, ze nawet jezeli ja czegos nie zwojuję, to ze jakis debil we mie wjedzie...
Boję się o dziecko, no i o to ze jakby miało zostac bez mamy... :nerd:
To strasznie czarne scenariusze, no ale tak mam. Chyba dlateg ze nie jezdziłam duzo zaraz po zdaniu prawka.
Dziwne jest to, ze na L-ce czułam sie bardzo pewnie i rewelacyjnie mi sie prowadzilo.
Wtedy nawet parkowałam bez problemu.
Teraz jestem cykor :nerd: i parkować nie umiem :baffled:
Pod marketami na szczeście zawsze gdzies da sie zaparkowac (np wolne są miejsca najdalej od sklepu :-D)

No a my bylismy w koncu na zakupach,kupilam sobie kosmetyki rozne,bluzke,pasek w kolorze spodni :tak: Vanesska byla na takim domowym przedszkolu i nie chciala z niego wyjsc! Super miejsce,jak w prawdziwym przedszkolu,sa nawet pilki i te wspinaczki dla dzieci i toaleta :tak: i to wszystko za darmo :-)ale tylko 2 godziny dziecko moze tam przebywac:tak: jest to dla dzieci 3 -8 lat, a dwa razy w tyg od 10-12ej dla najmlodszych :-) (to do wiadomosci dla Warszawianek) a miesci sie to w CH M1 w Markach na tylach sklepu 5-10-15:tak:,zachaczylismy o KFC i tak dzien minal.
Jutro smigamy do tesciowej w goscie.

Kangurka to co tak drogo tam maja? Moze ty otworz swoj sklep i zrob konkurencje ;-)

Witam.
No cóż, jeżdżę już ponad 8 lat i co? w niedzielę przestawiałam bramę nowym autem, na szczęście się nie zarysowało. Bo mi się speszyło i mąż mnie wkurzył :baffled:.
Kangurka interes życia z tymi pieluchami :baffled: niestety.
Co do ceratki w łóżeczku to Natalka śpi na podkładach do przewijania, np takimi Bella Baby Happy – pieluszki, kosmetyki dla dzieci, chusteczki nasączane i nic się nie dzieje.

Dla Majeczki - wszystkiego najlepszego!!!
Wzięłąm dzisiaj Natalkę "do ludzi". Pojechałam z nią po ANię na zajęcia w Ośrodku Twórczego Rozwoju. Byliśmy jak koala i eukaliptus. Natalka się do mnie przyssała. Potem chwilkę byłyśmy na podwórku ale mimo słońca było zimno i wiał wiatr więc trzeba było się ewakuować.

Witam ;-) na początku życzę Majeczce wszystkiego najlepszego i przesyłam 1000 buziaków!!!
A Nelci, by szybko wróciła do zdrowia. To straszne jak to dziecko cierpi a przez to i jej rodzice :-(. Kathy dużo siły...
My ceratki używamy cały czas i często się przydaje bo Miśko potrafi zdziałać cuda pod siebie;-):-).

U nas niezmiennie choroby, Michaś ma zapalenie oskrzeli. Już mam dość tych chorób, tej zimy i tego wszystkiego... ja chcę cieplutkiej, słonecznej wioooosny!! Szkoda mi go strasznie bo ciągle siedzimy w domu i nie możemy wyjść na spacer...buu... A Oliwka po raz pierwszy w życiu wyjechała bez nas na cały tydzień do moich rodziców. Zadowolona jest podobna jak nie wiem co i wcale za nami nie tęskni:szok::szok:. Ale jutro do nas wraca no bo już trochę za cicho było w domu... choć nie narzekam ;-). Oj wszystkim nam przydała się jakaś zmiana i odpoczynek. Szkoda że tak rzadko możemy sobie na to pozwolić, bo rodzinkę mamy niestety daleko:-(

Kangurka to co tak drogo tam maja? Moze ty otworz swoj sklep i zrob konkurencje ;-)

hihi, wiesz Iwonko, ja próbuje się stąd wyrwać ;)

Witam.
No cóż, jeżdżę już ponad 8 lat i co? w niedzielę przestawiałam bramę nowym autem, na szczęście się nie zarysowało. Bo mi się speszyło i mąż mnie wkurzył :baffled:.

hihi, to jestes lepsza ode mnie :-D

WItajcie.:-)

Przede wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia kolejnym dziewięciomiesięczniaczkom: Hani, Natalii i Nikol :rofl2:

Niesia, niech Michaś szybciutko wraca do zdrowia :tak:

Iwonka, fajne są takie miejsca zabaw dla dzieci. Ciekawe czy u nas jest coś takiego :confused:

Ostatnia edycja:
Witam sie niedzielnie:-)
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych urwiskow z okazji 9 miesiaczkow Natalii i Nikol oraz dla Zosi z koazji 10 miesiaczkow:-)Buziaki;-)

Siedze sobie,Konradek drzemie;-)pogoda brzydka,szaro,buro i ponuro:no:
Nesia zdrowka dla synusia:tak:
nudzi mi sie troche,sama jestem,G w pracy:baffled:
Ach mam moja kubusiowa firnke:-)ale musze podszyc bo jest na tasmie a ja potrzebuje dziur:sorry2:

reklama
Hej!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH MALUTKICH SOLENIZANTÓW!

Na razie na nic nie odpisze, bo walę głową w mur. Właśnie na Interii przeczytałam, że w Wiśle odbył się Puchar Kontynentalny w skokach narciarskich, ja UWIELBIAM ten sport (nawet jak Małysz jeszcze nie skakał), w Wiśle mam dom rodzinny 15 minut spacerkiem od skoczni, a nie wiedziałam, że będą tam zawody!!!
Dobrze byłoby mieć tylko takie problemy, ale nie chciałybyście na żywca zobaczyć kogoś takiego?

Załączniki

• ?k=MzY4NzM4MjAsMzUyMjQ0&f=bjoern7.jpg
    ?k=MzY4NzM4MjAsMzUyMjQ0&f=bjoern7.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 24
Do góry