reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Ja też się witam wieczornie. Och, dzień dziś naprawdę był ciężki :baffled: Chyba nam kolejny ząb idzie, bo maruda marudzi nie z tej ziemi. Ponad połowę spaceru mi bucała, a ja i tak już byłam wściekła, bo nie miałam siły wlec tego wózka grzęznącego w roztapiającym się śniegu. Cholernikom nawet nie chce się chodników odśnieżyć i tak wszystko zalega póki samo się nie stopi :angry:
Puchatka, gratuluję zębola :-) A co do przewijania i przebierania to u nas różnie bywa. Zazwyczaj się złości i rzuca, ale jak widzę, to chyba normalka w tym wieku.
Lecę robić kaszkę, bo już strasznie zmęczone dziecko moje. Barany na noc!

reklama
Czy ja tu już dzisiaj byłam?:dry:

(Może się powtarzam ale) wszystkiego najlepszego dla jubilatów.

Na pewno Zuzi ( Dziubkowej) w końcu odkaszlnie/kichnie się to mleczko. Lepiej jednak sprawdzić bo od zachłyśnięcia się możne bobo zachorować na zapalenie płuc. Nie straszę bo na pewno ok.

Ciągle myślę o tym chłopczyku wyrzuconym przez ciotkę okna. Biedaczek walczy o życie, ale nie mogą usunąć krwiaka, wiec jak przeżyje to i tak w kiepskim stanie. Staram się nie myślę ale ciągle do tego wracam. :-(.

Z miłych rzeczy to , znalazłam coś co przynajmniej rozwiąże jeden mój problem.
Baby Mop on Vimeo

Hej mamy!
Wszystkiego najlepszego dla Klaudusi, uśmiechaj się często Myszko, bo piękny masz uśmiech!!!
Jak to dobrze, że nie napisałyście zbyt wiele! Uf....

Dziubek - tylko nie panikuj, bo zapalenia płuc pewnie nie macie!!!! Ja tylko piszę Ci że to może miec bardzo groźne następstwa, więc dla spokoju - niech Zuzę obejrzy lekarz:tak:
Przestraszylam się jak przeczytałam Twoj post. Idz do tego lekarza, i upewnij się że wszystko jest ok.
W dwóch kwestiach się zgadzam. Po pierwsze - bez paniki, Amelce też tak się stało i komplikacji na szczęscie nie było, choć miała tak, jak twoja mała. A po drugie - wizyta u lekarza ia tak, bo wiadomo, lepiej dmuchać na zimne.

nie sadzicie ze szybko rano chodzi spac??to chyba po tym wiercenbiu sie po nocach:baffled:
Mała ma pierwszą drzemke o 10, czasem nawet wcześniej. Nie daje rady dłużej, jak tak kiepsko śpi w nocy to nic dziwnego
Mam do Was mamusie drogie pytanko czy u Was też każde przebieranie i zmiana pieluszki to taka maskara?? u nas jest strasznie moje dziecko nie czasu żeby się przebrać żeby gdzieś powłazić coś pokombinować i nie zamierza tracić czasu na ubranko czy zmianę pieluchy:dry:
A nawet nie mów. Tragedia jest. Przy zmianie pieluszki wicie się, przewracanie, uciekanie, przy przebieraniu dochodzi jeszcze wrzask. Będę najszczęśliwszą osobą na świecie, jak skonczy się zima i w samych gatkach będzie biegała.

