reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Cześć Kobitki ;-),

Ja niewyspana, ale max zadowolona, w poniedziałek zaliczony fryzjer, a wczoraj psiapsiuła robiła mi te rzęsy, wyglądają max naturalnie, więc żegnajcie tusze :-D:-D:-D, teraz wstając z łóżka będę już piękna, bez makijarzu :-D:-D:-D

Witaj cfcgirl

Życzę zdrówka chorującym i tym których choróbska nie dopadły, niestety ta pogoda sprzyja różnym wirusom, raz zimno, za chwilę ciepło...koszmar...CHCĘ JUŻ WIOSNĘ!!!!! :wściekła/y:

Miłego Dnia

Dziewczyny nastraszyłyście mnie tym zachłysnięciem. A nasza pediatra dopiero od 10 dzisiaj.:-( Nie chce iść do innej bo inne się gó...no znają.

Puchatka- co do przewijania to jest różnie. Ogólnie musze mieć coś większego pod ręką żeby trzymała to zamiast się przekręcać. Płaczów najczęściej nie ma. Staram się jak najwięcej różnych pozycji przy przebieraniu robić to wtedy Zuzia nie protestuje:tak:

Szopek - no mop jest niezły. ja wolałabym jednak odkurzacz ze względu na liczne dywany:tak:

Shanta - no to ja mam nadzieję że kinowy wypad się uda i nie zajżysz do nas dzisiaj;-)

Spadam pobawic się z małą. Dam znać co pediatra powiedziała

dziubek bedzie dobrze, a na rzesach mam rzesy, sztuczne, metoda 1 do 1 (czyli klejona jedna sztuczna do prawdziwej, wygląda naprawdę super...wrzucę później fotki :tak:

Dzień dobry!

Dziubek, powodzenia!! W sumie może ja też się skontaktuję z naszą, bo Mikusiowi często coś furkocze jakby wysoko w nosku.

Miłego dnia Majóweczki!

Nic nie czuć., one są lekkie jak piórko...w salonie od 600 zł do 1500, a moja psiapsiuła robi to od 250 do 500 zł w zalezności co...jak chcesz to mogę Ci przesłać na maila info, ale zaraz Ty z Warszawy jestes??

Jeśli już temat urody i rzęs, może Wy mi coś poradzicie. Otóż mam kłopoty z cerą - nie wiem, czy to trądzik czy jakiś liszaj, ale wyłażą mi na twarzy takie suche łuszczące się placki. Dermatolog jak zwykle nie wie nic i przepisał jakąś maść, która nie działa. Może powinnam udać się z tym do kosmetyczki? Tylko oczywiście nie wiem gdzie, bo nie ma mi kto polecić. Takie same placki wychodzą mi też na rękach.:baffled:

reklama
Dotkass, a długo te rzęsy "wytrzymują"?

Panna_migotka, ja kiedyś miałam takie bardzo suche policzki (zimą), kosmetyczka robiła mi jakieś zabiegi i miałam jakiś krem Thalgo, który mi bardzo pomógł. Może masz po prostu bardzo wysuszoną skórę? A dobre balsamy, kremy nie pomagają?

Do góry