reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam:-)
Shanta milego dnia;-);-)
Panna Migotka a nie polizal Cie pies lub kot??:sorry:bo ja mialam kiedys takie cos,rozowe to liszaje byly:szok:kot mnie tak uraczyl:baffled:

A my dzis w nocy znow 2 godz przerwe mielismy:baffled:od 1- 3ej:angry:juz mialam dosc:dry:boshhh co to moze byc:baffled:co noc takie cuda:szok::szok:cos mi tu nie gra:no:
W sobote tesc przyjezdza znow...ech a bedzie spal w pokoju Konradka.G juz mnie zdenerwowal b o chce lozeczko spowrotem przyniesc do nas:baffled: i po co tyle uczenia bylo:angry::angry:

reklama
panna migotka, ja mogłabym Ci polecic kosmetyczkę, ale do wawy raczej nie przyjedziesz :baffled:

Ola, około 3 miesięcy, oczywiście wypadają rzęsy wraz z Twoimi, więc co jakieś dwa tygodnie powinno się uzupełniać, ale za uzupełnianie chyba nic nie bierze, nie jestem pewna, a jak chcesz zdjąć wcześniej to idziesz i Ci zdejmują, żeby zrobić sobie je to trzeba około 4 godzin, ale leżysz sobie wygodnie i ogólnie jest miło i przyjemnie, zaraz ogarnę fotki, jak mi Ami pozwoli i wrzucę to sobie obejrzycie, ale nie oczekujcie jakichś wielkich efektów, one naprawdę wyglądają naturalnie :tak:

Kwiateczek, żeczywiście bez sensu przenosić Małego, mącić w główce...głupota, powodzenia w przekonywaniu G, żeby pomysł poszedł w niepamięć i zostało jak jest

Dziewczyny nastraszyłyście mnie tym zachłysnięciem. A nasza pediatra dopiero od 10 dzisiaj.:-( Nie chce iść do innej bo inne się gó...no znają.

Spadam pobawic się z małą. Dam znać co pediatra powiedziała

Dziubek, spokojnie.
Daj znać natychmiast jak już wrócisz od lekarki.
Trzymam kciuki oby to był fałszywy alarm :tak:

dziubek bedzie dobrze, a na rzesach mam rzesy, sztuczne, metoda 1 do 1 (czyli klejona jedna sztuczna do prawdziwej, wygląda naprawdę super...wrzucę później fotki :tak:

Ale czad!
Nie słyszałam o czymś takim...
Koniecznie wyslij nam fotki!

Nic nie czuć., one są lekkie jak piórko...w salonie od 600 zł do 1500, a moja psiapsiuła robi to od 250 do 500 zł w zalezności co...jak chcesz to mogę Ci przesłać na maila info, ale zaraz Ty z Warszawy jestes??
O jasna ch....ra :szok:
A moze Twoja przyjaciółka wybiera się do Krakowa?? Ma dużo strakcyjniejszy cennik :sorry2:

Dotkass, a ile trwa taki "zabieg"? Jak się pielęgnuje takie rzęsy i ile wytrzymują? Potem się je zdejmuje czy odpadają???

Dotkass, jejku ile zabiegów wokół rzęs ;-);-) Ale dla mnie też rzęsy są bardzo ważne - w zasadzie często mój cały makijaż to puder i tusz do rzęs. Z nieumalowanymi rzęsami z domu nie wyjdę. Sama mam (o matko jaka jestem nieskromna) długie dość gęste rzęsy, więc robię hennę i tusz i starczy, chyba nie wydałabym kilkuset złotych na rzęsy.... aczkolwiek rozumiem, że ktoś inny może to robić i bardzo jestem ciekawa, jak to wygląda :tak::tak:

Tak na lepszy humor dziś:

Dwóm przyjaciółkom po długich namowach, udało się wreszcie przekonać mężów, żeby zostali w domu, a one same wychodzą na TAŃCE do knajpy, żeby przypomnieć sobie dawne czasy. Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają restaurację całkowicie pijane! W drodze powrotnej obie nachodzi nagła potrzeba, może dlatego ze dużo wypiły. Nie wiedząc gdzie iść się wysikać, jedna mówi do

drugiej:

- Wejdźmy na ten cmentarz, tutaj napewno nikogo nie będzie.

Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna ściąga majtki, sika, wyciera się tymi majtkami i oczywiście je wyrzuca... Widząc to, druga od razu sobie przypomina, ze ma na sobie drogą markową bieliznę od męża i szkoda by ją tak wyrzucić. Ściąga więc majtki, wkłada je do kieszeni, sika i zrywa kokardę z pierwszego lepszego wieńca, żeby się podetrzeć.

Na drugi dzień mąż pierwszej, dzwoni do męża drugiej:

- Jacek, nawet sobie nie wyobrażasz co się stało! To koniec mojego małżeństwa!

- Dlaczego?

- Moja żona wróciła o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek! Od razu wywaliłem ją z domu.

Na to drugi:

- Marek, to jeszcze nic, wiesz co wykombinowała moja! Nie tylko przyszła pijana i bez majtek, ale miała włożoną w tyłek czerwoną kokardę z napisem:

"NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY, ŁUKASZ, IGNAŚ, STASIEK I POZOSTALI PRZYJACIELE Z SIŁOWNI"

Jeśli już temat urody i rzęs, może Wy mi coś poradzicie. Otóż mam kłopoty z cerą - nie wiem, czy to trądzik czy jakiś liszaj, ale wyłażą mi na twarzy takie suche łuszczące się placki. Dermatolog jak zwykle nie wie nic i przepisał jakąś maść, która nie działa. Może powinnam udać się z tym do kosmetyczki? Tylko oczywiście nie wiem gdzie, bo nie ma mi kto polecić. Takie same placki wychodzą mi też na rękach.:baffled:

Też mam problemy skórne i dermatolog nie potrafi mi pomóc. Ale ja głównie z dłońmi mam problem.
Co to Twoich liszajów, to chyba poszłabym do kosmetyczki, bo one prędzej coś wymyślą niż konowały lekarze :dry:
Ja kilka lat temu chodzilam do kosmetyczki na ul. Pszona. Nowy Wymiar się nazywa. Teraz cos tam pozmieniali, ale jakbys chciała to trzeba tam pytać o włascicielkę - p.Basię. Jak mnie kiedys obsługiwała to wydawało mi się ze na prawdę ma szeroką wiedzę i ciągle się gdzieś szkoliła.
Nie mam telefonu. W necie powinnaś znaleźć.
Jak będę miała kasę to tez w koncu bedę musiała sie tam wybrać.

Dotkass dobre ale sie usmialam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Co do malego to on ciagle argumentuje ze dziadek pali,bedziesz zla ze bedzie od niego smierdziec fajami itd tia tia tia:angry: poza tym maly sie ciagle budzi i wezmy go juz tu blablabla:angry:juz przygadywal wczesniej bo dokladnie wiedzial co sie swieci:dry:

Dotkass, a ile trwa taki "zabieg"? Jak się pielęgnuje takie rzęsy i ile wytrzymują? Potem się je zdejmuje czy odpadają???

Trwa około 4 godzin, wytrzymują około 3 m-cy, możesz w nich się kąpać, chodzić na solarium, normalnie funkcjonować. Odpadają wraz z Twoimi rzęsami, gdy Ci wypadają, wypada ta która jest do niej przyklejona. Ale jak masz życzenie wcześniej zdjąć- idziesz i zdejmujesz. A do Krakowa raczej się nie wybiera :sorry2:

Dotkass, jejku ile zabiegów wokół rzęs ;-);-) Ale dla mnie też rzęsy są bardzo ważne - w zasadzie często mój cały makijaż to puder i tusz do rzęs. Z nieumalowanymi rzęsami z domu nie wyjdę. Sama mam (o matko jaka jestem nieskromna) długie dość gęste rzęsy, więc robię hennę i tusz i starczy, chyba nie wydałabym kilkuset złotych na rzęsy.... aczkolwiek rozumiem, że ktoś inny może to robić i bardzo jestem ciekawa, jak to wygląda :tak::tak:

Ola ja też mam swoje naturalnie długie rzęsy, niestety nie zbyt gęste...ja miałam lekko, co drugą rzęsę robione, a sztuczna rzęsa długośi mojej czyli 10 mm, wyglądają jakby były pomalowane...a tu chodzi o to, żeby nie musieć malować rzęs...ale fakt, jest droga taka przyjemność, ale jaka wygoda :tak:

reklama
Do góry