Dziewczyny no wiec ja juz po badaniu... powiedzialam lekarzowi ze predko to on sie mnie nie pozbedzie... zbadal mnie dosc skrupulatnie szyjka zamknieta a maly nisko wstawiony juz w kanal... wiec sa jakies nadzieje... z usg wyszlo ze serduszko zdrowe mimo mojej choroby lozysko bardzo dojrzale wiec teraz to moze sie zaczac juz tylko starzec... maly nie jest obwiniety pepowina... pierwszy raz widzialam jego stope:-):-):-):-) a i zapytalam co ze zwolnienie to powiedzial ze mam w piatek przyjsc do niego do szpitala to mi wypisze a w miedzy czasie zrobi znow KTG i USG a zaptalam co po piatku kiedy sie widzimy?? to powiedzial ze moze maly sie juz do wtorku urodzi?? a ja na to ze ja juz nie wierze w nic i ten tydzien mnie nie zbawi zaczal sie smiac i mowi ze widac ze juz zdesperowana jestem
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
no co prawda to prawda w sumie najpeirw Ci mowili ze w kwietniu itd a tu maj prawie i cisza tez bym byla zdesperowana niewiedza, ale masz kamilka racje tyle sie meczysz ze tydzien Cie nie zbawi ;-)
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Ja zmykam kochane do szkoły rodzenia zdam relacje po powrocie;-)
Pszyszła Mama
Zaangażowana w BB
kamilko zycze zeby porud sie zaczoł iniebył zbyd bolesny wkoncu tobie to tylko 7 dni zostało
Pszyszła Mama
Zaangażowana w BB
no kamilko to teraz tylko czekac az wkoncu cos ruszy dalej
reklama
Pszyszła Mama
Zaangażowana w BB
kamilko wkoncu i pszyjdzie i na ciebie czas ja stwierdziłam ze narazie nie jestem gotowa na rodzenie jakos mam pietra po ostatniej akci