reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Aurelia wytrzymasz.Jeszcze tylko kilka tygodni i bedziesz miec swojego synka.

A w zielonce pod wawa zaczal padac snieg

reklama
Aurelka, będzie dobrze. Jesteś dzielna i wszystko się ułoży, zobaczysz!!

MM, w "mojej" części Zielonki nie pada śnieg hihihi Cóż za różnice klimatyczne ;-)

Ola a tu u mnie teraz zaczelo mocno sypac.Az sie nie chce z domu wychodzic a dzis musze bo do krakowa jade.

Witam WAS mamusie w ten paskudny dzień. U mnie od rana kiepska pogoda, strasznie wieje.
JO-ANNA-ON mam nadzieję, że zakupki się udadzą. Jak dla mnie w C&A nic ciekawego nie było. Szukałam też czegoś dla siebie, ale ze względu na moja małą wielkość niczego nie mogłam przypasować. Wszystko było za duże:-( Od samego początku mam problemy z kupieniem czegoś na siebie. Choć niedawno kupiłam spodnie już bez problemu.

Kathy_24 trzymaj się , wszystko będzie dobrze

Vanessa2 ależ piękne zdjęcie, GRATULACJE
moja córeczka też będzie miała na imię Zuzia

Aniusia80 będzie dobrze, na pewno wrócisz do domciu.

MM, no i u mnie posypało przez chwilkę a teraz chyba deszczyk ze śniegiem siąpi. Brrr niebawem tez muszę wyjść, do apteki oraz po Maksika. Od dawna już nie zapinam się w plaszczu zimowym... chodzę w takiej wiosennej kurtce, która też mi się nie dopina, ale szkoda mi wydawać kasę na kurtkę, która mi tak niedługo posłuży :baffled:

Lucynka, jeżeli jesteś niewysoka i drobna to rzeczywiście możesz mieć problem szczególnie z ciuchami ciążowymi - ale ja zawsze zazdrościłam kobietom o takiej budowie ;-) Zawsze się tęskni do tego, czego się nie ma!

U mnie zaczęło słoneczko świecić i zaraz mi sie lepiej zrobiło. ja do lekarza na 17 idę ale może mi trochę zejść zwłaszcza że muszę ją trochę powypytywać:-p bo inaczej się nie dowiem niektórych rzeczy:-) mimo że bardzo się stara czasami zapomni o czymś powiedzieć ale na szczęście o mało istotnych rzeczach:-p w ogóle ostatnio strasznie mi dłonie puchną też się muszę dowiedzieć czy to normalne:confused:

Pozdrawiam:tak::tak::tak:

Wiecie jakie to życie jest niesprawiedliwe??? :no::no::no:
Przed chwilką dostałam wiadomość, że mój kolega ze szkoły zginął w wypadku samochodowym... jego żona jest w siódmym miesiącu ciąży :no::no::no:.

Nie mogę uwierzyć, że go już nie ma :-:)-:)-( to był taki dobry człowiek

Pola ten rok chyba jakis pechowy.Od samego poczatku co chwile slysze,ze ktos zmarl.Moja ciotka,nie dosc ze jej mama zmarla niedawno to jeszcze jakos znajomi tez sie sypia i co tydzien na pogrzeb chodzi.A tu dodatkowo zona kolegi w ciazy.Dzidzius nawet swojego taty nie pozna.Strasznie m iprzykro :(

reklama
Pola to straszne, co się dzieje?? Ktos kiedys powiedział, że odchodzą tylko Ci, którzy już zrobili coś dobrego na tym paskudnym świecie, ale to żadne pocieszenie, szczegolnie dla jego żony. Przykro mi :-(

A co do pogody, to u mnie nagle się strasznie ciemno zrobiło, a raczeej szaro, więc chyba niestety zaraz zacznie padać :-(

Do góry