A ja chcę się pochwalić, że jutro idę do fryzjera :-):-):-) Walnę sobie jakieś pasemka, a co. Co prawda z kasą krucho, ale od czasów ciąży NIC sobie nie kupowałam, muszę w końcu pomyśleć o sobie. Poza tym przeprowadziłam bardzo poważną rozmowę z moim mężęm, że jeśli tak dalej będzie ch...owo jak jest, to chcę wnieść sprawę o rozwód i żeby mnie trochę udobruchać powiedział, że weźmie mnie jutro do kina :confused::confused::confused: Zobaczymy!

wtam panie:-) na początek najlepsze życzenia dla Klaudii i wczorajszych sojenizantow!!!!!!!!!
dziubek ja też nie chce cię straszyc ale jak Natan miał jakieś 2 miesiącec coś zalegało mu w gardełku(podejrzewam,że to debridat) i wieczorem jak zasypiał coś mi mówiło zajrzyj do łóżeczka i całe szczście bo maly miał oczy szeroko otwarte i nie mógł złapać oddechu:szok: nie wiem co bym zrobiła gdyby nie szwagierka:tak: w sumie to odetchnał jak tylko go podnioslam ale ona oklepała go na kolanach i zwrócil to co go męczyło,także skonsultuj sie szybko z lekarzem i częściej zaglądaj do bąbla:tak:
a z przewijanie u nas też jest róznie,chociaż był taki okres,że skubaniec tak się wykręcał,że nie dawałam rady i niczym nie moglam go zająć:eek:
teraz straszna przylepa sie z niego zrobiła,nigdzie nie mogę się ruszyć bez ogona:-)
dobrej nocki :-p

Szopek, niezłe :-D:-D Szkoda tylko, że właściwie w całym domu (oprócz kuchni) mam wykładziny dywanowe. Przydałby się taki baby vacuum cleaner :-)

Długo tu nie posiedziałam, ale już zmykam. Nie wiem, czy wpadnę jutro, bo wiecie - kino ;-):-D:-D:-D
Trzymajcie się dziewczynki, buziaki dla maleństw

Z miłych rzeczy to , znalazłam coś co przynajmniej rozwiąże jeden mój problem.
Baby Mop on Vimeo

Dobre to:-D:-D:-D:-Dmi sie by przydalo:tak::-D:-Djak wyczaicie na alegro to ja biore:-D:-D:-Dale musi byc to szybko bo niedlugo to chyba kapcie takie:-D:-D:-D:-D:-D

Szopek, niezłe :-D:-D Szkoda tylko, że właściwie w całym domu (oprócz kuchni) mam wykładziny dywanowe. Przydałby się taki baby vacuum cleaner :-)

Migotka nic straconego,mozesz opatentowac:-D:-D:-Dtaki odkurzacz nie jednej mamie sie by przydal:tak::-D:-D;-)

Shanta to az tak zle:szok::szok:czy zartowalas:baffled:u mnie jak cos to bez prroblemu bo slubu nie ma:-D:-D:-D:baffled:juz tyle razy mowilam ze juz nie bierze moich slow na powaznie a ja jak najbardzej serio:baffled::dry::dry::dry:
U mnie tez sie zmienil,oby nie chwilowo choc czasem i tak wyskoczy ze bym go....:dry:

Oki lece bo G juz spi tylko ja buszuje.Tablete juz wzielam bo moj bol plecow a raczej zeber teraz jest straszny w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na fizjoterapi juz nie moga mi pomoc:no::no:bo dziwia sie ze mam tylko w nocy:dry:zreszta dla mnie tez jest dziwne:baffled::nerd::nerd:ale podczas odpoczynku mnie tylko boli:confused:
Shanta ty czy Migotka mowilas cos o fizjoterapi(zapomnialam ktora mama)ja juz nie wiem co robic:baffled::-(znow nie sypiam:crazy:
lece chyba moze choc troche przespie zanim mnie dopadnie:wściekła/y::wściekła/y:pozniej pewnie maly sie odchacze i tak w kolo:confused::confused::confused:

halo halo, mam nadzieje,że jescze mnie pamiętacie.
Wróciliśmy z Polski. Tam niestety nie mam dostępu do neta. Przywiozłam teściową i wprowadzam ją we wsyztsko. W Polsce jedna przykra dla mnie sprawa ale opiszę jutro na zamkniętym
Póki co całuski i pozdrawiam

reklama
Do góry